Home

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

Анализаторите смятат, че през следващите месеци при Етериум може да се наблюдава забележимо увеличение на цената въз основа на положителните показатели на веригата и миналите тенденции, сочещи към още едно възходящо движение. Проекти като Rexas Finance (RXS) и XRP предлагат атрактивни алтернативи на Етериум с потенциална експоненциална експанзия за инвеститорите, които търсят още по-голяма възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Прогноза за цената на Етериум: Готов ли е ETH за нов връх?

Понастоящем, търгувайки се на ниво от $2,680, Етериум е позициониран да пробие по време на следващото пазарно покачване. Някои важни показатели, включително MVRV Z-Score и реализираната капитализация, сочат, че Етериум е на път да преживее забележително увеличение на цената. Отразявайки голямата увереност на инвеститорите, реализираната капитализация напоследък достига своя връх през юли 2024 г. Цената на Етериум исторически следва реализираната му горна граница и се предвижда тази тенденция да се запази. Задвижвани от нарастващата активност във веригата, предстоящите мрежови ъпгрейди и очаквания скок на Биткойн (BTC) през октомври, понякога известен като „Uptober“, пазарните анализатори смятат, че Етериум може да достигне $4,500 по време на следващото рали. Силната екосистема, включваща децентрализирани финанси (DeFi) и незаменяеми токени (NFT), които поддържат високо търсене, подкрепя още повече възможния пробив на Етериум.

Rexas Finance(RXS): Евтина алтернатива на ETH с потенциал от 1,500%

Въпреки че се очаква Етериум да отбележи забележими увеличения, Rexas Finance (RXS представя специален шанс за тези, които търсят още по-големи печалби. Използвайки блокчейн, платформата за токенизиране на реални активи (RWA) Rexas Finance позволява на потребителите да инвестират в материални активи, включително недвижими имоти, изкуство и стоки. Оценявана на над $280 милиарда в световен мащаб, тази разрастваща се индустрия се очаква да бъде сериозно нарушена, тъй като частичната собственост, възможна благодарение на блокчейн технологията, създава по-лесно достъпни инвестиционни перспективи. При цена от $0.050 Rexas Finance се намира в третия етап на предварителна продажба. Като се има предвид очакваната цена на листване от $0.20, която предлага възможна възвръщаемост от 4 пъти, ранните инвеститори имат шанс да видят как инвестициите им значително нарастват. С оценки, че RXS ще достигне $1 през следващите 12 месеца, което представлява 1,500% увеличение за инвеститорите в предварителната продажба, анализаторите смятат, че токенът може да скочи още повече. Rexas Finance се отличава с креативните си идеи, които включват бота QuickMint за рационализиране на създаването и пускането на токени и Rexas Launchpad – разпределена платформа за стартиращи компании за сигурно набиране на пари. Rexas Finance също така взе решение за публична предварителна продажба вместо финансиране с рисков капитал, за да предостави на инвеститорите на дребно първия шанс да участват в този новаторски проект.

XRP: друга евтина алтернатива на Етериум с голям потенциал

Понастоящем се търгува на цена от $0.57, XRP е друг привлекателен, евтин избор със забележителен потенциал за разширяване за инвеститорите. XRP е позициониран за завръщане въпреки трудната година; китовите инвеститори трупат големи обеми от токена в очакване на ценова експлозия. През последните десет дни китовете са спечелили над 390 милиона XRP, което показва вяра в обещанието на актива.

Водени от няколко елемента, включително разрешаването на дългогодишния правен спор на XRP със SEC и общото възстановяване на пазара, анализаторите смятат, че XRP може да достигне $1 при следващото пазарно рали. Исторически погледнато, както се наблюдаваше през октомври, предстоящото рали на Биткойн също се очаква да повиши цената на XRP, тъй като тя набира инерция заедно с другите основни криптовалути. Голямото използване на XRP при трансгранични плащания и парични преводи допринася за привлекателността му като инвестиция. Ripple гарантира, че XRP остава основен играч на крипто пазара и може да отбележи забележимо увеличение на цената през следващите месеци, като използва съюзи с финансови институции в световен мащаб.

Раздаване на $1 милион от Rexas Finance и как да участвате

Rexas Finance провежда събитие за раздаване на $1 милиона като част от старта си, при което 20 щастливци ще получат по 50,000 USDT. Инвеститорите трябва да следват само няколко лесни стъпки, за да участват в раздаването:

  1. Посетете официалния уебсайт на Rexas Finance.
  2. Навигирайте до раздела „1M Giveaway“.
  3. Свържете адреса на своя ERC20 портфейл.
  4. Изпълнете всички задачи.
  5. Препоръчайте приятелите си, за да спечелите допълнителни точки,

Тъй като проектът набира скорост, усилията на Rexas Finance за създаване на силна общност и възнаграждаване на ранните поддръжници се съсредоточават върху това раздаване. Сега може да е идеалният момент да се включите в екосистемата на Rexas Finance, като се има предвид бързото разпродаване на предварителната продажба и силният инвеститорски интерес.

Заключение: Етериум, Rexas Finance и XRP предлагат висок потенциал за растеж

Етериум е позициониран за забележимо увеличение на цените с наближаването на следващото пазарно рали, като потенциално може да достигне $4,500. За инвеститорите, които търсят по-евтини алтернативи и повече печалби, Rexas Finance и XRP предлагат чудесни заместители. Rexas Finance може да се подготвя за развитие със своя творчески подход към токенизирането на реални активи. Не пропускайте шанса да помогнете на Rexas Finance предварителната продажба на проекта и раздаване на $1 милион, така че да се позиционирате за значителни печалби през следващите месеци.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:
Уебсайт: https://rexas.com
Подарък за спечелване на $1 милион: https://bit.ly/Rexas1M
Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Инвеститорите на Solana и BNB правят инвестиционен пивот до края на годината, като избират нова AI монета, която се очаква да се покачи

Инвеститорите в монетите Solana (SOL) и Binance (BNB) преоценяват стратегиите си за остатъка от годината, като се ориентират към IntelMarkets (INTL) – нова AI монета, която може да е готова за голямо рали.

28.09.2024 8:30 4мин. четене Kosta Gushterov

XRP, Sui и Brickken пораждат вълнение – може ли FoxLetFun да бъде монета, която да ги засенчи през 2024 г.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, няколко ключови играчи правят значителни крачки напред.

27.09.2024 18:00 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.