Home

NEAR Protocol (NEAR) и Kaspa (KAS) се срещат с волатилност; този нов протокол, задвижван от изкуствен интелект, привлича интереса на пазара

14.09.2024 8:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
NEAR Protocol (NEAR) и Kaspa (KAS) се срещат с волатилност; този нов протокол, задвижван от изкуствен интелект, привлича интереса на пазара

Крипто пазарът отбеляза известна волатилност след публикуването на данните за индекса на потребителските цени.

Въпреки че първоначално настроенията бяха предпазливи, водещите монети регистрираха ръст на цените, последван от бърз спад. С изтриването на предишните печалби, NEAR Protocol (NEAR) и Kaspa (KAS) се търгуват с леко понижение.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Обратно, IntelMarkets (INTL), перспективна криптовалута в пресечната точка между изкуствения интелект и DeFi, привлича интереса на пазара. Нейната новост и значителен потенциал за повишение я превръщат в една от най-интересните криптовалути за набюдение, подхранвайки актуалната предварителна продажба.

IntelMarkets (INTL): нова платформа за търговия, базирана на изкуствен интелект

IntelMarkets (INTL), нов DeFi протокол, подкрепен от изкуствен интелект, е в основата на настоящия пазарен хайп. Тъй като секторът на изкуствения интелект набира скорост, както и пресечната точка на изкуствения интелект и криптовалутите, вниманието се насочи към нови и иновативни играчи като INTL. Нейното уникално предложение за стойност като смарт платформа за търговия, задвижвана от AI, предизвиква огромен интерес.

Чрез интегрирането на AI във всички нива на търговия, IntelMarkets ще бъде първата платформа за търговия от съвременно поколение. Нейната патентована блокчейн система, базирана на AI, ще включва роботи за търговия, обучени на над 100,000 точки данни. Системите за търговия могат също така да извършват строги технически изчисления от множество пазари за секунди, което ги прави решаващи за печеливши сделки.

Тъй като се подготвя да трансформира глобалния пазар за търговия с криптовалути, който се очаква да достигне $264 милиарда през 2030 г., инвеститорите залагат големи суми. Повече от $250,000 бяха събрани през първите няколко дни на предварителната продажба, чиято цена на етап 1 е $0.009 за токен. Приветствана от експертите като бъдещето на крипто търговията, тя може да е по-добър залог от утвърдени играчи като Kaspa (KAS) и NEAR Protocol (NEAR).

Near Protocol (NEAR): Леко понижение през последните 24 часа

NEAR Protocol (NEAR) е блокчейн от първи слой. Той е проектиран като управлявана от общността платформа за изчисления в облак, която елиминира ключовите предизвикателства в блокчейн екосистемите. Като една от водещите алткойни (криптовалута от топ 20), тя е любима сред институционалните играчи.

Освен това е привлекателна и за търговците на дребно, като се има предвид, че цената ѝ е малко над $4. На дневната графика обаче се наблюдава лек спад от $4.3 до $4.1. Докато някои анализатори прогнозират спад под това критично ниво, други са настроени бичо. Тъй като настроенията клонят по-скоро към оптимистичната прогноза за цената на NEAR Protocol, на дневен ред е отскок над $5.
В по-дългосрочен план цената на NEAR Protocol е във възходяща посока. На седмичните графики се вижда увеличение от 14%, което подчертава увереността въпреки краткосрочните колебания. С поглед, насочен към по-нататъшни повишения, това е алткойн, за който трябва да се внимава.

Kaspa (KAS): Цената се понижава на дневните графики

Kaspa (KAS), криптовалута с махнизъм за доказателство за извършена работа (PoW), която се търгува надолу след първоначалното рали. За това може да се обвини волатилността на пазара, както и до голяма степен мечите настроения. От друга страна, тя се намира в атрактивна зона за покупка, като отскокът е неизбежен.

През последните 24 часа цената на Kaspa се срина с 3%, а обемът на търговията – с над 20%. При увеличаване на мащаба, цената остава във възходяща посока на седмичните графики: ръст от 12%. Следователно, дневният спад на цената не дава пълна картина на перспективите ѝ, като на хоризонта се очертава отскок.

Според прогнозите монетата Kaspa е настроена за скок над $0.2 през следващите дни. Ралито на Биткойн над $60,000 ще повиши доверието на инвеститорите и общите пазарни нагласи, както и намаляването на лихвения процент от страна на Фед. Тъй като последните седмици на третото тримесечие обещават да бъдат вълнуващи, Kaspa може да се окаже изгоден залог.

Заключение

Въпреки краткосрочните колебания в цените на Near Protocol (NEAR) и Kaspa (KASPA), може да предстои отскок. Междувременно IntelMarkets предизвиква пазарно вълнение със своята платформа за търговия, задвижвана от изкуствен интелект, като се готви да преобрази сцената за търговия с криптовалути. Тъй като наближава дебюта ѝ платформата се смята за нов DeFi проект, за който трябва да се внимава преди края на годината.

Открийте повече за Intel Markets:
Предварителна продажба: https://intelmarketspresale.com/
Предварителна продажба: https://buy.intelmarketspresale.com/
Телеграм: https://t.me/IntelMarketsOfficial
Twitter: https://x.com/intel_markets


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Кои са най-добрите меме криптовалути за покупка преди бичия пазар през октомври

Меме криптовалутите са добре познати със своята волатилност и възможност за бърза възвращаемост, особено по време на бичи пазар.

19.09.2024 13:40 3мин. четене Kosta Gushterov

Инвеститорът, който превърна $1,000 в $10,000,000 с Shiba Inu (SHIB) през 2021 г., казва, че ETFSwap (ETFS) може да придобие потенциал да ви направи милионер

Открийте защо инвеститорът, който превърна $1,000 в $10 милиона с Shiba Inu (SHIB) през 2021 г., вярва, че ETFSwap (ETFS) може да е следващата голяма възможност.

19.09.2024 10:28 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.