Home

Crypto.com стартира AI инструмент за опростяване на задачите, свързани с блокчейн

27.09.2024 9:00 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Crypto.com стартира AI инструмент за опростяване на задачите, свързани с блокчейн

Топ крипто борсата Crypto.com, обслужваща над 100 милиона клиенти в световен мащаб, пусна първоначалната версия на своя пакет за разработка на софтуер (SDK), базиран на AI, отбелязвайки важна стъпка към интегрирането на функционалността на естествен език с блокчейн услугитe.

Новопредставеният Crypto.com AI Agent SDK позволява на разработчиците да използват изкуствен интелект за безпроблемно изпълнение на задачи, свързани с блокчейн, в екосистемата на Crypto.com и други протоколи.

Предназначен за разработчици на Web3 и AI, SDK отваря нов портал за взаимодействие с услугите на Crypto.com и блокчейна Cronos, като в бъдеще се планира включването на допълнителни блокчейни.

Понастоящем в своята бета версия SDK позволява на потребителите да издават команди на естествен език, които се превръщат в блокчейн действия, като например създаване на портфейл, прехвърляне на токени и суапове. Тази гъвкавост прави SDK адаптивен за различни интерфейси, включително ботове на Telegram и Discord, което улеснява интегрирането на AI и блокчейн в ежедневните приложения.

Ерик Анциани, президент и главен оперативен директор на Crypto.com, подчерта огромния потенциал на сливането на AI с децентрализираните технологии. Той сподели, че SDK представлява съвместно усилие за отключване на комбинираната сила на Web3 и AI, което позволява на разработчиците и потребителите да изследват нови възможности по безпроблемен и интуитивен начин.

Тъй като Crypto.com продължава да подобрява възможностите на SDK, той има за цел да стимулира иновациите в по-широката блокчейн екосистема, като допълнително преодолее пропастта между техническата сложност и масовата достъпност.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Преглед на подценена монета, която има за цел да се представи по-добре от PEPE и Shiba Inu (SHIB) при следващото пазарно рали и защо сега е моментът да се наблюдава

Rexas Finance (RXS) се смята за подценен крипто проект, който е на път да засенчи известни крипто проекти като Pepecoin и Shiba Inu.

27.09.2024 11:25 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ 3 на конкурента на Dogecoin и Shiba Inu, които може някога да увеличат 300 пъти вашите $250 за 6 месеца

Открийте три конкурента на Dogecoin и Shiba Inu – RCOF, FET и NEAR, които може скоро да са готови за огромна 300Х възвръщаемост.

27.09.2024 9:59 5мин. четене Kosta Gushterov

Тази AI платформа се бори с квантовите предизвикателства в блокчейна; ето защо експертите на Solana смятат, че тя може да бъде важна

IntelMarkets се справя с квантовата заплаха за блокчейн със своя протокол Route X21, печелейки популярност сред инвеститорите със своите иновативни, устойчиви на квантово въздействие решения.

27.09.2024 8:31 4мин. четене Kosta Gushterov

Криптовалути, които могат да допринесат за бъдещето на растежа на капитала: Етериум, Solana, Cutoshi

С развитието на пазара на криптовалути инвеститорите постоянно търсят следващата голяма възможност в сектора на дигиталните активи.

27.09.2024 8:29 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.