Home

PEPE, DOGS или Rexas Finance (RXS): Коя от тях ще се пребори с Shiba Inu за място сред 15-те най-добри криптовалути?

20.09.2024 8:35 7мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
PEPE, DOGS или Rexas Finance (RXS): Коя от тях ще се пребори с Shiba Inu за място сред 15-те най-добри криптовалути?

Феноменът на меме монетите допринесе за бързата експанзия на Shiba Inu (SHIB) и сега тя принадлежи към топ 15 на валутите с най-голяма пазарна капитализация.

Но с новата пренебрежителна конкуренция, която се издига в ранг, възниква въпросът дали Shiba Inu ще остане на власт. Въпреки че монети като PEPE и DOGS създадоха вълнение в социалните медии, именно Rexas Finance (RXS) има съвсем реалната възможност да детронира Шиба Ину от пиедестала. Както подсказва името, Rexas Finance не е просто типична меме монета, при която използването ѝ се ограничава до интернет тенденциите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тя има своя концепция за токенизация на активи от реалния свят (Real World Asset – RWA), която ѝ дава потенциал за разширяване, който може да свали от трона Shiba Inu. ето преглед на причините, поради които Rexas Finance е готова да измести Shiba Inu, оставяйки в прахта други претенденти като PEPE и DOGS.

PEPE: Хит на меме монетите

PEPE е меме монета, създадена по модела на противоречивия меме герой Пепе Жабока. Тя е един от новите участници на пазара на меме монети. Използването на социалните медии и контролът върху общностите за изпомпване на краткосрочна привлекателност също са използвани от PEPE, както в случая с Shiba Inu. Въпреки това, подобно на други монети в миналото, и тази няма друга значима употреба освен меме картинка, което прави перспективите за дългосрочен растеж доста скучни.

Какво може да доведе до падането на PEPE?

Въпреки че PEPE постигна забележителна възвръщаемост за много кратък период от време благодарение на влиянието си върху меме валутата, няма революционни екосистеми, които да показват обещаващ растеж в бъдеще. Да вземем например монетите Shiba Inu, които не само придобиха популярност благодарение на статуса на меме монета, но и бяха използвани в DeFi, NFT и други аспекти на блокчейн технологията. Въпреки че меме токените PEPE все още са в състояние да реализират плюс минус десетократна възвръщаемост, най-добре е те да се основават на завишени очаквания, а не на стойността на активите. Като се има предвид неговата приложимост, пазарната позиция на монетата може да отслабне с времето след премахването на маркетинговите възможности. Въпреки това, макар че има причина да се очакват някои скокове за тази валута в средносрочен план, нейното поскъпване не представлява конкуренция на Shiba Inu, особено след като не съществува по-дълбок случай на употреба, който може да даде на този токен някаква цел.

DOGS: Ново предизвикателство за меме монетите

DOGS е меме монета, както и Shiba Inu, която се възползва от геймърите и тяхната асоциация в интернет. Голямо внимание беше привлечено към DOGS поради начина, по който беше разработена по метода „peer-to-peer“. Въпреки това, подобно на PEPE, токенът няма реална крайна употреба или пробивни иновации, освен меме-културата.

Защо DOGS може да не успее

DOGS е създал сериозни последователи, което е много важно, ако искаме да говорим за успеха на една меме монета. Въпреки това, само вълнението в общността няма да е достатъчно, когато става въпрос за борба за пазарна опора, толкова огромна, колкото е тази на Shiba Inu. Най-категорично това ще ви послужи да разкажете за някои от успешните перспективи пред DOGS и други играчи, докато DeFi или токенизацията не бъдат преинжектирани. Въпреки това, макар че DOGS е извоювала специфично пространство за себе си, зависимостта ѝ от мем културата вероятно ще подкопае растежа ѝ в сравнение с Shiba Inu, която вече се е разгърнала в повече случаи на употреба, отколкото меметата.

Rexas Finance (RXS): Сериозен конкурент на Shiba Inu.

От друга страна, Rexas Finance (RXS) се стреми да се освободи от тенденцията на меме монетите и да предложи нещо с действителна стойност, токенизация на реални активи, докато PEPE и DOGS са по-скоро за яхване на вълната на меме културата. Като изтласква нетрадиционни активи като имоти, ценности като злато и нематериални такива като изкуство към блокчейн, Rexas Finance се стреми да предостави инвестиционни възможности, които в миналото са били предназначени само за привилегировани лица или институции.

Защо Rexas Finance ще предизвика Shiba Inu

За разлика от други участници на пазара, ключовото конкурентно предимство на Rexas Finance се основава на токенизацията на реални активи. Благодарение на този съвсем нов метод вече е възможно да се токенизират и търгуват физически активи в дробни монети в блокчейн, като по този начин се дава възможност на обикновените хора да притежават скъпоструващи активи като недвижими имоти или злато. Този случай на употреба променя правилата на играта и далеч от този на меме монетите, които обикновено са със спекулативен характер и предлагат много краткосрочна възвръщаемост на инвестициите, RXS ще има дългосрочна подходяща ниша, която може да я види да стои сред топ класацията на криптовалутите. В допълнение към разработването на платформата Rexas Finance за токенизиране на различни активи, тя осигурява и използването на токенизираните активи в DeFi платформите с възможности за стейкинг, отпускане на заеми и yield farming. Това създава допълнителни случаи на използване на RXS, които в по-голяма степен го разграничават от тясното място на меме монетите. Последиците от DeFi и токенизацията на активи ще направят RXS потенциално оръжие за краткосрочни търговци и дългосрочни инвеститори. Настоящите планове на Rexas Finance, включително Rexas Estate, се разширяват, което позволява на пазара на недвижими имоти да привлече чуждестранни инвеститори чрез ниския риск на токенизацията. Тъй като стойността на световния пазар на недвижими имоти е на стойност $379 трилиона, очакванията за разширяване на Rexas Finance са огромни, дори отвъд очакванията за дигитална валута. Този вид напредък може да даде възможност на RXS да надмине Shiba Inu по полезност и повишаване на стойността.

Възможности и перспективи за бъдещ растеж

Предвижда се токенизираните активи да станат изключително широко разпространени през следващите години. Rexas Finance възнамерява да бъде един от основните бенефициери на тази тенденция, като предостави опция, която не е налична в обикновените меме монети като Shiba Inu, PEPE или DOGS. Такива монети до голяма степен зависят от спекулациите и стойността на хората. Но Rexas Finance дава възможност за използване на това, което е по-реално, което може да се хареса на по-голяма аудитория. С нарастването на търсенето на инвеститори, които да получат експозиция към реални произведения чрез блокчейн, RXS е добре позиционирана да се възползва от тази тенденция, увеличавайки пазарната си капитализация и позиционирайки се в топ 15 при криптовалутите.

Заключение: Rexas Finance е истинският претендент

В момента фокусът се е изместил към PEPE и DOGS, но Rexas Finance (RXS) работи усилено, за да създаде нещо, което не е просто временният прилив на меме монети. Тя предлага токенизация на реални активи, DeFi или децентрализирано финансиране и достъп до пазари на стойност няколко трилиона, Rexas Finance вероятно ще даде сериозна конкуренция на Shiba Inu и нейната позиция сред 15-те най-добри криптовалути. Иновативността е пулсът на крипто сферата и Rexas Finance я притежава. RXS има консервативен и реален растеж, дължащ се на нарастващия интерес към токенизацията на реални активи – това може да промени инвестиционния пейзаж такъв, какъвто го познаваме, а RXS ще се изправи срещу меме монети и дори страховити токени като Shiba Inu. Въпросът вече не е дали Rexas Finance ще се превърне в претендент за първото място; въпросът е кога ще се случи това.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:

Уебсайт: https: //rexas.com

Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Ако искате да забогатеете през този цикъл, този алткойн, изграден на Етериум може да се окаже на първо място в списъка ви

Бичите цикли предоставят привлекателна възможност на много опитни инвеститори да яхнат крипто вълната и да постигнат значително богатство.

20.09.2024 11:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Трети етап на DTX почти е разпродаден; Купи сега на $0.06 преди действията на Джером Пауъл да изпратят ETH и PEPE до нови върхове за всички времена

Вълнението около срещата на FOMC подхранва големи надежди в крипто общността за бичи рали при PEPE и Ethereum (ETH).

20.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Смелият ход на Фед предизвика вълнение в сектора на криптовалутите: Тези 3 меме монети могат да скочат 10 пъти

С изненадващ и смел ход Федералният резерв намали лихвените проценти за първи път от четири години насам, а крипто пазарът усеща шоковите вълни.

20.09.2024 8:55 6мин. четене Kosta Gushterov

Правната драма на Binance и съпротивата на TRX от $0.15 изпращат китове към интересен токен в етап на предварителна продажба през 2024 г.

Правните проблеми на Binance и съпротивата на TRX водят инвеститорите към IntelMarkets (INTL). С търговия, управлявана от изкуствен интелект, и обещаваща предварителна продажба INTL е интересна възможност.

20.09.2024 8:20 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.