Home

Fidelity оглави Биткойн ETF, докато фондовете за Етериум се сринаха

24.09.2024 13:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Fidelity оглави Биткойн ETF, докато фондовете за Етериум се сринаха

Вчера Биткойн ETF-ите имаха противоречив ден, като общата им активност възлезе на $4.5 милиона.

Фондът FBTC на Fidelity бе най-печелившият, привличайки $24.9 милиона, следван от IBIT на BlackRock, който привлече $11.5 милиона. По-малкият фонд за BTC на Grayscale също прибави $8.4 милиона.

Тези печалби обаче бяха засенчени от отлива на $40.3 милиона от GBTC на Grayscale, един от най-големите Биткойн ETF-и, което на практика заличи положителните постъпления. Други известни фондове, като Bitwise, Ark и Invesco, останаха в застой без отчетени промени.

За разлика от тях Етериум ETF-ите отбелязаха рязък спад, като загубиха общо $79.3 милиона. Фондът ETHE на Grayscale отчете по-голямата част от загубите, с изходящи потоци от $80.6 милиона, което е сигнал за промяна в инвеститорските настроения.

Фондът ETHW на Bitwise бе единственият, който отбеляза някакви печалби, добавяйки $1.3 милиона, докато други фондове, фокусирани върху Етериум, от големи играчи като BlackRock, Fidelity и VanEck не отбелязаха никаква активност.

Различните тенденции при Биткойн и Етериум ETF свидетелстват продължаваща пазарна нестабилност, като BTC фондовете привлякоха известен интерес, докато ЕTH продуктите, особено от Grayscale, се сблъскаха с големи отливи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Предстои ли пробив за Биткойн? Ето какво сочат историческите модели

Анализаторите предполагат, че Биткойн и по-широкия крипто пазар може да са на прага на съществен скок, ако миналите цикли се окажат верни.

24.09.2024 16:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ръководителят на MicroStrategy предлага да се отпускат заеми, обезпечени с Биткойн

След като Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) одобри търговията с опции за Биткойн ETF на BlackRock, дискусиите за доходността от водещата криптовалута отново се разпалиха.

24.09.2024 15:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

AI криптовалутите водят по ръст – ето как се представиха другите сегменти този месец

AI токените са водещи в печалбите в сектора на криптовалутите през тази седмица, като отбелязват впечатляваща средна възвръщаемост от 37% през последните седем дни, въз основа на данни от Artemis.

24.09.2024 12:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Опциите върху Биткойн ETF ще променят пазара според директора на Bitwise

Изпълнителният директор на Bitwise Джеф Парк смята, че одобрението на SEC за опциите върху Биткойн ETF на BlackRock може да доведе до големи промени на крипто пазара.

24.09.2024 11:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.