Home

Китовете избират между Етериум (ETH), XRP и DTX Exchange (DTX): DTX достига върхове с потенциал за 50-кратно повишение

27.09.2024 8:02 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете избират между Етериум (ETH), XRP и DTX Exchange (DTX): DTX достига върхове с потенциал за 50-кратно повишение

Като нововъзникваща криптовалута с много възможности за растеж, DTX Exchange (DTX) може да стане фаворит на китовете пред Етериум (ETH) и XRP.

С наближаването на поредната бича серия в полезрението на китовете попадат Етериум (ETH), XRP и DTX Exchange (DTX). Техните уникални предложения за стойност допринасят за превръщането им в топ избори: Доминирането на ETH, нарастващото приемане на XRP и потенциалът за растеж на DTX.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Докато водещите алткойни имат ограничен потенциал за растеж, DTX Exchange се откроява с перспективите си за растеж. Приветствана като една от най-интересните предварителни продажба, тя има много възможности за растеж, което я прави интересна опция.

DTX Exchange (DTX): Потенциал за 50Х ръст, който може да надхвърли този на Етериум (ETH) и XRP

DTX Exchange (DTX), интересна криптовалута, в която да насочите внимание въз основа на няколко показателя, е в заглавията от известно време. Нейното предстоящо приемане като смесица от CEX и DEX я подготвя за масово приемане. Като запълва и празнината между TradFi и DeFi, тя е на път да трансформира глобалния пазар на търговия на стойност $3.2 милиарда.

Продължаващата предварителна продажба, която предоставя добра възможност да се инвестира в бъдещето на търговията, се разпродава бързо. Над $2.8 милиона са събрани в рамките на ранното финансиране на фона на нарастващия интерес на китовете. С наближаването на датата на пускане на пазара експертите смятат, че той е на път да нарасне 50 пъти – нов DeFi проект, на който да заложите при цена от $0.06.

Също така раздвижване при обмисляне на хайпа е нейният хибриден блокчейн от първи слой, който влезе в действие по-рано този месец. Той интегрира конвенционалните финансови инструменти с Web3 продуктите, като осигурява достъп до хиляди класове активи чрез крипто портфейл. Освен хибридния му модел, други ключови аспекти на протокола са смарт договорите и книгата за поръчки във веригата.

Етериум (ETH): на път към нов връх

Етериум (ETH), популярен като DeFi гиганта, подпомага създаването на децентрализирани приложения (dApps). Той също така е домакин на други криптовалути, като неговата екосистема е най-жизнената на крипто сцената. Пресечната му точка с TradFi чрез ETF допълнително допринася за неговата привлекателност.

Отразявайки по-широките бичи настроения, цената на Етериум е във възходяща посока. На седмичните графики се вижда скок от 8%, като се разменя на цена около $2,600. Монетата може да е на път да тества отново годишния си връх от $4,000, който според експертите ще се разиграе през четвъртото тримесечие.

Освен това се очаква нов исторически връх в пика на тази бича серия, което поставя Етериум в списъка на най-добрите монети за инвестиране. Въпреки че може да не е привлекателна за търговците на дребно предвид високата ѝ цена, тя все пак е добра криптовалута за покупка.

XRP: Нарастващо приемане

Криптовалутата XRP), която е в топ 10, се нарежда след Етериум, BNB и Solana в списъка на алткойните. Ключовата ѝ роля като протокол за трансгранични плащания я прави любима на инвеститорите. В същото време тя е в полезрението на институциите.
Неотдавнашното пускане на Grayscale XRP Trust разширява обхвата ѝ, като традиционните инвеститори вече получават експозиция към криптовалутата, базирана на плащания. Нарастващото ѝ приемане и подценената ѝ цена я правят една от най-добрите криптовалути, в които да насочите внимание.

Тъй като крипто пазарът е на път да достигне нови висоти през тази бича серия, XRP е сред алткойните, за които трябва да внимавате. Прогнозата за цената на XRP намеква за рали, което да надмине историческия ѝ връх от $3.84.

Заключение

Потенциалът за растеж на Етериум (ETH) и XRP може в бъдеще да бледнее в сравнение с DTX Exchange (DTX), която има повече възможности за растеж като нововъзникваща криптовалута. След стартирането ѝ екипът от разработчици на проекта прогнозира 50-кратно повишение, което допринесе за бързото разпродаване на предварителната продажба.

Научете повече:
Купи предварителна продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DT


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ 3 на конкурента на Dogecoin и Shiba Inu, които може някога да увеличат 300 пъти вашите $250 за 6 месеца

Открийте три конкурента на Dogecoin и Shiba Inu – RCOF, FET и NEAR, които може скоро да са готови за огромна 300Х възвръщаемост.

27.09.2024 9:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Crypto.com стартира AI инструмент за опростяване на задачите, свързани с блокчейн

Топ крипто борсата Crypto.com, обслужваща над 100 милиона клиенти в световен мащаб, пусна първоначалната версия на своя пакет за разработка на софтуер (SDK), базиран на AI, отбелязвайки важна стъпка към интегрирането на функционалността на естествен език с блокчейн услугитe.

27.09.2024 9:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Тази AI платформа се бори с квантовите предизвикателства в блокчейна; ето защо експертите на Solana смятат, че тя може да бъде важна

IntelMarkets се справя с квантовата заплаха за блокчейн със своя протокол Route X21, печелейки популярност сред инвеститорите със своите иновативни, устойчиви на квантово въздействие решения.

27.09.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.