Home

Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE) и ETFSwap (ETFS) са потенциални създатели на милионери за този цикъл

25.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE) и ETFSwap (ETFS) са потенциални създатели на милионери за този цикъл

Доста експерти разглеждат тези криптовалути като активи, които трябва да се наблюдават в този цикъл, защото може да предложат възможности за значителна възвръщаемост.

Тъй като криптовалутите претърпяват бърза трансформация, Shiba Inu (SHIB), Pepe (PEPE) и ETFSwap (ETFS) спечелиха вниманието на инвеститорите като потенциални „създатели на милионери“. Всички те са активи, които трябва да се наблюдават в този цикъл, защото предлагат възможности за значителна възвръщаемост.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


ETFSwap (ETFS): Един от проектите с видим потенциал за този цикъл

ETFSwap (ETFS) е революционна платформа, която обещава да промени пейзажа на търговията, особено с предварителната си продажба, която в момента е на етап 3. Тази фаза предоставя уникална възможност на инвеститорите да се включат в проект, който съчетава най-доброто от традиционните финанси и децентрализираните финанси (DeFi). ETFSwap (ETFS) позволява на потребителите да се занимават с маркет мейкинг и безсрочна търговия, като предлага несравнима ликвидност и гъвкавост.

Без KYC процедури, ETFSwap (ETFS) се откроява като достъпен избор за малки и средни инвеститори, премахвайки бариерите, с които често се сблъскват традиционните среди за търговия. Сигурността и неприкосновеността на личния живот са от първостепенно значение; платформата използва технология за доказване на нулево познание (ZK) и си сътрудничи с лицензирани инвестиционни банки, за да гарантира, че транзакциите са едновременно сигурни и съвместими. Освен това ETFSwap (ETFS) е изпълнила изискванията за KYC със SolidPROOF, демонстрирайки ангажимента си към прозрачност и сигурност, което подобрява доверието на инвеститорите.

Инвеститорите могат да търгуват с размери на позициите до 50x, като се възползват от усъвършенстваните инструменти за търговия на платформата. Предстоящото стартиране на бета-версията на платформата на 28-ми се очаква с голямо нетърпение, демонстрирайки стабилна бекенд разработка и удобни за потребителя функции. Фаза 1 ще даде възможност за участие в пулове на ликвидност и стейкинг, а фаза 2 обещава скрининг на ETF с помощта на изкуствен интелект за усъвършенстване на стратегиите за търговия. ETFSwap (ETFS) не е просто поредният токен; той е врата към нова ера на търговия, което го прави примамлива инвестиционна възможност за тези, които искат да се възползват от следващото поколение търговия с криптовалути.

Всички тези характеристики може да поставят ETFSwap (ETFS) пред Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE) като маркер на цикъла на милиардерите.

Shiba Inu (SHIB): Революцията на меме монетите

Shiba Inu (SHIB) се очертава като значим играч в пейзажа на криптовалутите, пленявайки инвеститорите с вдъхновения от меме сектора си чар. Първоначално стартирана като шега, Shiba Inu се превърна в стабилен проект, управляван от общността. Екосистемата на Shiba Inu може да се похвали с жизнена общност и иновативни функции, включително децентрализирани борси и опции за стейкинг. Нейната популярност рязко нарасна, особено чрез социалните медии и одобренията на инфлуенсъри, което я направи любима сред инвеститорите на дребно.

Благодарение на ниската си начална цена новите инвеститори могат да закупят токена с малък риск. Shiba Inu придоби популярност и поради своята благотворителност и участие в живота на общността. Дефлационният модел на токена, който включва изгаряния, увеличава дефицита. С напредването на пазара Shiba Inu доказва, че меме валутите могат да правят пари. Освен това инвеститорите се надяват, че Shiba Inu ще повтори предишните си триумфи.

Pepe (PEPE): Следващата меме сензация

Pepe (PEPE) бързо набра популярност като най-новата меме монета, която завладя въображението на крипто общността. С корените си в интернет културата, Pepe (PEPE) използва популярността на любимия меме герой, за да създаде отделна идентичност на крипто пазара. Забавното брандиране на токена и ангажираността на общността доведоха до бързо нарастване на интереса и инвестициите.

Уникалното предложение на PEPE се крие в способността му да съчетава хумора с финансовата възможност, привличайки разнообразна аудитория. Ниската пазарна капитализация на монетата представлява атрактивна входна точка за инвеститорите, които искат да се възползват от тенденцията на меме монетите. Освен това разработчиците на PEPE се стремят да създадат сериозна общност, като гарантират, че притежателите ѝ се чувстват ценени и ангажирани. Тъй като културата на меме сектора продължава да процъфтява, PEPE е готова да се превърне в значителен играч, привличайки нови инвеститори, желаещи да се присъединят към забавлението и потенциално да получат печалби.

Заключение

Докато Shiba Inu (SHIB) и Pepe (PEPE) улавят вълнението от меме монетите, ETFSwap (ETFS) предлага нова стратегия за търговия, което я прави привлекателна инвестиция за тези, които търсят висока възвръщаемост. Междувременно токените в етап на предварителна продажба на ETFSwap (ETFS) се продават бързо, сега на цена $0.03846, преди да са налични на борсите.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Супер свежият алткойн Cutoshi (CUTO), който олицетворява завета на Сатоши Накамото

Cutoshi поддържа основополагащите принципи на децентрализация и поверителност, вдъхновени от философията, която създаде Биткойн.

25.09.2024 13:03 3мин. четене Kosta Gushterov

Изчерпаха ли се политическите мемекойни? Pepe Unchained дава отговора

Политическите мемекойни, като TRUMP и MAGA, придобиха популярност през последните години, движени от политическата нестабилност в САЩ.

25.09.2024 12:24 3мин. четене Alexander Stefanov

Излизане от старото, насочване към новото като китовете на Solana и Ethereum, които продължават да продават: Какво купуват за октомври?

Крипто пазарът е изпълнен с нови дейности, тъй като китовете – големи пазарни участници – започнаха да разпродават своите активи в Solana (SOL) и Ethereum (ETH).

25.09.2024 10:13 6мин. четене Kosta Gushterov

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.