Home

Tron (TRX) е изправен пред по-силен бичи съперник, който може да скочи от $0.03 до $13 до края на 2024 г.

12.09.2024 15:47 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tron (TRX) е изправен пред по-силен бичи съперник, който може да скочи от $0.03 до $13 до края на 2024 г.

Tron (TRX) скоро може да бъде изпреварена от нов играч на крипто пазара. Увеличават се спекулациите за конкурентна монета, която е готова за необичаен скок, като потенциално може да скочи от $0.03 до $13 до края на 2024 г.

В тази статия ще може да разгледате някои дигитални валути, които може да са подготвени за растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Предварителната продажба на CYBRO надхвърля $1.8 милиона: Една от милион възможности за инвестиция в NeoBank

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба ексклузивен токен бързо надхвърля $1.8 милиона. Тази авангардна NeoBank предлага на инвеститорите потенциален шанс да увеличат печалбите си при всякакви пазарни условия.

Експертите прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестициите от 1,200%, като токените CYBRO са налични при цена на предварителната продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес.

В допълнение към токените CYBRO въвежда специални точки, предлагащи още повече възможности за инвеститорите. Притежателите на тези точки автоматично ще участват в CYBRO airdrop, където колкото повече точки притежавате, толкова повече токени ще получите. CYBRO разпространява до 1 милион точки седмично, които могат да бъдат спечелени чрез инвестиране в DeFi Vaults в приложението CYBRO.

Притежателите на токени на CYBRO ще се радват на изгодни награди за стейкинг, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране, както и на стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 80 милиона вече са продадени, това може да е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който наистина е един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1200%<<<

TRX: Революция в създаването на съдържание чрез децентрализация

TRON (TRX) предлага децентрализирана платформа за създателите на дигитално съдържание. Стартирала през 2017 г., TRON прехвърли технологията си от Ethereum към собствена мрежа, като се фокусира върху предоставянето на създателите на пълни права на собственост върху тяхната работа. Тя свързва създателите и потребителите директно, като намалява необходимостта от посредници. Това означава повече възнаграждения за създателите на съдържание. TRON поддържа смарт договори и децентрализирани приложения, като позволява на всеки да разработва и публикува dApps. Платформата има за цел да създаде децентрализиран интернет, предоставяйки алтернатива на Ethereum. Тя използва модел на транзакции, който осигурява прозрачност чрез записване на операциите в публична счетоводна книга. Тъй като все повече хора търсят децентрализирани решения, подходът на TRON за овластяване на създателите може да придобие популярност.

Заключение

TRX и другите криптовалути показват по-малък потенциал в краткосрочен план. CYBRO, технологично усъвършенствана DeFi платформа, предлага на инвеститорите несравними възможности за максимизиране на приходите чрез агрегиране на доходността, задвижвано от изкуствен интелект, в блокчейна Blast. С изгодни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек при покупки, CYBRO гарантира превъзходно потребителско изживяване с безпроблемни депозити и тегления. CYBRO набляга на прозрачността, спазването на правилата и качеството, което я прави обещаващ проект със силен интерес от страна на крипто китовете и влиятелните личности.

Сайт: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Смелият ход на Фед предизвика вълнение в сектора на криптовалутите: Тези 3 меме монети могат да скочат 10 пъти

С изненадващ и смел ход Федералният резерв намали лихвените проценти за първи път от четири години насам, а крипто пазарът усеща шоковите вълни.

20.09.2024 8:55 6мин. четене Kosta Gushterov

PEPE, DOGS или Rexas Finance (RXS): Коя от тях ще се пребори с Shiba Inu за място сред 15-те най-добри криптовалути?

Феноменът на меме монетите допринесе за бързата експанзия на Shiba Inu (SHIB) и сега тя принадлежи към топ 15 на валутите с най-голяма пазарна капитализация.

20.09.2024 8:35 7мин. четене Kosta Gushterov

Правната драма на Binance и съпротивата на TRX от $0.15 изпращат китове към интересен токен в етап на предварителна продажба през 2024 г.

Правните проблеми на Binance и съпротивата на TRX водят инвеститорите към IntelMarkets (INTL). С търговия, управлявана от изкуствен интелект, и обещаваща предварителна продажба INTL е интересна възможност.

20.09.2024 8:20 4мин. четене Kosta Gushterov

Етериум, Chainlink и FXGuys ($FXG) са на път да направят огромно ценово движение, тъй като отвореният интерес към алткойните спада от мартенския връх

Последните данни разкриват спад на отворения интерес към алткойните от историческия връх през март, което е сигнал за потенциална предстояща волатилност за тези основни играчи.

20.09.2024 7:59 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.