Home

Защо може да ви е необходима крипто карта и как да я използвате?

13.09.2024 13:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Защо може да ви е необходима крипто карта и как да я използвате?

Ако вече притежавате криптовалута, вероятно сте се замисляли как да започнете да използвате своите активи в ежедневието.

Криптовалутата не е само инвестиционен инструмент, но и пълноправен начин за плащане на стоки и услуги. Тук на помощ идва виртуалната крипто карта Ultima от PSTNET.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези карти ви помагат лесно и безопасно да използвате криптовалутата си за плащане на стоки и услуги. В тази статия ще може да разгледате защо може да ви е необходима крипто карта и как да я използвате в различни ситуации.

Какво представлява крипто картата?

Крипто картите са виртуални или физически карти, които поддържат зареждане с крипто монети и съхраняват вашите средства в специална крипто сметка. Те позволяват да плащате за покупки в обикновени магазини, както и онлайн, като средствата автоматично се конвертират от криптовалута в долари или евро. Това е удобен начин да използвате своите крипто активи за ежедневни разходи.

Една от популярните крипто карти на пазара е Ultima от PSTNET. Това е финансова платформа, която издава виртуални крипто карти за различни цели. С тях можете да се занимавате с медиа байинг, а също така да ги използвате за ежедневни разходи.

Едно от основните предимства на картата Ultima е липсата на лимити за зареждане и разходи. Благодарение на това, можете да използвате своите крипто активи без ограничения.

Как да използвате крипто картата Ultima в ежедневието?

Картата Ultima от PSTNET заслужено влиза в списъка на най-добрите виртуални доларови карти благодарение на своите обширни възможности. Можете да я използвате за плащане на ежедневни покупки без лимити, те могат да бъдат издавани в неограничени количества и управлявани чрез специален картхолдер. Комисионната за зареждане е само 2%, а липсата на комисионни за транзакции и теглене на средства я прави идеален избор.

С помощта на картата Ultima можете да плащате за най-различни стоки и услуги онлайн. Ето няколко примера за това как можете да използвате криптовалутата си в ежедневието:

  • Плащане за абонаменти за дигитални услуги (Netflix, Spotify и други);
  • Резервация на самолетни билети и хотели чрез популярни платформи;
  • Онлайн пазаруване в международни интернет магазини;
  • Плащане за услуги и стоки на всяко място, където се приемат карти Visa или Mastercard.

Как да издадете карта Ultima?

За да получите карта Ultima, трябва да се регистрирате на платформата PSTNET. Процесът на регистрация е лесен: можете да използвате профила си в Google, Telegram, WhatsApp или електронна поща. След това в личния си акаунт можете да издадете първата си карта с едно кликване, без документи.

Зареждане на картата

За да започнете да използвате картата Ultima, трябва да заредите нейния баланс. Това може да се направи по няколко начина:

  • Криптовалутни преводи. Можете да заредите картата, използвайки една от 18-те поддържани криптовалути, като BTC, ETH, USDT и много други.
  • Банков превод. Зареждането е възможно чрез банков превод SEPA или SWIFT.
  • Зареждане от други карти. Също така можете да прехвърлите средства от други карти Visa или Mastercard.

Зареждането става незабавно и веднага след това можете да започнете да използвате картата за плащане на своите покупки.

PSTNET предоставя денонощна поддръжка и удобни начини за връзка, което позволява бързо решаване на възникнали въпроси чрез Telegram, WhatsApp или live chat. За 3DS кодове и сервизни известия има специален Telegram бот.

Сигурност при използване на картата Ultima

Сигурността е един от основните приоритети за тези, които работят с финанси, особено с криптовалута. Картата Ultima от PSTNET предлага защита на данните на ниво 3D Secure и двуфакторна автентикация (2FA). Това означава, че всяка транзакция изисква потвърждение, което ви предпазва от несанкционирано използване на средства.

Заключение

Използването на криптовалута в ежедневието вече не е сложна задача, ако разполагате с такава удобна платформа като PSTNET и нейния продукт – виртуалната крипто карта Ultima. Безлимитните възможности за зареждане и разходи, поддръжката на популярни криптовалути, високото ниво на сигурност и простотата на управление на картите я правят идеалния избор за тези, които искат да започнат да използват своите крипто активи не само като инвестиция, но и като средство за плащане на ежедневни стоки и услуги.

Картата Ultima от PSTNET може да се окаже един от най-добрите варианти на пазара, ако търсите удобен и сигурен инструмент за използване на криптовалути в ежедневието.

Сега, когато разполагате с информация за крипто картата Ultima, можете уверено да използвате своите крипто активи навсякъде по света.


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Централните банки се присъединяват към Фед в намаляването на лихвите: IntelMarkets на път да скочи с 2,000%, Solana и Dogecoin готови за подем

Намаляването на лихвените проценти е стъпка към повишаване на стойността на криптовалутите. Тъй като централната банка се присъединява към Фед, IntelMarkets е на път да се издигне със Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)!

20.09.2024 2:00 4мин. четене Alexander Zdravkov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.