Home

IntelMarkets (INTL) на цена $0.018 може да е по-обещаваща опция от Етериум (ETH) и Cardano (ADA) – научете защо

29.09.2024 6:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
IntelMarkets (INTL) на цена $0.018 може да е по-обещаваща опция от Етериум (ETH) и Cardano (ADA) – научете защо

Позиционирането за огромни печалби в сектора на криптовалутите може да бъде толкова лесно, колкото намирането на евтини и стабилни алткойни в ранните им етапи.

Въпреки това, IntelMarkets (INTL), нов играч на пресечната точка на AI и DeFi, е обявен за следващата платформ, която трябва да се наблюдава.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Във втория етап на предварителната продажба и оценена на $0.018, според някои ентусиасти криптовалутата може да стане по-обещаваща от утвърдени криптовалути като Етериум (ETH) и Cardano (ADA). Първо, растежът ѝ не е ограничен – тя ще премине през няколко ценови открития след старта. Нейната бюджетна достъпност увеличава привлекателността ѝ.

IntelMarkets (INTL): Следващото голямо нещо?

IntelMarkets (INTL) е не само един от най-бичи настроените алткойни; той също така е с голяма отстъпка, което предизвиква доста интерес. При сегашната си цена потенциалът ѝ за повишение може скоро да е по-голям от този на Етериум (ETH) и Cardano (ADA).

В етап 2 на предварителната продажба един токен струва само $0.018. В същото време експертите смятат, че токенът е подготвен за 65-кратен скок след листването, което го позиционира като доста интересна нова криптовалута, в която да насочите внимание. С над $570,000, набрани в ранно финансиране, се очертава експлозивен старт.

Освен това, тя ще бъде в челните редици на световния пазар за търговия с криптовалути, възлизащ на $347 милиарда. Нейната уникална комбинация от изкуствен интелект с блокчейн технология и DeFi създава предпоставки за масово приемане, тъй като ще интегрира изкуствения интелект на всички нива. Допълнителен принос за привлекателността ѝ има нейната архитектура с две вериги – тя поддържа както блокчейн на Етериум, така и блокчейн на Solana.

Етериум (ETH): Водещият алткойн

Етериум (ETH) е втората по големина криптовалута по пазарна капитализация. Тя е водеща на алткойн пазара, което подчертава нейното господство. Чрез въвеждането на интелигентни договори в блокчейна, той е най-популярната дестинация за DeFi услуги и решения.

През последните седем дни тя се покачи с 4%, като се търгуваше над $2,600. Тази възходяща тенденция се разпростира и през последните 24 часа: скок с 2%. С още възможности за растеж, това е един от алткойните, които трябва да се наблюдават.
Междувременно прогнозите сочат към месечно затваряне над $3,000. Това ще я доближи до годишния ѝ връх от $4,000. Освен това се очаква нов исторически връх в пика на тази бича серия – една от най-добрите монети, в които да инвестирате.

Cardano (ADA): прогноза за рали над $1

Cardano (ADA), блокчейн от първи слой, е лидер в индустрията. Неотдавнашното стартиране на хард форка Chang въведе в екосистемата управление на веригата.

Тъй като крипто пазарът преживя отскок, същото направи и Cardano (ADA), надминавайки повечето водещи алткойни. През последните 24 часа цената на Cardano се повиши с 6%, търгувайки се над $0.4. На седмичните графики е регистрирана печалба от 13%.

Като се има предвид значителният ѝ потенциал за повишение, популярна прогноза за цената на Cardano сочи рали над $1 преди края на годината. При настоящата пазарна цена това е една от най-добрите монети, в които да инвестирате.

Заключение

Въпреки значителните перспективи за растеж на Етериум (ETH) и Cardano (ADA), IntelMarkets (INTL) краде светлината на прожекторите. Тя е подценена на $0.016, което позволява на инвеститорите да се позиционират за печалби, без да влизат в големи харчове. Като се има предвид прогнозираното 65-кратно поскъпване след пускането му на пазара, това е нов DeFi проект, на който си може да си струва да обърнете внимание.

Купи предварителна продажба
Посетете уебсайта
Telegram


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Крипто кит, който държеше Avalanche (AVAX) от $3 до $100 наблюдава нов алткойн на цена под $0.08

Пазарен участник занимаващ се с крипто търговия, който извлече огромна полза от това, че държеше Avalanche (AVAX) от една от най-ниските цени на оценка от $3 до рекордната ѝ стойност от $100, се завърна в света на блокчейн.

29.09.2024 10:20 6мин. четене Kosta Gushterov

Търговец на Shiba Inu (SHIB), който спечели $1.2 милиона през май, инвестира в нова 10x монета, прогноза за цената на Toncoin (TON)

Известен търговец, който купи меме монетата Shiba Inu (SHIB) на стойност $2,700 през януари 2021 г. и реализира печалба от $1.2 милиона през май 2024 г., сега се насочва към DTX Exchange – нова монета, която може някога да осигури 10x печалба.

29.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Може ли този алткойн да надмине Етериум с рали от 2,000%? Инвеститорите в PropFi наблюдават!

Етериум отдавна е носител на стандарта за децентрализирани финанси и интелигентни договори, но бързо развиващото се криптопространство винаги търси следващото голямо нещо.

28.09.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.