Home

Излизане от старото, насочване към новото като китовете на Solana и Ethereum, които продължават да продават: Какво купуват за октомври?

25.09.2024 10:13 6мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Излизане от старото, насочване към новото като китовете на Solana и Ethereum, които продължават да продават: Какво купуват за октомври?

Крипто пазарът е изпълнен с нови дейности, тъй като китовете - големи пазарни участници - започнаха да разпродават своите активи в Solana (SOL) и Ethereum (ETH).

Институционалните инвеститори отдавна са основни привърженици на тези два водещи алткойна, но последните действия показват радикално отклонение във възгледите им. След като толкова много от тях осребряват позициите си, остава един съществен въпрос: Къде тези крипто китове ще инвестират тези пари? Задълбочен поглед показва, че Rexas Finance (RXS) бързо се превръща в новия фаворит на китовете и много от тях се позиционират преди етапите на предварителна продажба през октомври.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Движения на китовете: Аспекти на дейността на китовете в сектора на криптовалутите

С течение на годините Solana и Ethereum придобиха високи нива на активност от страна на китовете. Сигурен и стабилен, Етериум, благодарение на добре развитата си и добре обяснена екосистема, която се основава на смарт договори, улавя по-големи отпечатъци в случай на инвестиции, особено в институции, където DeFi и NFT са основен фокус. Начело с високоскоростните транзакции и мащабируемостта, Solana изплува като сериозен конкурент и така спечели както разработчици, така и фондове при евтини цени и широк капацитет.

Въпреки това ситуацията се променя. От анализите на веригата става ясно, че размерът на експозицията, която имат китовите портфейли както на Solana, така и на ETH, намалява последователно с течение на времето. Анализаторите посочват някои причини, поради които хората напускат. Дори и след възнаграждаващото преминаване към Proof-of-Stake, Етериум все още страда от голям брой транзакции и високи цени на газа. Solana е ефективна, когато става въпрос за мащабируемост; въпреки това тя е преживяла няколко прекъсвания, които дискредитират нейната надеждност. Именно тези фактори доведоха до преоценка на позициите на китовете, което доведе до големи разпродажби.

Rexas Finance (RXS): Новият претендент в света на токенизацията на реални активи

Тъй като някои от китовете най-накрая решават да намалят експозицията си в издигащи се платформи като Solana и Ethereum, все повече се възприемат нови и авангардни проекти като Rexas Finance. Крипто токенизацията на реално съществуващи активи (също RWA) е това, което Rexas Finance (RXS) прави най-добре, и именно това го отличава от останалите. Платформата има за цел да насърчи инвестициите във физически активи като недвижими имоти, произведения на изкуството и други стоки, като позволи издаването на специфични дигитални токени, които представляват такива активи.

Тези токени могат да бъдат купувани и продавани от инвеститорите в блокчейна, като осигуряват предимства на ликвидността, частичната собственост и непрекъснатия достъп. Значителният интерес, проявен към Rexas Finance, се дължи на способността му да осигури достъп до пазари, които обикновено са неликвидни поради токенизацията на недвижимите имоти. Нейната екосистема включва функция за изграждане на токени и инструменти с изкуствен интелект за финанси, които се стремят да премахнат болката от токенизацията на активи, като привличат съответно ниския и високия клас пазари на инвеститори на дребно и институционални инвеститори. Създаването на тази пътна карта гарантира, че ще има непрекъснато усъвършенстване на проекта и формиране на стратегически съюзи, които правят RXS открояваща се в пазарното пространство на токенизацията на RWA.

Защо китовете залагат на Rexas Finance?

Това включва и апетита им към Rexas Finance, който изглежда регистрира все повече инвестиционни китове с всеки изминал ден. Първо, проектът се вписва в по-голям пазарен модел, който разглежда токенизацията на реални активи като една от областите, които ще се развиват в рамките на блокчейн технологиите. Бизнесът с управление на активи е застоял и ще се промени, а голямата причина за това е увеличаването на ликвидността и намаляването на разходите по транзакциите с използването на блокчейн. Втората притегателна сила е възможността за инвестиране на ранен етап, предлагана от Rexas Finance, която е много привлекателна за китовете, желаещи да постигнат висока възвръщаемост на инвестициите си.

Компонентите на платформата за предварителна продажба са специално насочени към подпомагане на тези, които искат да инвестират в RXS и да ги купят точно сега на цена с отстъпка от $0.05, с перспективата да направят много пари, когато платформата стане популярна. Rexas Finance се разглежда от китовете, които са склонни да се захващат с ценни, но евтини активи с висок растеж през септември и след това, като по-доходоносен пазар. И накрая, поради уникалната функционалност на RXS токена и по-голямото ниво на приемане, заинтересованите страни могат да очакват много добра възвръщаемост. Те очакват, че тези, които кандидатстват за пари на първоначалните етапи, ще получат добри възнаграждения, тъй като проектът се ускорява и различните фази на развитие напредват. След като китовете вече залагат своите претенции в проекта, по-малките инвеститори също ще го направят, като по този начин ще увеличат още повече търсенето на пазара и цените.

Бъдещето на инвестициите в китове

Излизането на китовете от екосистемите на Етериум и Solana е неблагоприятно развитие в цялостното състояние на пазара на криптовалути. Когато тези проекти все още са актуални в рамките на блокчейн екосистемата, очевидно е, че китовете търсят нещо по-новаторско. Що се отнася до тази тенденция, Rexas Finance, концентрирана върху токенизацията на реални активи, изглежда добре позиционирана да привлече този интерес. Нейното разширяване в посока решаване на проблема с ликвидността и достъпността на традиционните пазари на активи за глобалните инвеститори е привлекателна тенденция за тези, които се стремят да диверсифицират инвестициите си.

Заключение

С наближаването на края на септември все още ще се очаква да се види как се оформя Rexas Finance и дали ще успее да оправдае високите очаквания на своите ранни поддръжници. Ако активността на китовете е нещо, което може да се предположи, то Rexas Finance може да се окаже един от най-обещаващите проекти в предстоящия цикъл на крипто пазарите. Въпреки това се наблюдава миграция на капитали от Solana и Етериум и сега фокусът се премества върху RXS, за да докаже, че е в състояние да изпълни обещанието си да промени начина, по който се токенизират активите в реалния свят.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:
Уебсайт: https://rexas.com
Подарък за спечелване на 1 милион долара: https://bit.ly/Rexas1M
Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Супер свежият алткойн Cutoshi (CUTO), който олицетворява завета на Сатоши Накамото

Cutoshi поддържа основополагащите принципи на децентрализация и поверителност, вдъхновени от философията, която създаде Биткойн.

25.09.2024 13:03 3мин. четене Kosta Gushterov

Изчерпаха ли се политическите мемекойни? Pepe Unchained дава отговора

Политическите мемекойни, като TRUMP и MAGA, придобиха популярност през последните години, движени от политическата нестабилност в САЩ.

25.09.2024 12:24 3мин. четене Alexander Stefanov

Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE) и ETFSwap (ETFS) са потенциални създатели на милионери за този цикъл

Доста експерти разглеждат тези криптовалути като активи, които трябва да се наблюдават в този цикъл, защото може да предложат възможности за значителна възвръщаемост.

25.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.