Home

Toncoin и DOGS водят пазарните загуби на фона на пазарната слабост; има ли надежда с този нов токен?

15.09.2024 11:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Toncoin и DOGS водят пазарните загуби на фона на пазарната слабост; има ли надежда с този нов токен?

Крипто пазарът все още е в известен хаос. Цената на Биткойн сега е по-близо до границата от $50,000, отколкото до границата от $60,000.

Освен това арестът на главния изпълнителен директор на Telegram Павел Дуров се отрази и на ценовата траектория на популярни проекти като Toncoin (TON) и Dogs (DOGS), които сега са в низходящ тренд.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В средата на хаоса обаче се намира DTX Exchange (DTX), нов проект, който се подготвя да се превърне в един от най-горещите проекти на пазара със своята авангардна търговска инфраструктура и полезност в реалния живот. Ще разгледаме по-отблизо трите крипто проекта и техните съдби и перспективи!

Понижение на TON въпреки добавянето на продукта Simple Earn Locked на Binance

Като цяло това бяха трудни няколко седмици за много криптовалути на пазара, но тясната връзка на Toncoin с Telegram добавя различна перспектива към спада на монетата през последните седмици.

След неотдавнашните проблеми на главния изпълнителен директор на платформата за съобщения с властите, репутацията на Toncoin претърпя удар, тъй като доверието на инвеститорите намаля значително, което се отрази на представянето на цената на монетата.
В неотдавнашните крипто новини Binance беше добавила TON към своите Simple Earn Locked Products, като много наблюдатели се надяваха, че подобно развитие може да бъде отправна точка за изкупуване на Toncoin. Въпреки това TON продължи низходящия си тренд и сега експертите изглеждат малко по-песимистично настроени относно движението на цената на монетата.

По данни на CoinMarketCap TON се търгува на цена от $4.69, което представлява спад от 42.92% спрямо текущия му АТН, определен в средата на юни. При седмична загуба от 11.94% на цената на TON и спад на обема му (24 часа) с 56.06%, Toncoin може да заседне в мечи води за още няколко седмици.

Партито приключи за DOGS?

Най-често новите крипто проекти правят грандиозни влизания на пазара, само за да загубят бързо инерцията си. Това по-скоро прилича на ситуацията, в която се намира проектът DOGS в момента след разочароващото му представяне на крипто пазара напоследък след толкова много хайп и фанфари.

Първоначално DOGS набра огромна популярност с масивното си пускане на въздух и маркетинговите си усилия. Меме монетата се възползва от големия интерес на общността и нарастващата популярност на блокчейна TON, за да се превърне в една от най-търсените монети на пазара, когато стартира през август.

За съжаление, всички тези фанфари вече са избледнели, тъй като DOGS претърпя промяна в съдбата. Докато някои анализатори обясняват този спад с неотдавнашните трудности на TON, мнозина смятат, че липсата на сериозна реална функционалност на DOGS е проклятието на слабото ѝ представяне.

Понастоящем DOGS отразява около 18% седмична загуба, търгувайки се при цена около $0.0009922, според CoinMarketCap, само 1.4% над най-ниската си стойност за всички времена. Тъй като споровете за това дали DOGS е потенциална pump-and-dump схема все още са много живи в крипто средите, бъдещето на тази меме монета все още е много несигурно.

DTX Exchange застава начело на блокчейн технологията

Докато Toncoin все още е заклещен в сложната ситуация, причинена от близките му отношения с Telegram, и продължават да се задават въпроси за устойчивостта на DOGS, DTX Exchange се готви да удари крипто пазара с голяма полезност и преосмисляне на пазара на търговия, а плановете на проекта са подробно описани дори до потребителското изживяване.

Финансовият пазар и блокчейн технологията се развиха през годините, но не и без някои пропуски по отношение на таксите за транзакции и ограничените инструменти за търговия. Проектът DTX си е поставил за цел да застане в този пропуск и инвеститорите вече купуват идеите му.

Една от характеристиките на DTX, която привлича вниманието, е как той дава на потребителите достъпност в различни части на света по всяко време.

С оглед на дългосрочната си значимост борсата DTX възприема мащабируема техническа инфраструктура, която позволява на потребителите да работят в платформата без сривове и с най-висока производителност.

Инструменти за управление на DTX до Луната

Токенът DTX ще се радва на голяма тяга, тъй като все повече хора продължават да приемат платформата DTX Exchange. DTX ще разполага с широк набор от комунални услуги, които ще поддържат високото търсене на местния токен в дългосрочен план.
Токенът е в етап 3 на предварителна продажба и е на цена от $0.06. Инвеститорите могат да започнат да броят печалбите си още от следващия етап на предварителната продажба, където цената по план трябва да се повиши с над 33% според информацията, предоставена от разработчиците.

Научете повече:
Купи по време на предварителната продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Кои са най-добрите меме криптовалути за покупка преди бичия пазар през октомври

Меме криптовалутите са добре познати със своята волатилност и възможност за бърза възвращаемост, особено по време на бичи пазар.

19.09.2024 13:40 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.