Home

BitGo стартира нова платформа за управление на Web3 токени

17.09.2024 11:30 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
BitGo стартира нова платформа за управление на Web3 токени

BitGo, водещ американски попечител на криптовалути, представи нова платформа за управление и защита на местни токени, използвани в Web3 протоколите.

Обявена на 16 септември, тази регулирана услуга има за цел да помогне на крипто базираните организации да се справят по-ефективно с разпространението на токени за инвеститори, служители и други заинтересовани страни.

Платформата цели да се справи със сложността и пропуските в сигурността, които възникват, когато Web3 протоколите се опитват да управляват токени чрез множество несвързани системи, включително непопечителствени портфейли и смарт договори.

Решението на BitGo предлага цялостно управление, включително предоставяне на токени, разпределение, стейкинг, управление на ликвидността и данъчна отчетност.

Въпреки че самостоятелното попечителство избягва зависимостта от централизирани структури, то може да доведе до рискове като заплахи за киберсигурността и вътрешни измами.

Неотдавнашни инциденти, като хакването на DeFi протокола Delta Prime на стойност $6 милиона и изчезването на BaseBros Fi с потребителски средства, подчертават тези рискове. Новата платформа на BitGo, застрахована до $250 милиона, има за цел да смекчи тези проблеми, осигурявайки надеждни функции за сигурност и съответствие.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Ще има ли други понижения на лихвите от страна на Фед?

На 18 септември Федералният резерв на САЩ направи забележителен ход, намалявайки лихвените проценти с 50 базисни пункта, с което постави началото на нов цикъл на облекчаване.

19.09.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Стабилността на цената на Биткойн е от решаващо значение за миньорите

Биткойн миньорите може да отчетат GAAP нетна печалба през това тримесечие, ако цената на Биткойн остане над $62,000 до края на месеца.

19.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance отчита 40% ръст на институционалните инвеститори

Според главния изпълнителен директор Ричард Тенг интересът към Binance от страна на институционални и корпоративни инвеститори рязко се е увеличил с 40% през тази година.

19.09.2024 18:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Puma навлиза в сектора на Web3 игрите чрез партньорство с крипто компания

Puma, водеща световна спортна марка, разширява участието си в блокчейн технологията чрез ново сътрудничество в областта на Web3 игрите.

19.09.2024 18:00 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.