Home

Губи ли се интересът на инвеститорите към PolitiFi токените?

14.09.2024 10:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Губи ли се интересът на инвеститорите към PolitiFi токените?

PolitiFi токените, категория мемe монети, свързани с политически фигури, отбелязаха драматичен спад в стойността си след силното представяне през първата половина на 2024 г.

Първоначално тези токени достигнаха най-високата си пазарна капитализация от |$1.25 милиарда в началото на юни, но оттогава стойността им спадна с близо 90% и достигна едва $154.9 милиона.

Тенденцията на PolitiFi токените започна в средата на 2023 г., като водещ бе TRUMP. Този сектор отбеляза ръст по време на бичия подем на Биткойн, подтикнат от вълнението около BTC ETF-ите. С наближаването на изборите в САЩ през ноември обаче пазарната динамика се промени значително.

Водещи са – MAGA (TRUMP), MAGA Hat (MAGA), Doland Tremp (TREMP), Jeo Boden (BODEN) и Kamala Horris (KAMA) – сега се оценяват на приблизително 90% под пиковите си нива. Въпреки повишената политическа ангажираност с крипто, включително подкрепата на фигури като Камала Харис и Доналд Тръмп, това не се е отразило в подобряване на представянето на токените.

Една от причините за този спад може да е липсата на нови инвеститори, които да навлязат на пазара. Без свеж капитал преобладава продължаващия натиск от продажби.

Предстоящото обявяване на 16 септември на новия DeFi проект на Доналд Тръмп – World Liberty Financial (WLFI), може да доведе до повишена волатилност за токените, свързани с Тръмп. Трейдърите трябва да следят за потенциални колебания, тъй като изборите наближават и пазарът реагира на тези събития.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто трейдър реализира огромна печалба от инвестиция в меме монета

Търговец на криптовалути превърна инвестиция от $800 в $400,000 само за една седмица, търгувайки с токена Moo Deng (MOODENG).

19.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Прогноза за цената на XRP от експерт

Ripple, реномирана финтех компания, известна с постоянните си иновации и партньорства, се бори да отрази растежа си в цената на своята криптовалута XRP през последните седем години.

19.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ще успее ли да се възстанови цената на Етериум и кога?

Етериум (ETH), водещият алткойн, се представя по-слабо от Биткойн (BTC) от началото на 2024 г., което разочарова много инвеститори.

19.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Виталик Бутерин твърди, че крипто секторът е преминал отвъд ранния си етап

На конференцията “Token2049” в Сингапур съоснователят на Етериум Виталик Бутерин обсъди еволюцията на криптовалутите, заявявайки, че индустрията е преминала отвъд ранната си фаза.

18.09.2024 21:01 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.