Home

SHIB преминава през голямо изгаряне, SOL се стреми да се върне към $150, Cybro, AI агрегатор на доходност, преминава $2.1 милиона

16.09.2024 15:31 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
SHIB преминава през голямо изгаряне, SOL се стреми да се върне към $150, Cybro, AI агрегатор на доходност, преминава $2.1 милиона

Shiba Inu предприема смела стъпка с най-голямото си изгаряне, намеквайки за стратегически промени.

Solana си поставя за цел да възвърне предишните си върхове, а AI агрегаторът за доходност Cybro достига впечатляващ етап. Потопете се, за да откриете кои криптовалути се подготвят за значителен растеж и какво могат да означават тези развития за пазара.

Предварителната продажба на CYBRO достигна $2 милиона: Възможността може да е едно на милион

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на неговия ексклузивен токен бързо надхвърли $2 милиона. Тази авангардна платформа предлага на инвеститорите несравними възможности да увеличат печалбите си при всякакви пазарни условия.

Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените на CYBRO са налични при цена на предварителната продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес. В едно вълнуващо развитие CYBRO стартира и програма за реферали, предлагайки 12% от покупките на токени от преки реферали, 3% от реферали от второ ниво и 2% от реферали от трето ниво. Наградите се изпращат ежеседмично в USDT, а реферите печелят двойни CYBRO точки при първия си депозит, като използват рефералния кода.

В допълнение към токените CYBRO въвежда ексклузивни точки, предоставяйки още по-големи ползи за инвеститорите. Тези точки дават автоматично участие в CYBRO Airdrop, където броят на токените, които получавате, е пропорционален на броя на притежаваните от вас точки. Ежеседмично се разпределят до 1 милион точки, спечелени чрез инвестиране в DeFi Vaults на CYBRO.

Притежателите на токени на CYBRO ще се радват на изгодни награди за стейкин, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране и стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 80 милиона вече са продадени, това е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който може да се окаже един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1200%<<<

Shiba Inu (SHIB): Изследване на нови възможности в мрежата на Ethereum

От дебюта си през 2020 г. Shiba Inu (SHIB) привлича вниманието на крипто света. Вдъхновена от Dogecoin, тя работи в блокчейна на Етериум, като осигурява съвместимост в рамките на широка екосистема. Половината от доставката на четирите й токена беше изпратена на Виталик Бутерин, което повиши доверието в нея. Неговото дарение за индийския крипто фонд за помощ срещу Ковид и изгарянето на 40% от предлагането увеличиха известността на SHIB. За разлика от Dogecoin, SHIB се възползва от инфраструктурата на Етериум, което позволява проекти като ShibaSwap и планове за NFT и система за управление. С тези интеграции SHIB притежава потенциал за разнообразни приложения, което я прави монета, която трябва да се наблюдава в това развиващо се пространство.

Solana очаква растеж през следващия алткойн сезон

Solana е блокчейн платформа, известна със своята мащабируемост. Тя поддържа децентрализирани приложения и се конкурира с Етериум и Cardano. Solana се стреми към бързи транзакции и гъвкавост при разработването. Нейната собствена криптовалута SOL помага за управлението на мрежата. Тя улеснява транзакциите, управлява персонализирани програми и възнаграждава участниците. Мрежата с голям капацитет на Solana избягва използването на sharding или решения на второ ниво. Това може да се хареса на разработчиците и инвеститорите. С разгръщането на 2024 г. към Solana може да се прояви интерес с потенциалното завръщане на алткойн сезона. Ролята на Solana в нейната екосистема подчертава ценното ѝ място в трансакциите и проектите. С тези характеристики Solana притежава потенциал за растеж, тъй като цифровите валути отново привличат вниманието.

Заключение

SHIB показа значително движение, но може да види по-малък потенциал в краткосрочен план. Възстановяването на Solana до $150 е очаквано, но не е непосредствено. CYBRO обаче се очертава като отличник. Тази DeFi платформа използва изкуствен интелект, за да помогне на инвеститорите да максимизират печалбите си в блокчейна Blast. CYBRO предлага атрактивни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки. Тя осигурява безпроблемни транзакции за потребителите и подчертава прозрачността и спазването на правилата. Със силна подкрепа от крипто китовете и влиятелните личности, CYBRO представлява обещаващ инвестиционен вариант.

Сайт: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Кои са най-добрите меме криптовалути за покупка преди бичия пазар през октомври

Меме криптовалутите са добре познати със своята волатилност и възможност за бърза възвращаемост, особено по време на бичи пазар.

19.09.2024 13:40 3мин. четене Kosta Gushterov

Инвеститорът, който превърна $1,000 в $10,000,000 с Shiba Inu (SHIB) през 2021 г., казва, че ETFSwap (ETFS) може да придобие потенциал да ви направи милионер

Открийте защо инвеститорът, който превърна $1,000 в $10 милиона с Shiba Inu (SHIB) през 2021 г., вярва, че ETFSwap (ETFS) може да е следващата голяма възможност.

19.09.2024 10:28 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.