Home

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия - 18 септември 2024 г. - Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

Това събитие има за цел да събере на едно място ключови участници в европейската екосистема на Биткойн – от новатори и инвеститори до политици и ентусиасти – за два дни на задълбочени дискусии, работа в мрежа и проучване на бъдещето на Биткойн в Европа и извън нея.

Финтех сцената на Амстердам е в центъра на събитията

Тъй като Амстердам продължава да се развива като финтех център, Bitcoin Amsterdam събира местни и глобални експерти за трета поредна година. Тазгодишното събитие ще покаже как холандската столица прегръща финансовите иновации, събирайки експерти по традиционни финанси и пионери в областта на Биткойн, за да обсъдят бъдещето на тази технология в Европа.

Влиятелни оратори и лидери на мисълта

Събитието може да се похвали с впечатляващ състав от лектори, сред които:

  • Джак Малерс, главен изпълнителен директор и основател на Strike
  • Адам Бек, съосновател и главен изпълнителен директор на Blockstream
  • Елизабет Старк, главен изпълнителен директор и основател на Lightning Labs
  • Пиер Рошар, вицепрезидент на отдел „Изследвания“ в Riot Platforms
  • Вилем Миделкооп, основател на Commodity Discovery Fund
  • Том ван Ламоен, Libertaire Partij
  • Бьорн Леви Гунарсон, Pirate Party
  • Йоана Котар, член на германския Бундестаг
  • Людмила Козловска, Фондация „Отворен диалог”
  • Волф фон Лаер, главен изпълнителен директор на Students For Liberty
  • Винс Ван Хозел, Европейски студентски блок

“Биткойн се намира в пресечната точка на паричната политика, използването на енергия, неприкосновеността на личния живот онлайн и свободата на словото. Бъдещето на този регион зависи от отговора му на възможностите на Биткойн.“ – каза Дейвид Бейли, главен изпълнителен директор на BTC Inc. „Bitcoin Amsterdam е мястото, където се провеждат тези разговори.“

Разнообразни етапи за задълбочено проучване

Bitcoin Amsterdam 2024 предлага многостранно изживяване с четири етапа, които се грижат за различни аспекти на екосистемата Биткойн:

  1. Bull Arena: Основната сцена, на която се провеждат основни речи и панелни дискусии с лидери в индустрията.
  2. Сцена за задълбочени сесии: Ексклузивно преживяване зад кулисите за задълбочени дискусии с известни лектори.
  3. Оранжева сцена: Сцена за представяне на нови биткойн компании и бизнес модели, включваща панели, питчове и дискусии с нюанси.
  4. Сцена за доказване на работа: Интимна обстановка, в която участниците могат да изследват техническите концепции в дълбочина, изслушвайки най-добрите преподаватели и разработчици.

Уникални преживявания извън сцените

Събитието излиза извън рамките на традиционните конферентни формати, като предлага:

  • Биткойн арт галерия: Празнуване на творчеството в Биткойн общността.
  • Pitch Day: Възможност за стартиращите компании в екосистемата на Биткойн да представят своите иновативни идеи пред жури.
  • Хакатон за протокола TAP: Събиране на най-иновативните стартъпи в света в ранен етап на развитие и в етап на растеж на Биткойн, за да се борят за голямата награда.
  • Съпътстващи събития: Цяла седмица дейности от участници от цял свят, като миналогодишните съпътстващи събития включваха: Вечери за създаване на връзки, обиколки на канали, Ordinal вечер, Биткойн срещи и други.

Регулаторни дискусии на преден план

Тъй като на хоризонта се задава регламентът на ЕС относно пазарите на криптоактиви (MiCA), срещата на върха ще предостави платформа за критични дискусии относно бъдещето на крипто регулирането в Европа. Холандските регулатори и политици ще имат уникалната възможност да се ангажират с глобални лидери на мисълта и да оформят разказа за дигиталните активи.

Амстердам: От традиционните финанси към дигиталните активи

Като град, в който през 1602 г. се ражда първата фондова борса в света, Амстердам не е чужд на финансовите иновации. Тази среща на върха на тема Биткойн представлява следващата глава в тази история, която потенциално може да позиционира Нидерландия като лидер в областта на дигиталните активи. За повече информация и за да видите пълната програма, посетете https://b.tc/conference/amsterdam.

За Биткойн конференцията:

Биткойн конференцията, организирана от BTC Inc, компанията майка на Bitcoin Magazinе, е глобална поредица от събития, включваща забележителни лектори от индустрията, семинари, изложби и забавления. Тези събития служат като жизненоважни платформи за лидерите в Биткойн индустрията, разработчиците, инвеститорите и ентусиастите, за да се събират, да общуват и да обменят идеи. Водещото събитие се проведе в Нашвил, Тенеси, тази година, а за Биткойн 2025 е обявено, че ще се проведе в Лас Вегас през май 2025 г. Международните му събития включват Bitcoin Amsterdam (Нидерландия, 9-10 октомври 2024 г.), Bitcoin Asia (Хонконг, май 2024 г.) и Bitcoin MENA (Абу Даби, декември 2024 г.).


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Централните банки се присъединяват към Фед в намаляването на лихвите: IntelMarkets на път да скочи с 2,000%, Solana и Dogecoin готови за подем

Намаляването на лихвените проценти е стъпка към повишаване на стойността на криптовалутите. Тъй като централната банка се присъединява към Фед, IntelMarkets е на път да се издигне със Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)!

20.09.2024 2:00 4мин. четене Alexander Zdravkov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Кои са най-добрите меме криптовалути за покупка преди бичия пазар през октомври

Меме криптовалутите са добре познати със своята волатилност и възможност за бърза възвращаемост, особено по време на бичи пазар.

19.09.2024 13:40 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.