Home

Инвеститорите на Solana и BNB правят инвестиционен пивот до края на годината, като избират нова AI монета, която се очаква да се покачи

28.09.2024 8:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Инвеститорите на Solana и BNB правят инвестиционен пивот до края на годината, като избират нова AI монета, която се очаква да се покачи

Инвеститорите в монетите Solana (SOL) и Binance (BNB) преоценяват стратегиите си за остатъка от годината, като се ориентират към IntelMarkets (INTL) - нова AI монета, която може да е готова за голямо рали.

Докато SOL има огромна съпротива при $190, BNB може да се консолидира около $600.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Междувременно инвеститорите се обръщат към IntelMarkets заради нейните усъвършенствани ботове за търговия с изкуствен интелект и опциите с висок ливъридж до $1,000 пъти. Нека да научим повече!

VanEck прогнозира, че Solana може да достигне 50% от пазарната капитализация на Етериум

Доклад на VanEck’s Market Vector прогнозира, че пазарната капитализация на Solana може да достигне 50% от тази на Етериум, а цената на SOL да се повиши до $330. Докладът приписва тази прогноза на по-добрите възможности за транзакции на Solana, по-голямата потребителска база и по-ниските такси за транзакции.

Въпреки това пазарната капитализация на Solana в момента е едва 22% от тази на Етериум поради по-бавното институционално приемане. Освен това на 28 септември 2024 г. SOL се търгуваше на цена около $158, като през последните 24 часа се увеличи с 1.1%.

Експартите казват, че SOL е пробил низходящата си трендлиния. Следващата съпротива на SOL на Solana е $190 и инвеститорите се притесняват за нея. Докладите сочат, че инвеститорите в SOL се пренасочват към монета с изкуствен интелект, INTL, за по-добър растеж на портфейла до нова година.

Освобождаването на основателя на Binance развълнува инвеститорите в BNB

Основателят на Binance Чангпен Джао бепе освободен от ареста на 27 септември 2024 г., след като изтърпя по-малко от пет месеца от присъдата си. Въпреки че се оттегля от ежедневните операции, Джао остава ключов акционер в Binance.

Според анализатори това може да окаже положително въздействие върху цената на BNB. На 27 септември BNB се търгуваше на цена около $600, като през последната седмица се повиши с 5%. Анализаторите прогнозират рали от 20%, което би могло да изтласка цената на BNB към $722.

Ако обаче BNB удари съпротивата при $600, тя може да се сблъска с обръщане на цената и консолидация. В резултат на това тя може да се задържи в диапазона между $590 и $620. По този начин инвеститорите в BNB може да намерят следващата AI монета като INTL, в която да инвестират през тази година.

AI ботовете на IntelMarkets ще управляват търговията с криптовалути

IntelMarkets прави вълни в сектора на AI и Web3 със своята платформа за търговия с криптовалути, интегрирана с AI. Тя помага на дребните търговци да увеличат портфейла си, като предлага опции с висок ливъридж до 1,000x и висококачествени ресурси, които са достъпни само за институциите.

Нейните ботове за търговия, задвижвани от AI, се самообучават и се адаптират въз основа на пазарни данни в реално време. Експертите казват, че тези ботове ще се учат от вашите търговски навици и ще създават персонализирани планове за всеки търговец. В резултат на това той може автоматично да ви помогне в управлението на разпределението на капитала, риска и прибирането на печалби.

Защо тези AI ботове са толкова мощни? Според докладите тези ботове се захранват от Rodeum AI и са обучени в милиони данни. Многоканалният анализ Intelli-M™ на IntelMarkets предоставя на потребителите достъп до информация от над 1,000 технически източника.

Този инструмент сканира над 100,000 криптоактива, като предлага задълбочен технически анализ, който помага на търговците да се възползват от пазарните движения. Нещо повече, патентованите конвейери за данни на IntelMarkets гарантират, че инвеститорите на дребно никога няма да пропуснат важни сигнали.

Предварителна продажба на INTL: Инвеститорите се насочват към новата AI монета

Инвеститорите в INTL, които се присъединиха към Етап 1 на публичната предварителна продажба, реализираха 100% възвръщаемост на инвестицията, а с цената на токена, която ще се увеличи с 50% до $0.027 на Етап 3, вълнението нараства. На етап 2 цената на INTL е $0.018 за токена.

Базираната на нива система за възнаграждения на платформата предлага на ранните инвеститори 50% бонус за покупка. Нейната платформа за търговия, задвижвана от изкуствен интелект, разполага с възможности за ливъридж до 1,000 пъти. Можете да направите портфейла си огромен, като използвате внимателно тази опция за ливъридж.

Освен това IntelMarkets е преминала през строг одит и се е утвърдила като сигурна инвестиция. По този начин инвеститорите в SOL и BNB се ориентират към тази AI монета. Разгледайте токените INTL сега!

Посетете предварителната продажба на Intel Markets

Присъединете се към общността на INTL


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Прогноза за цената на Ethereum за следващото пазарно рали и 2 евтини алтернативи на ETH за евентуална възвръщаемост от 1,500%

Етериум (ETH) отново е във фокуса на вниманието, тъй като крипто пазарът се подготвя за следващото си бичо рали.

28.09.2024 9:42 5мин. четене Kosta Gushterov

Подценени ли са Cardano (ADA) и XRP на сегашните цени? Това ново ICO може да поскъпне 100Х

Въпреки че се търгуват под $1, Cardano (ADA) и XRP не са подценени предвид голямото им предлагане. Междувременно на DTX Exchange (DTX), нов алткойн с ниско предлагане, се предрича 100-кратно поскъпване след пускането му на пазара.

28.09.2024 9:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Вдъхновението на Cutoshi от учението на Сатоши Накамото рязко увеличи популярността му: Инвеститорите в SOL наблюдават CUTO

С еволюцията на криптовалутата се появиха въпроси относно проектите, следващи първоначалната визия на Сатоши Накамото за блокчейн – да се създаде децентрализирана система за електронни пари от типа peer-to-peer за сигурни и частни транзакции без нужда от посредник.

28.09.2024 9:21 4мин. четене Kosta Gushterov

XRP, Sui и Brickken пораждат вълнение – може ли FoxLetFun да бъде монета, която да ги засенчи през 2024 г.

Тъй като пазарът на криптовалути продължава да се развива, няколко ключови играчи правят значителни крачки напред.

27.09.2024 18:00 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.