Home

Топ 4 на най-актуалните монети през тази седмица: Tether расте, AVAX е готова за печалби, а Dogwifhat и FoxLetFun доминират на пазара на меме монетите 

24.09.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Топ 4 на най-актуалните монети през тази седмица: Tether расте, AVAX е готова за печалби, а Dogwifhat и FoxLetFun доминират на пазара на меме монетите 

Тъй като тези четири монети доминират на пазара тази седмица, инвеститорите следят внимателно за потенциални печалби.

Крипто пазарът е развълнуван, тъй като Tether (USDT) достига нови висоти, Avalanche (AVAX) се позиционира за ръст, а монетите Dogwifhat (WIF) и FoxLetFun (FLF) набират скорост. Тъй като тези четири монети доминират на пазара тази седмица, инвеститорите следят внимателно за потенциални печалби. Нека да разнищим защо тези токени са водещи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Tether се издига до рекордна пазарна капитализация от $119 милиарда

Tether (USDT) продължава да утвърждава господството си като най-широко използваната стабилна монета, достигайки рекордна пазарна капитализация от $119 милиарда. Неотдавнашният скок беше подхранван от повишеното търсене на стабилни монети, тъй като инвеститорите търсят сигурно убежище по време на пазарната нестабилност. Способността на Tether да поддържа стабилност в условията на колебания на пазара го превръща в изключително важен актив за търговците, които търсят ликвидност и сигурност в своите портфейли.

Avalanche е готова за пробив над $28

Avalanche (AVAX) се позиционира за значителни печалби, като анализаторите прогнозират, че токенът може скоро да премине границата от $28. Известна със своята мащабируемост и скорост, Avalanche е ключов играч в секторите на децентрализираните финанси (DeFi) и NFT. Тъй като все повече проекти се основават на стабилната екосистема на Avalanche, търсенето на AVAX се очаква да нарасне, което ще тласне цената му нагоре през следващите седмици. Инвеститорите са настроени бичо към токена, като пазарните сигнали сочат към потенциален пробив.

Dogwifhat (WIF) печели 9.65%: Предстои ли нов връх?

В сферата на меме монетите Dogwifhat (WIF) привлече вниманието със скок на цената от 9.65% тази седмица. Известен с лоялната си общност и своята привлекателност, dogwifhat набира популярност като сериозен претендент на пазара на меме токени. Тъй като анализаторите предполагат, че WIF може да достигне нови върхове, инвеститорите се насочват към тази меме монета с надеждата да яхнат вълната на нарастващата ѝ популярност.

FoxLetFun (FLF): Новата меме монета в блока

Сред изгряващите звезди в света на мемо монетите е FoxLetFun (FLF)– нов токен в етап на предварителна продажба, който предизвиква вълни. Само за три седмици токените FoxLetFun набраха близо $125,000, което е сигнал за силен интерес от страна на ранните инвеститори. На цена от само $0.0001 по време на предварителната продажба FoxLetFun предлага ниска входна точка за инвеститори, търсещи експлозивен потенциал за растеж.

Това, което отличава FoxLetFun от другите меме монети, е нейният подход, основан на мисията. Фокусирана върху подкрепата за опазване на дивата природа и екологични каузи, FoxLetFun съчетава меме културата с реално въздействие, което я прави нещо повече от поредния спекулативен токен. С потенциал за 10-кратна възвръщаемост FoxLetFun бързо се превръща във фаворит сред инвеститорите, които търсят следващата голяма мемо монета, която да наблюдават.

Заключение: Ще продължат ли тези монети да доминират на пазара?

Тъй като Tether достига рекордно високи стойности, Avalanche се позиционира за пробив, а меме монетите dogwifhat и FoxLetFun набират скорост, крипто пазарът навлиза във вълнуваща фаза. Инвеститорите следят отблизо тези четири токена, тъй като те показват някакъв потенциал за печалби през следващите седмици. Независимо дали търсите стабилност, мащабируемост или вълнение от мемо монети, тези четири актива доминират на пазара тази седмица.

Присъединете се към предварителната продажба на токени FoxLetFun сега:

Официалният уебсайт на FoxLetFun Token

Посетете предварителната продажба на FoxLetFun Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния акаунт в X

Следвайте официалния акаунт в Instagram


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Разочаровани притежатели на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) се насочват към Rexas Finance (RXS), новата монета има за цел да 100 пъти до 2025 г.

Сред бурята, която представлява индустрията на криптовалутите, такива като Dogecoin и Shiba Inu привлякоха общественото внимание, особено благодарение на меметата, маркетинга на знаменитостите и желанието за бързи печалби.

24.09.2024 8:46 4мин. четене Kosta Gushterov

SUI, Solana и DTX Exchange достигнаха рекорден обем, тъй като намаляването на лихвите раздвижи пазара

Докато крипто пазарът се вълнува от съобщенията за намаляване на лихвените проценти, SUI Blockchain (SUI), Solana (SOL) и DTX Exchange (DTX) регистрират исторически скокове на обемите!

24.09.2024 0:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.