Home

Крипто експертите прогнозират следващата криптовалута, която може да се покачи, след като цената на Етериум (ETH) скочи

26.09.2024 9:31 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Крипто експертите прогнозират следващата криптовалута, която може да се покачи, след като цената на Етериум (ETH) скочи

Етериум е на гребена на вълната и води със себе си някои вълнуващи ERC-20 токени. Тези, които трябва да се наблюдават в момента, са тези с действителна функционалност, токени, които носят реална стойност на притежателите, а не само хайп.

Cutoshi е в челните редици, с предстояща пълноценна екосистема, изпълнена с реални приложения – от децентрализиран обмен до farming. Тъй като Етериум продължава да се изкачва, проекти като Cutoshi може да се окажат перфектно позиционирани да се възползват и да предоставят огромна стойност. Ето защо.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Етериум се завръща: Ето защо бичият цикъл на ETH тепърва може да започва

Етериум най-накрая се изправя на крака, след като месеци наред се бореше да хване истинска бича вълна. Една от най-големите причини за бавното му възстановяване беше доминацията на Биткойн; винаги когато BTC се движеше, ETH беше повличан с него.

Да не говорим, че основният ъпгрейд на Етериум, Pectra, е зад ъгъла. Разработчиците решиха да го разделят на две фази, като първата част ще се появи около февруари 2025 г. Този ход може наистина да запали огън под цената на ETH. Една голяма актуализация ще позволи на потребителите да се сбогуват с неприятностите, свързани с притежаването на ETH само за да плащат такси за газ в основната мрежа и мрежите от втори слой като Arbitrum и Optimism. С Pectra на хоризонта може да видим как ракетата на ETH продължава да се издига.

Следващата 100x криптовалута: Готова ли е CUTO да яхне вълната на ETH?

Ако сте на лов за следващия голям алткойн, Cutoshi е мястото, където се събира хайпът в последните седмици. С възхода на Етериум, Cutoshi може да се окаже готова да предостави на някои късметлии сериозна възвръщаемост.

Според информацията тази нова ERC-20 меме монета е пълна с функционалност, за разлика от основните си конкуренти като DOGE или SHIB. Подобно на ETH, CUTO е DeFi токен, тъй като разполага с крос-верижна DEX, което означава, че можете да разменяте активи между различни блокчейни.

Освен това можете да се впуснете в предизвикателства за farming за награди, а Академията на Cutoshi ще ви помогне да се справите с DeFi сектора. От гледна точка на марката, Cutoshi е подкрепена от китайския талисман Lucky Cat, който внася допълнителен чар за късмет. Тъй като скоро ще бъдат пуснати NFT-та и мърчове, отборът явно играе във висшата лига.

Cutoshi обединява най-доброто от двата свята: вълнението от пазара на меме монети на стойност $45 милиарда и потенциала за висок DeFi растеж. Понастоящем, в първия си етап на ICO при цена от само $0.015 за токена, Cutoshi предоставя невероятна възможност за ранните инвеститори. По време на предварителната продажба са налични само 55% от токените, така че сега е моментът да се включите. С потенциал за 30-кратно увеличение, Cutoshi може лесно да засенчи други меме монети до края на годината.

Заключение

Cutoshi е разположила магазина си на кръстопътя на два мегаразвиващи се сектора: манията по меме монети на стойност $45 милиарда и DeFi пространството, растящо с 9% CAGR. Благодарение на своя емблематичен китайски талисман Lucky Cat, тя вече се разпалва на азиатския пазар, където се случва по-голямата част от треската за търговия с меме монети.

Макар че DeFi сектора все още е в начален стадий на развитие, Етериум отваря вратата към много възможности и може да е на път да се раздвижи. Cutoshi вече е изпреварил кривата. Тя може да бъде следващата меме монета, която да достигне неуловимата граница от $1.

За повече информация относно предварителната продажба на Cutoshi (CUTO):

https://cutoshi.com/

Присъединете се и станете член на общността:

https://twitter.com/CutoshiToken

https://t.me/cutoshi


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Бичи настроените към Биткойн (BTC), Етериум (ETH) и хибридната монета Cutoshi (CUTO) инвеститори подготвят портфейлите си за рали

Пазарната капитализация на криптовалутите спадна доста наскоро, като бяха ликвидирани близо половин милиард бичи залози върху криптовалутите.

04.10.2024 11:04 4мин. четене Kosta Gushterov

Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на слабост, докато Rexas Finance (RXS) печели 1.67x за седмици, експерт вижда по-големи печалби пред себе си

На крипто пазара се наблюдава значителна промяна в инерцията, тъй като Tron (TRX) и Cardano (ADA) показват признаци на забавяне.

04.10.2024 10:30 4мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн падна под $63,000 на фона на напрежението в Близкия изток – FoxLetFun се покачва, докато Pepe и TrumpCoin се борят!

Пазарът на криптовалути е доста засегнат от продължаващото геополитическо напрежение в Близкия изток, като Биткойн (BTC) потъна под $63,000.

04.10.2024 10:07 4мин. четене Kosta Gushterov

Бичи пазар през октомври 2024 г: Топ 5 на монетите, които могат да донесат 100-кратна печалба, включително DOGE, DOGEN и PEPE

Октомври 2024 г. е вълнуващо време за меме монетите, тъй като бичият пазар предизвиква очакване сред инвеститорите.

04.10.2024 8:36 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.