Home

Ripple се доближава до пускането на стабилната си монета след масово емитиране на токени

30.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ripple се доближава до пускането на стабилната си монета след масово емитиране на токени

Неотдавна Ripple изсече почти всички свои токени RLUSD, като в неделя произведе около 99% от тях в Етериум и в счетоводната книга XRP.

Общото предлагане вече достигна приблизително 800,000 токена RLUSD, което предизвика спекулации, че дългоочакваният проект за стабилнa монетa на Ripple може би е на път да стартира.

Дейността на компанията по емитиране на токени е част от тестовата фаза на продукта, като само за един ден в двете мрежи са генерирани 800,000 токена RLUSD. Vet.XO, съосновател на XRP Cafe, потвърди цифрите в неотдавнашна публикация в платформата X, заявявайки, че по-голямата част от токените RLUSD са били произведени в рамките на кратък период от време. На 27 септември Ripple също създаде 50,000 токена RLUSD, добавяйки ги към по-малките монети от предишните дни.

Тези количества предполагат, че Ripple може да извършва стрес тестове на мрежата преди по-широкото ѝ пускане. Крипто общността сега спекулира, че стабилната монета може да стартира скоро. Компанията за първи път обяви разработването на RLUSD през април, като го изтъкна като инструмент за незабавни трансгранични плащания с акцент върху спазването на регулаторните изисквания. Четири месеца по-късно проектът навлезе в тестовата си фаза.

На 9 август 2024 г. Ripple официално представи RLUSD в частна бета версия в XRP Ledger и Етериум, съветвайки потребителите да бъдат предпазливи към потенциални измамници през този период.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Как стейкинг наградите влияят на блокчейн мрежите?

Franklin Templeton се включи в дебата дали стейкинг възнагражденията, които допринасят за инфлацията на предлагането на токени, трябва да се разглеждат като разход за мрежата.

30.09.2024 9:32 3мин. четене Alexander Zdravkov

CryptoQuant призовава за регулиране, което да стимулира растежа на Web3

Ки Йонг Джу, главен изпълнителен директор на CryptoQuant, подчерта значението на регулирането за бъдещия растеж на Web3 и криптовалутното пространство.

30.09.2024 9:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

БРИКС: Nasdaq отправя сериозно предупреждение за долара

Анализатор на Nasdaq изрази загриженост относно съюза БРИКС, предупреждавайки, че блокът може да предизвика криза за щатския долар.

30.09.2024 8:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Чанпен Джао с първо изявление след като бе пуснат на свобода

Чанпен Джао, бившият ръководител на Binance се включи в социалните медии само седем часа след като беше освободен от затвора, публикувайки в платформата X, че цени простия лукс като храна и плодове.

29.09.2024 12:20 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.