Home

Доналд Тръмп ще спечели изборите в условията на политически сътресения – Робърт Кийосаки

23.09.2024 15:00 2мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Доналд Тръмп ще спечели изборите в условията на политически сътресения – Робърт Кийосаки

Робърт Кийосаки, финансовият автор на книгата "Богат татко, беден татко“, предизвика оживление, заявявайки в социалните медии, че Доналд Тръмп ще спечели бъдещите избори.

Той свързва тази прогноза със събитията от 6 януари 2021 г., твърдейки, че Тръмп е поискал присъствието на Националната гвардия за охрана на Капитолия, но това искане е било пренебрегнато от ключови фигури, включително генерал Марк Мили и Нанси Пелоси.

Кийосаки предполага, че тези действия са допринесли за безредиците в този ден, предлагайки алтернативна гледна точка на преобладаващия възглед, че Тръмп е подбудил насилието.

Едновременно с това вицепрезидентът Камала Харис публично подкрепи сектора на криптовалутите, изразявайки намерението си да подкрепи растежа на дигиталните активи и изкуствения интелект. Нейната позиция се разминава с тази на някои колеги от Демократическата партия и може да отслаби анти-крипто програмата, свързана с фигури като сенатор Уорън.

С наближаването на изборите и Тръмп, и Харис ухажват крипто общността. Наскоро бившият президент пусна на пазара “Официални монети на Тръмп” – колекционерски предмети, целящи да отбележат неговото наследство. DeFi проектът на семейството му, World Liberty Financial (WLFI), обаче е изправен пред контрол на фона на регулаторни опасения, повдигнати от фигури от индустрията като основателя на Cardano Чарлз Хоскинсън.

На политическата сцена председателят на Народното събрание Майк Джонсън предложи нова стратегия за финансиране, която изключва подкрепения от Тръмп закон SAVE Act, търсейки двупартийна подкрепа, за да предотврати спирането на работата на правителството броени дни преди крайния срок 1 октомври. Тези политически маневри се развиват, докато Кийосаки очаква прогнозирания триумф на Тръмп.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Стабилните монети и криптовалутите застрашават фиатните пари в Източна Азия

Стабилните монети и криптовалутите започват да изместват фиатните валути в няколко държави от Източна Азия, което демонстрира нарастващото им значение в развиващите се пазари.

23.09.2024 19:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

БРИКС: Русия настоява за по-голяма роля на съюза в световната енергетика

В понеделник, 23 септември, Владимир Путин се застъпи за разширяване на ролята на групата БРИКС на световните енергийни пазари, тъй като Русия се стреми да противодейства на западното господство.

23.09.2024 18:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Крипто фондовете за рисков капитал нарастват с $2.2 милиарда

Тази година крипто инвеститорите в рисков капитал са набрали над $2.2 милиарда, като наскоро бяха осигурени над $500 милиона.

23.09.2024 18:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Hemi се опитва да обедини Биткойн и Етериум с “тунели” между веригите

На фона на неотдавнашните крипто хакове, разкриващи уязвимости в крос-верижните мостове, общността проучва по-безопасни алтернативи за оперативна съвместимост.

23.09.2024 17:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.