Home

Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

23.09.2024 17:32 3мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bybit е официално признат за доставчик на услуги за криптоактиви в Турция

Местният клон на Bybit в Турция беше официално признат за доставчик на услуги за крипто активи от Съвета за капиталови пазари (CMB), което е важен етап за популярната борса за криптовалути.

Това лято крипто борсата Narkasa се ребрандира на Bybit Türkiye, подчертавайки ангажимента на компанията да осигури сигурно и адаптирано търговско изживяване за турските потребители. Bybit Türkiye гарантира спазването на всички разпоредби на CMB, като по този начин затвърждава ангажимента си за насърчаване на иновациите на турския пазар.

Подобряване на потребителското изживяване в Турция

Неотдавна Bybit Türkiye въведе няколко актуализации, за да подобри платформата си за местните потребители. Сред ключовите промени са добавянето на двойки за търговия с турски лири, което улеснява трансакциите, и функцията за покупка с едно кликване, предназначена да опрости покупките на криптовалути за новодошлите. Като си партнира с доверени банки като Ziraat Bank и Vakıfbank, борсата дава възможност за безпроблемно депозиране и теглене на турски лири.

С фокус както върху начинаещите, така и върху опитните трейдъри, Bybit Türkiye предоставя усъвършенствани инструменти за професионалистите и лесен за използване интерфейс за новаците. Освен това предлага 24-часова поддръжка на клиенти на турски език, за да гарантира, че потребителите ще получат помощ винаги, когато имат нужда от нея.

Визия на ръководството за бъдещето

Кутлухан Акчин, регионален мениджър на Bybit Türkiye, подчерта важността на неотдавнашното признание, изтъквайки го като голяма стъпка напред за борсата. Той обясни, че това одобрение засилва ангажимента им да предлагат сигурна и локализирана платформа за търговия, напълно съобразена с турските разпоредби.

Акчин също така спомена амбицията им да бъдат лидери на турския крипт опазар, като предоставят на потребителите безпроблемно изживяване на Bybit, подсилено от интеграцията на турските лири и силната поддръжка на клиентите.

Турция въвежда нови регулации за защита на крипто инвеститорите

CMB въведе нови регулации за сектора на криптовалутите, които вече са в сила след актуализациите на Закон № 7518 за капиталовите пазари.

Тези правила имат за цел да се приведат в съответствие с временен член 11 от Закон за капиталовите пазари № 6362, като се съсредоточават върху функционирането на криптоплатформи и защитата на правата на клиентите.

Сред основните изисквания е платформите да държат средствата на клиентите в отделни банкови сметки, като гарантират, че тези активи са различни от техните собствени. Сделките могат да се извършват само чрез оторизирани институции, а платформите могат да приемат поръчки единствено чрез официалните си уебсайтове, мобилни приложения или регистрирани телефонни линии. Освен това всички данни за трансакциите трябва да се съхраняват по сигурен начин, защитен от подправяне.

Неотдавнашното одобрение на Bybit Türkiye от CMB бележи значително постижение, демонстрирайки пълното съответствие на крипто борсата с нормативните изисквания и нейния ангажимент да гарантира защитата на потребителите.

Bybit на световната крипто сцена

Водещата борса за криптовалути Bybit наскоро достигна значителен етап, като в платформата ѝ вече са регистрирани над 40 милиона потребители. Този впечатляващ ръст подчертава разширяващото се присъствие на Bybit и нейната привлекателност сред крипто търговците и ентусиастите по целия свят.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Как сътрудничеството между Google и Етериум може да привлече милиони в крипто: DOGE и DTX са готови да се изстрелят

След като глобален технологичен гигант като Google обяви своята услуга за изискване на отдалечена процедура (RPC) за блокчейна на Етериум, крипто светът е готов за нова ера на институционален интерес.

23.09.2024 19:56 4мин. четене Alexander Stefanov

Cardano и Shiba Inu могат да се възстановят до нивата от март 2024 г., но тази евтина криптовалута може да нарасне 100Х

Cardano (ADA) и Shiba Inu (SHIB) показват признаци на възстановяване, с потенциал да се върнат към нивата си от март 2024 г., тъй като пазарната инерция се засилва.

23.09.2024 19:42 4мин. четене Kosta Gushterov

Доналд Тръмп прави бизнес с криптовалути, Pepe Unchained гони $15 милиона

Тръмп представи нов крипто проект, който вече започва да привлича сериозно внимание в медиите.

23.09.2024 14:06 4мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн кит от ерата на Сатоши се появи отново след 13 години, за да се включи в алткойн сезона, какво има в списъка за пазаруване?

Биткойн кит от ерата на Сатоши, който беше “заспал” в продължение на 13 години, внезапно събуди портфейла си, предизвиквайки вълнение сред целия крипто пазар.

22.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.