Home

Индикатор за импулс се превръща в бичи за тези 5 избора на експерти

14.09.2024 16:15 6мин. четене Alexander Stefanov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Индикатор за импулс се превръща в бичи за тези 5 избора на експерти

Един забележителен пазарен показател сигнализира за потенциални печалби на хоризонта за избрани криптовалути.

Петима водещи експерти са идентифицирали монети, които биха могли да се възползват от този бичи импулс. Потопете се в анализа и открийте кои дигитални активи може да са готови за значителен растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителната продажба на CYBRO надхвърли $2 милиона: Една на милион възможност за инвестиции в DeFi

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на неговия ексклузивен токен бързо надхвърли $2 милиона. Тази авангардна DeFi платформа предлага на инвеститорите несравними възможности за максимизиране на приходите им при всякакви пазарни условия.

Експертите прогнозират потенциална ROI от 1,200%, като токените CYBRO са налични при цена на предварителната продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес.

Притежателите на токени CYBRO ще се радват на изгодни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop съибитя, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране, както и на стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 80 милиона вече са продадени, това е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който може да се окаже един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1200%<<<

Stacks: Смарт договори на Биткойн

Stacks запълва пропастта между силата на Биткойн и смарт договорите. Това е слой, който използва сигурността на Биткойн, за да подобри децентрализираните приложения. Тъй като Биткойн е най-добрият децентрализиран актив, Stacks получава достъп до неговия солиден капитал за разработване на приложения. Този слой вижда пълното състояние на Биткойн, което го прави последователен и сигурен. Всички транзакции чрез Stacks се финализират в блокчейна на Биткойн, подкрепен от цялата му хешираща мощност. За да може хакер да се намеси в операциите на Stacks, той ще трябва да подмени Биткойн, което е трудно поради силната му защита. Тъй като все повече разработчици и потребители се насочват към тази синергия, Stacks може да види повишен интерес и активност в развиващия се крипто пейзаж през 2024 г.

Tezos очаква следващия си бичи подем с Tezos 2.0 и подобрени функции

Tezos развълнува в крипто пространството, като се подготвя за потенциален бичи подем с предстоящото си обновяване на Tezos 2.0. Този нов етап има за цел да повиши мащабируемостта и да поддържа основните езици за програмиране, като подобри използването му от разработчиците. Известен с акцента си върху сигурността и управлението, ръководено от общността, Tezos използва системата Liquid Proof-of-Stake, която позволява на всички заинтересовани страни да участват в решенията на мрежата и да печелят награди. Със солидна история от стартирането си през 2018 г. Tezos е уважавана за това, че остава оперативна и надеждна. Комбинацията от управление на веригата и фокус върху техническите подобрения позиционира Tezos като силен кандидат за този очакван алткойн сезон.

Cosmos (ATOM): Революция в блокчейн оперативната съвместимост през 2024 г.

Cosmos проправя пътя на блокчейн комуникацията със своята идея за „интернет на блокчейн“. Тя използва хъба на Cosmos, за да позволи на над 249 междуверижни приложения да работят заедно гладко и безопасно. Tendermint и Cosmos SDK помагат на разработчиците да създават с лекота персонализирани блокчейн решения. Токенът ATOM играе голяма роля в мрежата, като покрива таксите за трансакции, сигурността на мрежата и управлението. Cosmos подкрепя децентрализацията, като насърчава създаването на уникални блокчейн мрежи. Това е видимо в проекти като Cronos и Injective, които използват платформата Cosmos за междуверижни операции. С разгръщането на 2024 г. Cosmos остава централен фактор за подобряване на оперативната съвместимост и децентрализацията на блокчейн.

Aptos: Нововъзникващият претендент при протоколиет от първи слой

Aptos привлича вниманието като потенциален играч, който променя правилата на играта в света на блокчейн. Наричана „убиец на Solana“, тази платформа от първи слой има за цел да се справи с високите такси и проблемите със задръстванията на мрежата, наблюдавани в по-старите блокчейн системи като Етериум. Тя е изградена от Aptos Labs, с корени в проекта Diem на Meta, което гарантира силна основа. Използвайки системата Proof-of-Stake, Aptos насърчава мащабируемостта и сигурността. Използването на езика за програмиране Move предлага гъвкавост и поддържа много Web3 приложения. Тъй като все повече хора проучват алтернативи за блокчейн технологията, Aptos се отличава с иновативния си подход и разработчиците, които стоят зад него. Нараства очакването за това какво може да означава Aptos за бъдещето на крипто иновациите.

Мрежата Golem: Децентрализация на изчисленията с изкуствен интелект с токени GLM

Golem Network променя начина, по който мислим за изчислителната мощ. Чрез създаването на peer-to-peer пазар тя позволява на потребителите да обменят GLM токени за изчислителни ресурси. Този подход разделя задачите на по-малки части, като ги разпределя между множество доставчици за по-бързи резултати. Тъй като търсенето на изчисления с изкуствен интелект нараства през 2024 г., децентрализираната система на Golem става все по-актуална. Тази платформа позволява на потребителите да се възползват от неизползваната изчислителна мощност, което прави сложните изчисления по-ефективни. Мрежата Golem се позиционира в подкрепа на изчислителните нужди на индустрията за изкуствен интелект по разпределен начин, като обещава различен начин за използване на глобалните изчислителни ресурси. С нарастването на интереса към алткойните методът на Golem предлага мащабируемо решение за днешните технологични предизвикателства.

Заключение

Докато STX, XTZ, ATOM и APT показват по-малък потенциал в краткосрочен план, CYBRO се очертава като открояваща се платформа. Тя предлага възможности на инвеститорите потенциално да увеличат печалбите си. Нейното агрегиране на доходността, задвижвано от изкуствен интелект, в блокчейна Blast е технологично напреднало. Потребителите се възползват от изгодни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки. Изживяването е гладко с лесни депозити и тегления. CYBRO дава приоритет на прозрачността, спазването на правилата и качеството, като привлича силен интерес от страна на крипто китовете и инфлуенсърите. Това превръща CYBRO в обещаващ проект на настоящия пазар.

Сайт: https: //cybro.io

Twitter: https://twitter.com/Cybro_io

Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB

Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Кои са най-добрите меме криптовалути за покупка преди бичия пазар през октомври

Меме криптовалутите са добре познати със своята волатилност и възможност за бърза възвращаемост, особено по време на бичи пазар.

19.09.2024 13:40 3мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.