Home

Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

21.09.2024 17:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо ETFSwap (ETFS) може да е най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF

ETFSwap (ETFS) се появи като нетрадиционна, но футуристична платформа за търговия в пространството на децентрализираните финанси (DeFi).

Със своите изключителни функции за търговия и успешна предварителна продажба на токени, ETFSwap (ETFS) може да се окаже на път да се превърне в най-добрата DeFi платформа в пространството, предлагайки достъп до търговия със спот Биткойн и Етериум ETF-и.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Защо ETFSwap (ETFS) революционизира DeFi с предлагането на ETF

DeFi платформата ETFSwap (ETFS) е уникална система за търговия, която позволява на потребителите да разменят своите криптоактиви за токенизирани ETF-и. Този крипто проект се възползва от блокчейн технологията, за да предостави услуги за търговия с токенизирани ETF, което позволява на потребителите да търгуват с частични акции на ETF, подкрепени от активи от реалния свят (RWA). С неотдавнашното въвеждане на крипто ETF-ите, инвеститорите вече ще могат да търгуват спот Биткойн и Етериум ETF, както и ETF от други изключителни класове на ETFSwap (ETFS). Търгувайки спот Биткойн и Етериум ETFи, инвеститорите ще имат непряк достъп до Биткойн (BTC) и Етериум (ETH) без обичайните рискове.

Въпреки че стартираха през тази година, спот Биткойн и Етериум ETF-ите нараснаха значително, като притокът на средства за Биткойн ETF достигна $17.3 милиарда. ETFSwap (ETFS) предлага възможност за търговия със спот Биткойн и Етериум ETFs, което е само едно от многото предимства.

Тази DeFi платформа е разработила изключително сигурна среда за търговия, в която потребителите могат да се възползват от усъвършенствани стратегии за търговия с ETF и инструменти за управление на риска, които помагат за повишаване на ефективността на търговията. Като доказателство за нейната надеждна сигурност, смарт договорът на ETFSwap е одитиран от водещата компания за киберсигурност CyberScope, а екипът ѝ е преминал интензивна процедура за KYC проверка със SolidProof.

Платформата ETFSwap (ETFS) също така позволява на потребителите да се възползват от нейните ETF скрийнъри и тракери, поддържани от изкуствен интелект, които предоставят някои от най-добрите препоръки за ETF, като ETF за облигации, ETF за спот Биткойн и Етериум, ETF за злато и др. Платформата също така предоставя невероятни стимули за търговия, като например месечни токени за инвеститорите, завишени размери на позициите до 50Х за безсрочна търговия и търговия с опции и годишна процентна доходност (APY) до 87%.

Още по-вълнуващо е, че ETFSwap (ETFS) планира да разшири възможностите на инвеститорите за ETF, като според информацията планира да пусне свой собствен ETF до 2025 г. С вече наличните спот ETF-и за Биткойн и Етериум, както и ETF-и за Solana и XRP, които предстои да навлязат на пазара, ETF на ETFSwap ще разкрие на потребителите повече възможности за търговия с висок потенциал за печалба.

Благодарение на обширните си функции, платформата, която не подлага потребителите си на KYC процеси и възможностите за търговия, ETFSwap (ETFS) може да е на път да промени DeFi пейзажа, утвърждавайки се като една от по-добрите платформи за търговия с ETF-и, особено спот Биткойн и Етериум ETF-и.

ETFSwap (ETFS) изпреварва традиционните платформи за ETF с успешна предварителна продажба

Включително като най-добрата DeFi платформа за търговия със спот Биткойн и Етериум ETF, ETFSwap (ETFS) също така прави значителна промяна на традиционния ETF пазар. За разлика от конвенционалните ETF платформи, ETFSwap (ETFS) наблюдава нарастващо търсене и интерес от страна на инвеститорите благодарение на текущата си предварителна продажба на токени.

Този повишен интерес се дължи на текущата му предварителна продажба и способността му да предоставя достъп до спот ETF за Биткойн и Етериум. Предварителната продажба на ETFSwap (ETFS) постигна огромен успех от стартирането си, привличайки мащабни институционални инвеститори, които виждат огромния потенциал на този проект.

Предварителната продажба включва собствения токен на платформата – ETFS, който е двигателят на екосистемата ETFSwap и позволява на инвеститорите да се възползват изключително от по-ниски разходи за търговия и транзакции. Многобройни инвеститори бързат да инвестират в този иновативен токен преди края на предварителната продажба; по този начин вече са продадени повече от 500 милиона токена.

Заключение

Понастоящем цената на един ETFS токен е едва $0.03846. Въпреки това до края на предварителната продажба анализаторите предвиждат 500Х скок и продължаващо нарастване на стойността на токена, тъй като търсенето на спот ETF за Биткойн и Етериум нараства.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Институционални инвеститори продават милиони от спот Етериум ETF, за да купят това актуално крипто ICO

Вижте защо институционалните инвеститори продават милиони в спот Етериум ETF, за да купят новото крипто ICO ETFSwap (ETFS) и се присъединете към възможността за печалби.

21.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Този евтин алткойн, под $0.10, се превърна в убежище за китовете на Solana и Polygon, тъй като топ криптовалутите се борят

При настоящите мечи тенденции в крипто пространството, проницателните инвеститори се обръщат към обещаващи алткойни за растеж и стабилност.

21.09.2024 18:30 5мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн се покачва след решението на Фед, BABYDOGE – с 57%, SUI – с 54%: Дали FoxLetFun е меме монетата, която може да нарасне 10 пъти?

Крипто пазарът отново е оживен, тъй като Биткойн продължава възходящия си тренд след неотдавнашното решение на Федералния резерв, докато меме монетите и алткойните също отбелязват значителни печалби.

21.09.2024 14:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Големи портфейли, които купиха Shiba Inu и PEPE при стартирането им – какво разглеждат днес?

В областта на криптовалутите винаги се казва, че е по-добре да се опитате да откриете проектите с потенцил рано, тъй като понякога са възможни огромни печалби.

21.09.2024 13:46 5мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.