Home

$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

24.09.2024 13:45 3мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
$NEIRO продължава да расте с 40% в рамките на 24 часа – MemeVault е следващият голям хит?

Ръст на интереса към меме токените, чиято пазарна стойност се е увеличила от $41 милиарда на над $43 милиарда през последните дни.

Crypto All-Stars ($STARS) постигна нов важен етап в предварителната си продажба, като вече е събрал над $1.5 милиона финансиране.

$NEIRO, един от тези токени, се изстреля с 40% благодарение на своето листване на Binance, а платформата за стейкинг на меме токени MemeVault дава евентуална възможност за по-големи печалби.

Какво представлява ефектът на Binance и как MemeVault може да надгради това?

Листването на $NEIRO на Binance е катализатор за последния подем в сектора на меме токените. Преди листването, пазарната стойност на $NEIRO бе едва $15 милиона, а след него всички токени от серията достигнаха обща стойност от $500 милиона.

Ефектът на Binance не е новост – много от токените, листнати на най-голямата крипто борса, често наблюдават скок в цената си. Но с пускането на платформата MemeVault, която е създадена специално за стейкинг на меме токени, можем да видим нов “MemeVault ефект”. Според разработчиците на проекта тази платформа ще предлага възможности за инвеститорите, тъй като е първата в индустрията, която потенциално може колективно да генерира пасивен доход от меме токени.

Как MemeVault може да утрои наградите за стейкинг с $STARS?

Токенът $STARS е от съществено значение за максимизиране на възвръщаемостта от платформата MemeVault. Инвеститорите, които притежават големи количества от $STARS, могат да увеличат наградите си за стейкинг до три пъти. В момента токенът $STARS се предлага на предварителна продажба на цена от $0.0014593, което е интересна стойност предвид потенциалната възможност за значителен.

Crypto All-Stars вече предлага възможност за стейкинг с евентуална годишна доходност от 968% APY, което привлича много ранни инвеститори. До момента са стейкнати над 763 милиона токена, което показва нарастващ интерес към платформата.

Kупете Crypto All-Stars

Какво ще се случи, ако $STARS бъде листнат на Binance?

Въпросът, който вълнува мнозина, е какво ще се случи, ако $STARS бъде листнат на Binance? Това потенциално може да доведе до ръст на ликвидността и цената на токена, подобно на това, което се случи с $NEIRO. В момента $STARS се предлага на ICO цена, което дава на ранните инвеститори възможност да влязат на по-ниски нива преди евентуално листване.

Сега, като $1.5 милиона вече са събрани, следващата цел е $2 милиона, което може да бъде постигнато скоро. Инвеститорите могат да се включат в предварителната продажба чрез официалния сайт на Crypto All-Stars.

Kупете Crypto All-Stars


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 4 на най-актуалните монети през тази седмица: Tether расте, AVAX е готова за печалби, а Dogwifhat и FoxLetFun доминират на пазара на меме монетите 

Тъй като тези четири монети доминират на пазара тази седмица, инвеститорите следят внимателно за потенциални печалби.

24.09.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.