Home

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

Нещо повече, Rexas Finance се бори да предостави реална функционалност, като позволява на потребителите да токенизират широк спектър от реални активи (RWA), като например недвижими имоти, произведения на изкуството и стоки.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Rexas Finance ще задмине PEPE и SHIB

Rexas Finance се развива като едни от най-интересните проекти в крипто пространството, който засенчва популярни меме монети като Pepecoin и Shiba Inu. Освен това Rexas Finance позволява на потребителите да токенизират RWA, като например недвижими имоти, произведения на изкуството и други стоки.

Чрез блокчейн технологията Rexas Finance ще промени традиционното управление на активи в прозрачен и ефективен процес, давайки достъп до безграничен свят на инвестиционни шансове.

Освен това проектът Rexas Finance е готов да промени много индустрии като недвижими имоти, благородни метали и други стоки, като въведе тези активи в блокчейн пространството. Rexas Finance помага на потребителите на криптовалути да търгуват с всички тези активи само с едно кликване. Една от основните характеристики на Rexas Finance е нейният Rexas Token Builder, който позволява на потребителите да токенизират RWA. Освен токенизацията на RWA, Rexas Finance дава възможност и за набор от инструменти, разработени за нейната екосистема.

По-конкретно, Rexas Launchpad дава възможност за платформа за набиране на средства за нови крипто проекти, докато Rexas Estate позволява на крипто потребителите да станат съсобственици на активи в реалния свят и да получават пасивен доход. Проектът Rexas Finance навлиза и в света на дигиталното изкуство чрез Rexas GenAI, позволявайки на художниците да генерират уникални произведения на изкуството, управлявани от изкуствен интелект, идеални за разрастващия се пазар на NFT. Освен това Rexas DeFi опростява търговията с криптовалути, като позволява на потребителите лесно да разменят активи в много мрежи.

Rexas Finance започна предварителна продажба на родния токен RXS на 8 септември 2024 г. Общото предлагане на токени RXS е 1 милиард. До момента проектът Rexas е събрал над $120,000, като 50% от третия етап на предварителната продажба е приключил. Това събитие е важно за платформата, тъй като позволява на ранните инвеститори да се включат в това, което може да се превърне в революционно решение за токенизация на RWA. Освен това раздаването на $1 милион под формата Rexas Finance е в ход, предлагайки огромен шанс на ранните инвеститори да се присъединят към растежа на проекта. При текуща цена на токена от $0.05 и прогнозна цена на листване от $0.20, потенциалът за 400% увеличение показва добра възможност за инвеститорите.

За Rexas (RXS)

Rexas Finance е порталът на потребителите към бъдещето на управлението на активи. Rexas подобрява възможностите на потребителите да притежават или токенизират практически всеки реален актив – от недвижими имоти и произведения на изкуството до стоки и интелектуална собственост по целия свят. С Rexas потребителите получават достъп до свят, в който ликвидността на активите и изборът на инвестиции са безгранични.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:
Уебсайт: https://rexas.com
Подарък за спечелване на $1 милион: https://bit.ly/Rexas1M
Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Меме криптовалутите са отново тотален хит. Над 55% ръст в търговския обем за ден, Crypto All-Stars може да обедини наградите?

Меме криптовалутите бележат впечатляващо завръщане с над 55% ръст в търговския обем за ден, привличайки вниманието на инвеститорите и ентусиастите по целия свят.

27.09.2024 15:09 4мин. четене Alexander Stefanov

Топ 3 на конкурента на Dogecoin и Shiba Inu, които може някога да увеличат 300 пъти вашите $250 за 6 месеца

Открийте три конкурента на Dogecoin и Shiba Inu – RCOF, FET и NEAR, които може скоро да са готови за огромна 300Х възвръщаемост.

27.09.2024 9:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Crypto.com стартира AI инструмент за опростяване на задачите, свързани с блокчейн

Топ крипто борсата Crypto.com, обслужваща над 100 милиона клиенти в световен мащаб, пусна първоначалната версия на своя пакет за разработка на софтуер (SDK), базиран на AI, отбелязвайки важна стъпка към интегрирането на функционалността на естествен език с блокчейн услугитe.

27.09.2024 9:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Тази AI платформа се бори с квантовите предизвикателства в блокчейна; ето защо експертите на Solana смятат, че тя може да бъде важна

IntelMarkets се справя с квантовата заплаха за блокчейн със своя протокол Route X21, печелейки популярност сред инвеститорите със своите иновативни, устойчиви на квантово въздействие решения.

27.09.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.