Home

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

Реално погледнато обаче, сегашното състояние не може да се сравни с безумните върхове, които някоя от монетите достигна през 2021 г., поне в известен смисъл.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В разочароващия участък търговията с Dogecoin и Shiba Inu се характеризираше с интензивно мечешко движение, което остави много притежатели разочаровани и търсещи нови инвестиции. Една от тези такива инвестиции може да бъде Rexas Finance (RXS) – новата монета, за която се твърди, че може да придобие потенциал и да се превърне в следващото голямо нещо с прогнозиран 100-кратен ръст до 2025 г.

Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB): Загуба на инвеститорски ентусиазъм

Global In/Out of the Money (GIOM) показва, че за Dogecoin (DOGE) $0.108 представлява ниво на съпротива, което трябва да бъде преодоляно. Тази съпротива е значителна, тъй като в периода между $0.104 и $0.137 са закупени над 48.3 милиарда DOGE на стойност около $5.2 милиарда. Обемът на DOGE, съхраняван в различните ценови диапазони, обяснява слабостта на цената на монетата при липсата на агресивни купувачи. За съжаление, такава вяра не е имало и повечето инвеститори са ставали все по-раздразнителни.

С намаляването на стойността на SHIB с течение на времето инвеститорите, както новите, така и опитните, се държаха настрана от този пръстен поради тази хибернация на схемата. Тази промяна в настроенията може да се види и в намалените обеми на търговия и по-ниската ангажираност на пазара с SHIB. При липсата на нови стимули или събития, които да активират отново интереса, токена ще има дълъг и мъчителен път към еуфорията, на която се радваше в миналото.

Rexas Finance (RXS): Новата монета, която създава вълнение

Rexas Finance (RXS) е един такъв крипто проект, който набира популярност покрай блокчейн архитектурата на Ethereum като платформа. RXS дойде на помощ на разочарованите притежатели на DOGE и SHIB благодарение на потенциала си за огромна възвръщаемост до 2025 г. Rexas Finance доказа, че има голям потенциал по време на периодите на предварителните си продажби. По време на първия етап например токенът набра приблизително $450,000 за по-малко от три дни, което показва впечатляващо търсене от страна на разумни инвеститори, които вярват в това начинание.

Третият етап на предварителната продажба е на цена $0.05, при който са разпределени 30,000,000 токена и са събрани над $1.3 милиона по-рано от очакваното. Такива бързи темпове в набирането на средства подчертават вълната и порива, които проектът генерира, и вълнението около него. Това, което е особено интересно за Rexas Finance, е неговата амбициозна пътна карта и активният интерес на общността. Проектът се фокусира не само върху пускането на високополезен токен, но и върху промяната на начина, по който хората инвестират в DeFi като цяло, като внася подобрения в достъпа, прозрачността и ефективността. RXS се стреми да използва силата на блокчейн, за да демократизира достъпа до досегашните свръхценени токенизирани активи, създавайки нов модел за създаване на богатство.

Rexas Finance (RXS) Потенциален 100Х растеж

Rexas Finance, изграден като токен със силна подкрепа от общността и уникално предложение за стойност, се нагажда добре в светлината на огромните възможности за растеж в близко бъдеще. Заедно с нарастването на броя на инвеститорите, желаещи да се възползват от предимствата на токенизацията и други DeFi алтернативи, се очаква стойността на RXS да нарасне значително. Въпреки че пазарът на меме монети като Dogecoin и Shiba Inu изглежда се охлажда, Rexas Finance се появява като нова инвестиционна възможност за тези, които търсят извънредно голяма възвръщаемост. С възможност за покачване 100Х до 2025 г. RXS идва като ново начало за разочарованите притежатели на DOGE и SHIB, които търсят начини да възстановят инвестициите си и да се качат на следващата вълна в света на криптовалутите.

Заключение

За разлика от тях, Rexas Finance (RXS) държи на разочарованите инвеститори в DOGE и SHIB по начин, по който не само да излязат от загубата си, но и да спечелят пари от това, което се бори да се превърне в следващият най-успешен продукт във вселената на криптовалутите. С настоящия си темп RXS може да придобие потенциал и да достигне невъобразими върхове. Може би 100-кратен ръст до 2025 г. – сега това е криптовалута, на която може да си струва да се обърне внимание според някоипазарни експерти.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:
Уебсайт: https://rexas.com
Подарък за спечелване на 1 милион долара: https://bit.ly/Rexas1M
Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Потърсете следващата монета, която може да поскъпне, докато Fantom и Celestia постигат двуцифрени печалби

След като Fantom (FTM) и Celestia (TIA) наскоро отбелязаха впечатляващи двуцифрени печалби, инвеститорите вече насочват поглед към следващата монета, която може да постигне печалби.

24.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Топ 5 алткойна, които да следите преди ралито през Q4

През последните няколко месеца крипто токените отбелязаха период на спад. Последните показатели обаче показват, че пазарите бързо набират скорост.

24.09.2024 12:27 6мин. четене Kosta Gushterov

Топ 4 на най-актуалните монети през тази седмица: Tether расте, AVAX е готова за печалби, а Dogwifhat и FoxLetFun доминират на пазара на меме монетите 

Тъй като тези четири монети доминират на пазара тази седмица, инвеститорите следят внимателно за потенциални печалби.

24.09.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov

SUI, Solana и DTX Exchange достигнаха рекорден обем, тъй като намаляването на лихвите раздвижи пазара

Докато крипто пазарът се вълнува от съобщенията за намаляване на лихвените проценти, SUI Blockchain (SUI), Solana (SOL) и DTX Exchange (DTX) регистрират исторически скокове на обемите!

24.09.2024 0:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.