Home

Смелата прогноза за Биткойн (BTC) на Питър Бранд вдъхва надежда; Aave (AAVE) и DTX се борят за 800% рали

13.09.2024 8:30 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Смелата прогноза за Биткойн (BTC) на Питър Бранд вдъхва надежда; Aave (AAVE) и DTX се борят за 800% рали

Крипто инвеститорите отново са в бичо настроение, след като ветеранът на пазара Питър Бранд наскоро публикува графика, в която се предполага, че Биткойн (BTC) може да скочи до $150,000 още през 2025 г.

На фона на това подновено вълнение алткойните като Aave (AAVE) и DTX Exchange са подготвени за значителен скок от 800%.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Нека разгледаме факторите, които обуславят тези положителни пазарни нагласи.

Смелата прогноза на Питър Бранд за Биткойн (BTC) повишава оптимизма на инвеститорите на фона на неотдавнашните ръстове на цените

Крипто инвеститорите възвръщат доверието си след историческия призив на Питър Бранд за Биткойн (BTC). Наскоро той прогнозира, че BTC ще достигне $130,000-$150,000 до септември 2025 г. Тази прогноза се основава на историческото представяне на Биткойн след халвинг събитията, което предполага, че предстои потенциално значителен бичи период за дългосрочните инвеститори, търсещи значителни печалби.

Освен това Биткойн (BTC) прекара изминалия месец в подем. Той започна месеца на позиции малко над $57,400 на 1 септември и оттогава нарасна до малко над 58,128. Въпреки че това увеличение на цената на Биткойн с 1.25% може да изглежда скромно, то показва ниво на стабилност на пазара.

Логиката на Бранд дава на купувачите на Биткойн (BTC) допълнителна увереност, тъй като криптовалутата следва от минали халви. Ако прогнозите за движението на цените се потвърдят, Bitcoin (BTC) може да се окаже точно на прага на нов рекорден исторически връх.

Aave (AAVE) поскъпва с обновяване на платформата и силен ценови импулс

Фундаментите за 800% рали на Aave (AAVE) започват да се материализират. Едно от последните допълнения е интегрирането на протокола в системите на Етериум от втори слой като Optimism и Arbitrum, което подобрява мащабируемостта му и намалява таксите за крайните потребители. Това направи Aave (AAVE) по-привлекателен за участник в DeFi, като стимулира както активността на потребителите, така и търсенето на токена.

Неотдавнашните ценови движения също отразяват нарастващата инерция на Aave (AAVE). През изминалата седмица цената на Aave (AAVE) отвори на около $120, като се колебаеше до връх близо до $142. Тя затвори близо до този връх, отбелязвайки значително увеличение от 15.8%.

При положение, че понастоящем Aave (AAVE) се търгува около $149.47, тези положителни тенденции предполагат, че токенът е готов за по-голям пробив.

DTX Exchange може да е готова за голям пробив с иновативни функции и сериозна подкрепа от инвеститорите

DTX Exchange (DTX) може да се подготвя за потенциално рали от 800% с добре финансирани разработки на платформата и силна подкрепа от инвеститорите. Понастоящем цената на токена е $0.06, а предварителната продажба на борсата за търговия бързо генерира над $2 милиона.

Платформата дава възможност на търговците на криптовалути и финансови инструменти да търгуват на живо на сигурна платформа за обмен с най-добрата инфраструктура: търговия с криптовалути, форекс, акции и договори за разлика (CFD) на сайта. Най-големият разграничителен фактор на DTX е намерението им да предоставят до 1,000 пъти по-голям капацитет за търговия, без KYC проверка.

Освен това борсата VulcanX на DTX прави търговията на инвеститорите рентабилна и без газ. Вълнуващо е, че DTX възнаграждава често използващите и активно търгуващите потребители с DTX токени. Това дава на търговците и редовните потребители чудесни причини да приемат DTX още днес за транзакции. Това може да доведе и до положителни дългосрочни перспективи за DTX в скоро време.

Основни изводи

Вълнуващи времена може да предстоят, тъй като оптимистичната прогноза за Биткойн на Питър Бранд разпалва надежда, а Aave и DTX се подготвят за потенциални 800% ралита. С подреждането на пазарната динамика инвеститорите може да са подготвени за значителен растеж в крипто пространството.

Научете повече:
Посетете предварителната продажба на DTX
DTX Exchange
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Централните банки се присъединяват към Фед в намаляването на лихвите: IntelMarkets на път да скочи с 2,000%, Solana и Dogecoin готови за подем

Намаляването на лихвените проценти е стъпка към повишаване на стойността на криптовалутите. Тъй като централната банка се присъединява към Фед, IntelMarkets е на път да се издигне със Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)!

20.09.2024 2:00 4мин. четене Alexander Zdravkov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.