Home

Майкъл Сейлър прогнозира ръст за Биткойн, след като SEC одобри опциите за ETF-ът на Blackrock

21.09.2024 22:15 1мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Майкъл Сейлър прогнозира ръст за Биткойн, след като SEC одобри опциите за ETF-ът на Blackrock

Главният изпълнителен директор на MicroStrategy Майкъл Сейлър сподели оптимистичната си прогноза за Биткойн след одобрението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) на опциите за Биткойн борсово търгувания фонд на BlackRock.

Съйлър подчерта, че това одобрение ще ускори институционалното приемане на Биткойн, подчертавайки значението на този ход за по-широкото участие на пазара.

Решението на Комисията по ценните книжа и фондовите борси (SEC) позволява на iShares Bitcoin Trust на BlackRock, който ще се търгува под тикер „IBIT“, да предлага опции, базирани на Биткойн, на Nasdaq.

Това бележи важен етап, като създава нови възможности за институционалните инвеститори да се ангажират с Биткойн чрез регулиран финансов продукт. Съобщението беше официално публикувано на уебсайта на SEC, сигнализирайки за ключово развитие в нарастващата пресечна точка между традиционните финанси и криптовалутите.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Биткойн може да достигне $200,000 до 2025 г., твърди Джеф Кендрик от Standard Chartered

Джеф Кендрик, глобален ръководител на отдела за проучване на дигитални активи в Standard Chartered, прогнозира, че Биткойн може да достигне $200,000 до края на 2025 г., независимо от резултата от президентските избори в САЩ през 2024 г.

21.09.2024 20:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Джон Болинджър откри и анализира бича формация на Биткойн

Легендарният трейдър Джон Болинджър предложи своя поглед върху текущите ценови движения на Биткойн (BTC), като подчерта потенциална бича формация.

21.09.2024 19:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Растежът на пазара на алткойни сигнализира за потенциална промяна в крипто сектора

Алткойн пазарът набира скорост, като неотдавнашното увеличение на пазарната капитализация с малко над 5.5% подсказва за началото на алткойн сезона.

21.09.2024 18:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Ето кои държави водят по притежание на Биткойн

Последните данни разкриват, че Бутан неочаквано е заел водещо място по държавни резерви на Биткойн (BTC), като разполага със $782.46 милиона, значително изпреварвайки Ел Салвадор, който притежава $351.75 милиона.

21.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.