Home

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

Вълнението се повиши, след като тази седмица Биткойн (BTC) надхвърли $65,000, предизвиквайки ключов въпрос: подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на текущите цени? Оценката под $1 не ги прави непременно подценени; циркулиращото предлагане е също толкова важно. Като се има предвид големият им пазарен размер – най-много 10 криптовалути – има само толкова голям растеж, на който могат да станат свидетели.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно DTX Exchange (DTX), приветствана от експертите като една от най-интересните предварителни продажби, има много място за развитие като нов алткойн. Тепърва предстои да стартира, но има огромен ранен интерес, който се покачи над $3 милиона в ранно финансиране. Нейната новост като хибридна платформа за обмен, която съчетава елементи на централизирани и децентрализирани борси, да не говорим за огромните ѝ перспективи за растеж, стимулира търсенето.

DTX Exchange (DTX): Прогнозиран 100-кратен ръст

DTX Exckhange (DTX), топ ICO, ичлъчващо потенциал, е в радарите на инвеститорите. В основата на нейната привлекателност са нейната новост и зашеметяващият потенциал за растеж. Стремейки се да разтърси крипто света след дебюта си, той е един от новите DeFi проекти, на които да заложите.

Над 50% от токените в третия кръг на предварителната продажба са разпродадени, което подсказва за огромен инвеститорски интерес и доверие. Същевременно един токен струва само $0.06 и с прогнозираното 100-кратно рали след листването е по-привлекателен от големите компании като Cardano (ADA) и XRP.

Освен това ниското му общо предлагане от 475 милиона токена DTX крещи за експлозивен растеж. Тъй като се подготвя да преоформи глобалното пространство за търговия на стойност $10 милиарда, като комбинира най-добрите елементи на CEX и DEX, DTX е обещаваща вълна, която не бива да пропускате. Нейната платформа за обслужване на хиляди разнообразни активи в TradFi и DeFi я подготвя за масово приемане.

Cardano (ADA): ограничено пространство за растеж

Cardano (ADA), доставчик на DeFi решения и услуги, е криптовалута от топ 10. Токенът се покачи заедно с целия крипто пазар, като премина границата от $0.4. Тъй като се приближава към следващата ключова съпротива, той е един от алткойните, за които трябва да се внимава.

Цената на Cardano отбеляза 14% повишение през последните 7 дни на фона на по-широкия пазарен отскок. Това се разпростира и върху месечните графики: скок от 15%. Според експертите следващите ключови нива, които трябва да се наблюдават, са $0.6 и $0.75.

Въпреки това, като се има предвид предлагането на токени на стойност 45 милиарда ADA, мнозина смятат, че тя не е подценена. Тя е сред 10-те най-големи криптовалути, което означава ограничен потенциал за повишение. Популярна прогноза за цената на Cardano намеква за най-много 3 пъти повишение по време на тази бича серия, което бледнее пред потенциала на новите криптовалути.

XRP: токени, които трябва да се наблюдават за скромни печалби

XRP е още една криптовалута от първата десетка, която заема високо място в списъка на алткойните. Базираната на разплащания криптовалута отразява бичи тенденции, тъй като Биткойн премина $65,000, възобновявайки възходящото си изкачване.

Движейки се около подкрепата от $0.6, тя е бюджетна, тъй като се търгува под $1. Въпреки това, с предлагането на 100 милиарда токена, опитните инвеститори гледат отвъд алткойна, въпреки относително ниската цена на XRP.

Според прогноза за цената на XRP най-добрият сценарий за този цикъл е алткойнът да тества отново историческия си връх от $3.84. С новите криптовалути, които обещават повече, не е изненадващо, че настроенията се променят. Въпреки това, за скромни печалби, Ripple (XRP) е сред най-добрите монети, в които да инвестирате.

Заключение

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и Ripple (XRP) не са подценени, като се има предвид общото им предлагане – милиарди токени. Същевременно борсата DTX (DTX), с цена от $0.06 и общо предлагане от 475 милиона монети, според някои ентусиасти е напът да поскъпне 100 пъти след старта си.

Научете повече:
Купи на предварителна продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

Инвеститорите на Solana и BNB правят инвестиционен пивот до края на годината, като избират нова AI монета, която се очаква да се покачи

Инвеститорите в монетите Solana (SOL) и Binance (BNB) преоценяват стратегиите си за остатъка от годината, като се ориентират към IntelMarkets (INTL) – нова AI монета, която може да е готова за голямо рали.

28.09.2024 8:30 4мин. четене Kosta Gushterov

XRP, Sui и Brickken пораждат вълнение – може ли FoxLetFun да бъде монета, която да ги засенчи през 2024 г.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, няколко ключови играчи правят значителни крачки напред.

27.09.2024 18:00 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.