Home

Цената скача до $0.04, тъй като стартира вторият етап на предпродажбата на Rexas Finance (RXS), а първият етап бе разпродаден за по-малко от 4 дни поради голямо търсене

14.09.2024 19:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Цената скача до $0.04, тъй като стартира вторият етап на предпродажбата на Rexas Finance (RXS), а първият етап бе разпродаден за по-малко от 4 дни поради голямо търсене

Rexas Finance (RXS) отново попадна в новините заради преминаването към етап 2 на предварителна продажба, тъй като цената на токена поскъпна до $0.040, след като етап 1 беше разпродаден за по-малко от три дни.

Причината е голямото търсене от страна на инвеститорите, като дори крипто китовете повлияха на динамиката на цената. На първия етап на предварителната продажба бяха изкупени 15 милиона RXS токена, като с две думи бяха набрани $450,000, което показва колко бързо е възприемането на този проект в сферата на криптовалутите.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тъй като вторият етап вече е в ход, разбира се, общият въпрос е: Какъв е източникът на апетита към Rexas Finance? И, което е по-интересно, как така той не се харесва само на участието на дребно, но и на институционалното?

Безумието на предварителните продажби: Какво се крие зад нея?

Постиженията на предварителните продажби на Rexas Finance не са случайни. То е подкрепено от оживения пазар на токенизацията на реални активи (RWA). Това е така, защото платформата има полезност, която свързва традиционни активи като недвижими имоти, изкуство и стоки с блокчейн. Причините, които стоят зад токенизацията на тези продукти, включват ликвидност, частична собственост и прозрачност, които са много трудни за постигане в конвенционалната финансова система. Проучването на възможността за достъп до пазара на RWA чрез децентрализирана платформа не е нереалистично. Тя позволява отварянето на активите с „висока стойност“ за обикновените инвеститори. Това е една от причините, които подхранват нарастващата нужда от токени RXS.

Етап 1 – разпродаден за по-малко от 4 дни

Удивително е, че етапът на предварителна продажба може да бъде напълно разпродаден в рамките на много ограничен период. За по-малко от 4 дни инвеститорите с лекота разпиляха 15 милиона токена, целящи да наберат $450,000 като първа фаза на предварителна продажба на Rexas Finance. Това не просто говори за бичи пазар, а за нивото на убеденост по отношение на перспективите на този проект. Видът на акционерите и сумите, които притежават, са добре застъпени. Различната култура на големите инвеститори винаги води до верижна реакция от други по-малки инвеститори на дребно, които се опитват да хванат „автобуса“. С такава силна ранна тяга етап 2 вече е готов да се разшири допълнително с инерцията.

Цената достига $0.040 в началото на етап 2

Наслаждавайки се на бонусите, предлагани на етап 1 от предварителната продажба, новите финансисти вече станаха свидетели на скок на цената на техните токени до $0.040. Това е голям скок за бъдещите инвеститори. Вторият етап от 20 милиона RXS токена има за цел да събере $800,000, като този етап може да е онзи, в който предложението за стойност на проекта ще бъде оценено по-добре. За тези, които са влезли по време на етап 1, инвестицията им е поскъпнала с над 33%, тъй като те оценяват същата възможност на етап 2. За читателите ще бъде ясно, че импулсът не е просто горещ въздух за реален растеж, който е гарантиран чрез ясна пътна карта, солидни основи на проекта и все повече поддръжници.

400% процентен ръст на приходите?

Ако се питате, твърде късно ли е да се присъедините? Що се отнася до предварителната продажба, краткият отговор може да е не. Като се има предвид, че продажната цена на токена Rexas Finance сега възлиза на $0.040 за токен, инвеститорите все още са в очакване на атрактивна възвръщаемост, тъй като се очаква Rexas Finance да бъде отворена за търговия за $0.20. Тази предполагаема печалба от 400% за всяка инвестирана сума е цифра, която без съмнение подхрани драмата на предварителната продажба. За разлика от меме монетите или други бизнеси със спекулативна полезност, при Rexas Finance е налице голяма основа, създадена от подхода на RWA. Способността да се интегрира истинска стойност в цялата криптомрежа може да се окаже едно от най-големите и печеливши начинания през 2024 г. и след това.

Какво следва?

Предварителната продажба е само малка, мъничка стъпка в пътната карта. Сега, когато етап 2 вече е в ход, започва надпреварата за това колко бързо ще бъде разпродаден този етап. Съдейки по активността от етап 1, изглежда, че не след дълго следващият пакет токени ще бъде напълно записан. по-широката среда също започва да се събужда. Анализатори, влиятелни личности и търговци в крипто пространството вече изразяват положителни настроения относно Rexas Finance. Някои от тях стигнаха по-далеч, за да заявят, че токенът RXS има потенциала да надмине такива като Dogecoin и Cardano, поне по този показател, тъй като полезността му е широко оценена в неговото пространство.

Заключителни бележки

Предварителните продажби, които бяха проведени за Rexas Finance, имаха успешен резултат, което показва, че инвеститорите търсят проекти със значими реални приложения. Етап 1 беше напълно продаден за рекордно кратко време, докато етап 2 започна добре, благодарение на което RXS се бори да се позиционира като един от ключовите участници в сектора на RWA токенизацията. Към момента на писане на статията цените на токена RXS са скочили до $0.040, като ранните инвеститори все още имат шанс да се възползват от над 400% доходност, която токенът ще предложи, когато получи своята цена на листване от $0.20. В случай, че търсите проект, който може да ви помогне да разширите крипто инвестициите си в нещо, което има реални активи, Rexas Finance може да е точно за вас.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:

Уебсайт: https: //rexas.com

Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

 

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Кои са най-добрите меме криптовалути за покупка преди бичия пазар през октомври

Меме криптовалутите са добре познати със своята волатилност и възможност за бърза възвращаемост, особено по време на бичи пазар.

19.09.2024 13:40 3мин. четене Kosta Gushterov

Инвеститорът, който превърна $1,000 в $10,000,000 с Shiba Inu (SHIB) през 2021 г., казва, че ETFSwap (ETFS) може да придобие потенциал да ви направи милионер

Открийте защо инвеститорът, който превърна $1,000 в $10 милиона с Shiba Inu (SHIB) през 2021 г., вярва, че ETFSwap (ETFS) може да е следващата голяма възможност.

19.09.2024 10:28 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.