Home

Централните банки се присъединяват към Фед в намаляването на лихвите: IntelMarkets на път да скочи с 2,000%, Solana и Dogecoin готови за подем

20.09.2024 2:00 4мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Централните банки се присъединяват към Фед в намаляването на лихвите: IntelMarkets на път да скочи с 2,000%, Solana и Dogecoin готови за подем

Намаляването на лихвените проценти е стъпка към повишаване на стойността на криптовалутите. Тъй като централната банка се присъединява към Фед, IntelMarkets е на път да се издигне със Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)!

Федералният резерв понижи лихвените проценти, което доведе до скок в цените на различните криптовалути. На фона на повишената ликвидност на крипто пазара е на път да достигне нови върхове.

Утвърдени криптовалути като Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE) са на път да докоснат нови върхове, създавайки нови прецеденти на пазара. Задвижваната от изкуствен интелект IntelMarkets се присъединява към бичото рали, тъй като някои анализатори очакват евентуално 2,000% рали, следвайки стъпките на SOL и DOGE.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Solana е готова за ново рали, след като постигна 26-кратна възвръщаемост

Solana (SOL) постигна невероятна 26-кратна възвръщаемост по време на последната бича серия, но не успя да пробие своя връх. С други думи, залог от $1,000 се превръща в $26,000, когато SOL поскъпва от най-ниската стойност от $8 през декември 2022 г. до $210 през март 2024 г.

Цената на Solana се понижаваше в резултат на блокирането на печалби от крипто китовете по време на пазарния спад. Токенът се търгуваше вертикално между $110 и $193 в продължение на почти 6 месеца, като китовете навлизаха с печалби при всяко увеличение на цената.

На 16 септември обемът на търговията се увеличи с почти 100%, но цената на SOL се понижи с повече от 4%. Несъответствието между обема и цената може да сочи, че крипто китовете блокират печалбите си, за да получат възможност за участие в други проекти.

Настоящата сесия регистрира пореден пробив за Solana (SOL), тъй като алткойнът отбеляза ръст от над 8% за последните 24 часа. Бързото покачване на обема на търговията показва предстоящо рали за Solana, след сътрудничеството между Централната банка и Фед.

Dogecoin се придвижва напред

DOGE отново предизвика вълнение на пазара, тъй като успя да премахне още една нула от цената си и да премине прага от $0.1. Това е положителна стъпка за меме монетата, тъй като алткойнът се подготвя за поредното си рали.

Меме токенът е под 50-дневната си пълзяща средна (EMA), което предполага, че въпреки неотдавнашния възходящ импулс, трайно възстановяване все още не е очевидно. Силна съпротива за Dogecoin бе открита при 50-дневната експоненциална пълзяща средна (ЕМА), която обикновено се счита за критичен индикатор за посоката на краткосрочните тенденции. Сътрудничеството между Централната банка и Федералния резерв служи като стъпка към голям пробив.

За да може DOGE твърдо да установи бичия си импулс, трябва да пробие над 50-дневната ЕМА, която сега е на ниво $0.11. Ако тази бариера бъде преодоляна, Dogecoin може да се придвижи към 100-дневната пълзяща средна на ниво $0.12. Може дори да се опита да достигне 200-дневната пълзяща средна, която е на ниво от около $0.13.

Сътрудничеството може да подейства като стъпка напред към поддържане на тласък над тези нива, което вероятно ще възроди надеждата и ще върне DOGE на пътя към по-съществено възстановяване.

IntelMarkets (INTL): Най-новото ICO на пресечната точка на AI и DeFi

Според разработчиците има основателни причини, поради които инвеститори и китове държат под око IntelMarkets (INTL). При текущата цена от $0.018 китовете се сдобиват с възможност да бъдат сред най-ранните бъдещи трейдъри. Това е интересна монета с възможен потенциал за растеж от добре познатите криптовалути, като Dogecoin и Solana.

От стартирането си в края на август първичното публично предлагане на монети (ICO) е набрало приблизително $367,000. Освен това $500,000 са набрани от инвеститори от Fortune 500, което разкрива тяхната вяра и надежда в специалното предлагане и бъдещия растеж на компанията. Съществува вероятност да скочи 65 пъти след дългоочакваното си стартиране.

В същността си тя представлява нова платформа за търговия, задвижвана от изкуствен интелект, за няколко двойки активи. Чрез въвеждането на AI инфраструктура за анализ и автоматизация на търговията, използвайки собствена блокчейн система от първи слой, трейдърите на дребно ще могат да увеличат мащаба си и да се присъединят към 1% от трейдърите.

Нейната двуверижна архитектура, която поддържа както блокчейн на Етериум, така и блокчейн на Solana, е друга уникална характеристика. Неотдавнашното пазарно рали вероятно ще инициира 2,000% скок за IntelMarkets (INTL).

Открийте повече за IntelMarkets:

Предварителна продажба: https://intelmarketspresale.com/

Участие в предварителна продажба: https://buy.intelmarketspresale.com/

Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial

Twitter: https://x.com/intel_markets


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Кои са най-добрите меме криптовалути за покупка преди бичия пазар през октомври

Меме криптовалутите са добре познати със своята волатилност и възможност за бърза възвращаемост, особено по време на бичи пазар.

19.09.2024 13:40 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.