Home

Китовете на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) подкрепят иновативния проект Rexas Finance (RXS), който ще скочи 100Х

22.09.2024 19:09 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Китовете на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE) подкрепят иновативния проект Rexas Finance (RXS), който ще скочи 100Х

Rexas Finance (RXS) особено привлича вниманието на крипто вселената благодарение на уникалната си DeFi екосистема и подкрепата на богати притежатели на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE).

Тяхната подкрепа засилва пазарните нагласи, което показва, че предстои здравословен възход.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


С милиардите токени, притежавани от китовете, на пазара могат да се наблюдават драстични промени. Нарастващият интерес на китовете от SHIB и DOGE към Rexas Finance (RXS) привлече вниманието, тъй като анализаторите дори прогнозират 100-кратно повишение благодарение на действията на китовете и усъвършенстваната технология на RXS.

Влияние на китовете върху пазара

Приблизително 26% от циркулиращото предлагане на Shiba Inu е съсредоточено в портфейлите на SHIB китовете, докато при големите портфейлите на DOGE те притежават средно над 40% от предлагането. При преместване на портфейлите им цената им обикновено се променя с повече от 10%. Неотдавнашното разпределение на портфейла им в Rexas Finance (RXS) сигнализира за вярата в бъдещия му потенциал. подкрепата на китовете предизвиква интерес към Rexas Finance (RXS) както от индивидуални, така и от институционални инвеститори. Когато големите китове се включат в нов токен, това означава, че проектът е дълготраен. В случая на Rexas Finance (RXS) тази подкрепа може да се окаже факторът, който да направи възхода му на криптопазара.

Защо китовете се интересуват от Rexas Finance (RXS)

Rexas Finance (RXS) успя да се открои в претъпканото крипто пространство благодарение на напредъка си в DeFi пространството, както и на ясния план как да развие платформата. За разлика от спекулативните меме монети, Rexas Finance (RXS) внася стабилна и структурирана база и следователно привлича инвеститори на дребно и институционални инвеститори, които търсят по-голяма стойност в дългосрочен план. DeFi съоръженията на Rexas Finance (RXS) правят отпускането на заеми, заемането на средства и стейкването сравнително лесно с високо ниво на сигурност и умели процеси. Предварителната му продажба с цена под $0.1 може да предостави на инвеститорите рядък шанс за бъдещи печалби, а също така привлича китове, които търсят добри проекти, в които да инвестират в дългосрочен план.

Напредък на предварителната продажба и пазарен интерес

Етапите на предварителната продажба на Rexas Finance (RXS) приключват бързо поради голямото търсене от страна на пазара. Токенът, чиято цена в началото беше $0.04, отбеляза увеличение на цената до $0.05 заради желаещите инвеститори. Този бърз ръст обозначава нарастващото доверие в Rexas Finance (RXS), тъй като се радва на подкрепа от китовете SHIB и DOGE. към момента Rexas Finance (RXS) все още е на достъпна цена, но поради нарастващото търсене. Причините за това са, че инвеститорите виждат голяма вероятност за постигане на възвръщаемостта на други DeFi токени от Rexas Finance (RXS), като някои анализатори се надяват на до 100-кратна възвръщаемост на инвестицията, тъй като интересът към периода се увеличава.

Потенциален 100-кратен ръст

Това, което вълнува някои ентусиасти в Rexas Finance (RXS), е потенциалът за 100-кратен ръст, който се захранва от технологията.

Rexas Finance (RXS) се бори да придобие всички елементи за успех, включително бързо приемане, разрешаване на проблемите за целевата аудитория и известни инвеститори. Платформата се бори да нарасне 100 пъти, а препродажбата подпомага силното представяне в предварителната продажба, което я прави легитимна на фона на многото поддръжници, които привлича.

Последици за бъдещето

Поглеждайки в бъдещето, Rexas Finance (RXS) е готова да направи голям пробив в сектора на криптовалутите. Подкрепата му от китовете на SHIB и DOGE не само помага за финансирането на инициативата, но и за създаването на цялостна мрежа в крипто пространството. През следващите няколко месеца се очаква цената на Rexas Finance (RXS) да се повиши, тъй като тя преминава през различните етапи на предварителната продажба и последващите дейности към публична търговия. Непрекъснато анализаторите оценяват нейния напредък, особено от китовата подкрепа. Ако проектът остане по план, има потенциал за 100-кратно поскъпване на стойността.

Заключение

Rexas Finance (RXS), който до голяма степен се движи от китовата подкрепа на Shiba Inu (SHIB) и Dogecoin (DOGE), също придоби известност в полезрението на мнозина. Тяхната подкрепа значително издигна репутацията и предварителната продажба на Rexas Finance (RXS) до пазарно ниво, което може да се нарече доверие.

Rexas Finance (RXS) несъмнено може да намери место сред най-влиятелните проекти в DeFi пространството, с бърз растеж и потенциал за 100-кратен ръст в близко бъдеще. За инвеститорите, които търсят обещаващи възможности, Rexas Finance може да е правилният избор, като се има предвид нарастващата подкрепа на китовете и впечатляващите числа на предварителните продажби.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:
Уебсайт:https://rexas.com
Теглене за спечелване на $1 милион: https://bit.ly/Rexas1M
Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf
Twitter/X: https://x.com/rexasfinance
Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Биткойн кит от ерата на Сатоши се появи отново след 13 години, за да се включи в алткойн сезона, какво има в списъка за пазаруване?

Биткойн кит от ерата на Сатоши, който беше “заспал” в продължение на 13 години, внезапно събуди портфейла си, предизвиквайки вълнение сред целия крипто пазар.

22.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Докато Cardano се насочва към $0.445, а Floki печели, ще избухнат ли Polygon и тази нова меме монета през четвъртото тримесечие?

Крипто пазарът е развълнуван, тъй като Cardano (ADA), Floki (FLOKI) и Polygon (POL) са готови да породят вълнение през четвъртото тримесечие на 2024 г.

22.09.2024 19:53 3мин. четене Kosta Gushterov

Топ платформи за крипто стейкинг за печелене на пасивни доходи през 2024 г.

Криптовалутата постепенно се превърна от инструмент за спекулации в реален начин за инвестиране, който може да донесе възвръщаемост за дълъг период от време.

22.09.2024 13:01 6мин. четене Kosta Gushterov

Милионер в Dogecoin забеляза сериозен бичи модел за този конкурент на DOGE на цена под $0.03

Крипто пазарът започна ново рали, като повечето алткойни се повишиха значително. Тези печалби накараха начинаещите инвеститори да започнат да търсят токени с висок потенциал и ниски цени.

22.09.2024 12:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.