Home

Пропуснахте ли стартирането на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB)? Тогава не пропускайте ETFSwap (ETFS), който навлиза във финалната си фаза

13.09.2024 11:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Пропуснахте ли стартирането на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB)? Тогава не пропускайте ETFSwap (ETFS), който навлиза във финалната си фаза

Ако сте пропуснали експлозивните печалби от Dogecoin и Shiba Inu при първото им пускане, не правете същата грешка отново.

ETFSwap (ETFS) е във финалната си фаза на ICO – рядка, златна възможност да инвестирате, преди да е стартирала.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Тези, които използваха момента с Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB), сега жънат огромни печалби; ETFSwap (ETFS) може да бъде следващата ви голяма печалба. Времето изтича.

ETFSwap (ETFS): Неповторима инвестиционна възможност в последната фаза на ICO

ETFSwap (ETFS) е признат за добре обоснован крипто проект, който е щателно разработен, за да революционизира пейзажа на крипто ETF. Подобно на Dogecoin и Shiba Inu, които предложиха на ранните инвеститори експоненциална възвръщаемост, ETFSwap (ETFS) може би предлага повече. Той навлиза на пазара с усъвършенствана технология и сериозна подкрепа. Изградена върху стабилния блокчейн на Етериум, ETFSwap (ETFS) си партнира с регулирани инвестиционни банки, отговарящи на изискванията на MiCa, за да улесни търговията както с криптовалути, така и с ETF, като ефективно запълва пропастта между традиционните финанси (TradFi) и децентрализираните финанси (DeFi). Тази интеграция разширява портфейлите на инвеститорите, като им позволява да се възползват от множество възможности за създаване на богатство.

ETFSwap (ETFS) е коронясан от криптоентусиастите като звездно бижу, одобрен от крипто китовете и изтъкнат от анализаторите като най-добрата крипто инвестиция на 2024 г. С евентуален потенциал да осигури 1,000Х възвръщаемост за кратък период от време, не е чудно, че FOMO (Fear of Missing Out – страх от пропускане) предизвиква бързане за участие в предварителната продажба на нейното ICO, която вече навлезе в последния си етап. Инвеститорите, които пропуснаха ранния възход на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB), вече са по-мъдри и се възползват от тази възможност.

ETFSwap (ETFS) предлага не само обещания, но и солидна пътна карта, подкрепена от новаторски помощни средства като иновативни инструменти за търговия с ETF, задвижвани от изкуствен интелект – ETF Tracker и ETF Screener – заедно с несравними функции за сигурност, включително чист одит от CyberScope и преминаване на KYC проверка от SolidProof. Усъвършенстваната технология, опциите за безсрочнa търговия, функциите за пасивно печелене от стейкинг и yield farming, заедно с очакваното пускане на собствен ETF през 2025 г., позиционират ETFSwap (ETFS) като лидер в пространството на крипто ETF, далеч пред много алткойни днес.

Dogecoin (DOGE): Забавна меме монета с възвръщаемост, която направи доста милионери

Dogecoin започна като шега, но бързо се превърна в една от най-известните криптовалути, която може да се похвали с лоялна общност и значително пазарно присъствие. Според CoinMarketCap, с текущата си цена от $0.1031, Dogecoin е постигнал невероятен ръст след своето ICO, превръщайки ранните инвеститори в милионери. Неговата технология е проста, като служи предимно като децентрализирана дигитална валута от типа „peer-to-peer“. Въпреки това, в сравнение с всеобхватните DeFi решения, които ETFSwap (ETFS) предлага, Dogecoin оставя много да се желае. Въпреки че Dogecoin си е издълбал ниша в света на меме монетите, много от неговите притежатели сега се диверсифицират към ETFSwap (ETFS), признавайки огромния му потенциал за печалба и усъвършенстваните му функции, които го правят по-убедителна инвестиционна опция.

Shiba Inu (SHIB): От меме към мейнстрийм, но дали това е достатъчно?

Shiba Inu (SHIB) е още една меме монета, която превзе пазара, следвайки стъпките на Dogecoin (DOGE). Според CoinGecko пазарната ѝ цена от $0.00001341 към момента на писане на статията е отбелязала огромни печалби след ICO-то си, което е направило много ранни инвеститори богати. ETFySwap (ETFS) не е просто яхнал хипарството; той е подкрепен от силна технологична основа и иновативни комунални услуги, които обещават да променят облика на крипто ETF индустрията. С цена на предварителна продажба от само $0.03846, ETFSwap (ETFS) предлага превъзходна инвестиционна възможност, която далеч надхвърля това, което може да предложи Shiba Inu (SHIB), което я прави златна възможност, която никога не трябва да се пропуска.

Заключение

Пропуснахте ли да инвестирате в Dogecoin или Shiba Inu по време на техните ICO? Независимо дали отговорът ви е „да“ или „не“, по-новата възможност е тук, но тя няма да продължи вечно. ETFSwap (ETFS) сега е в последната си фаза на ICO и с инвеститорите, които бързат да грабнат токените ѝ на цената за раздаване от $0.03846, тази фаза може да приключи, преди дори да го осъзнаете.

Присъединете се към най-обещаващата платформа за търговия с крипто ETF от 2024 г. и си осигурете част от финансовото си бъдеще, докато прозорецът е все още отворен.

За повече информация относно предварителната продажба на ETFS:

Посетете предпродажбата на ETFSwap

Присъединете се към общността на ETFSwap


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Централните банки се присъединяват към Фед в намаляването на лихвите: IntelMarkets на път да скочи с 2,000%, Solana и Dogecoin готови за подем

Намаляването на лихвените проценти е стъпка към повишаване на стойността на криптовалутите. Тъй като централната банка се присъединява към Фед, IntelMarkets е на път да се издигне със Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)!

20.09.2024 2:00 4мин. четене Alexander Zdravkov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.