Home

DOGE срещу Kaspa: Коя криптовалута може да подсили портфолиото ви през 2024 г.?

15.09.2024 10:12 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
DOGE срещу Kaspa: Коя криптовалута може да подсили портфолиото ви през 2024 г.?

Готови ли сте да заредите портфейла си през 2024 г.? Dogecoin (DOGE), Kaspa (KAS) и Raboo ($RABT) са готови да породят сериозно вълнение.

DOGE винаги е бил любимец на феновете, като магията на меметата и свежите актуализации го държат в центъра на вниманието. Kaspa набира скорост с авангардни технологии и светкавичен растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


И след това има Raboo ($RABT), който вече е скочил с 90% в предварителната си продажба и привлича вниманието на всички. Ако търсите следващата голяма победа в областта на криптовалутите за стотинки, тези три компании могат да бъдат промяната, от която се нуждае вашият портфейл.

Фондацията Dogecoin разкрива нова карта: Нова бича серия за цената на DOGE?

Фондацията Dogecoin току-що пусна пътна карта, която показва как се оформят блокчейнът и общността на DOGE. Една от големите цели, която беше да се разрасне общността на разработчиците и да се направи по-достъпна, вече е изпълнена на 100%. Следващата в списъка е да се намали бариерата за достъп до DOGE, което ще улесни приемането му от бизнеса. Това е изпълнено на 90%, така че е почти готово!

Фондацията също така жонглира с множество вълнуващи проекти. Те дават нов облик на сайта Dogecoin.com, стартират Dogepedia (център за знания), въвеждат библиотека за DOGE, наречена libdogecoin, и представят GigaWallet. Това ще направи изключително лесно за разработчиците да интегрират Dogecoin в своите платформи, което ще повиши цената на DOGE.

Kaspa е нараснала с 250% тази година въпреки мечия пазар

Докато по-голямата част от крипто пазара се влачи, Kaspa се изстреля с 250% нагоре през тази година.

Kaspa се отличава по много причини – използва доказателство за работа като Биткойн, има дефлационен модел и е напълно децентрализирана. Това я прави супер привлекателна за инвеститорите, които търсят алтернативи на Биткойн, без да се отказват от сигурността и стойността, които предлага Биткойн.

Освен това блокчейнът на Kaspa е по-бърз и по-евтин от този на Биткойн, благодарение на технологията DAG, която позволява обработката на няколко блока едновременно. С всички тези предимства някои анализатори смятат, че KAS може да удвои стойността си през следващата година.

Криптовалутата за стотинки на Raboo се стреми към звездите: очаква ли се 100-кратен ръст, след като тя вече се покачи с 90%?

Raboo завъртя главите в света на криптовалутите и е лесно да се разбере защо. Нейната екосистема SocialFi е наистина уникална – тя позволява на потребителите да стейкват токени за $RABT и да получават пасивен доход само чрез участие в дейности на общността.

Истинската промяна в играта обаче е Rabooscan – AI генератор на мемета. Това означава, че потребителите могат с лекота да създават и монетизират модерно съдържание, съчетавайки творчество и печалба по начин, който трудно може да бъде надминат.

Потребителите на Raboo могат да представят своите творчески мемета като NFT, за да ги видят всички. А скоро платформата ще пусне ежедневни и седмични награди, което ще даде на феновете на меме монети още повече причини да останат ангажирани.

Raboo вече се справя с предварителните продажби. Тя е в петия си етап и само за няколко седмици е нараснала с невероятните 90%, като е събрала над $2.4 милиона, а всеки предишен етап е бил разпродаден.

Това, което вълнува всички още повече, е потенциалът за 100-кратна възвръщаемост на инвестициите, след като $RABT се появи на големите борси. Със своята уникална комбинация от SocialFi, създаване на мемета с помощта на изкуствен интелект и обещание за огромни печалби, Raboo може да се превърте в един от най-вълнуващите проекти. Ако се интересувате от криптовалути и ви харесва идеята за превръщане на мемета в пари, Raboo определено е проект, който трябва да държите в полезрението си!

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Кои са най-добрите меме криптовалути за покупка преди бичия пазар през октомври

Меме криптовалутите са добре познати със своята волатилност и възможност за бърза възвращаемост, особено по време на бичи пазар.

19.09.2024 13:40 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.