Home

Отразява ли Rexas Finance (RXS) бичото рали на Pepe Coin (PEPE)? RWA токенът подсказва за експлозивен ръст от 10,000% до 2025 г.

12.09.2024 10:34 6мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Отразява ли Rexas Finance (RXS) бичото рали на Pepe Coin (PEPE)? RWA токенът подсказва за експлозивен ръст от 10,000% до 2025 г.

Масивните печалби не са нещо ново в сферата на криптовалутите; Pepe Coin (PEPE) е един такъв пример, който предизвика пазарен вихър с драматичния си бичи скок.

Тъй като инвеститорите очакват подобна експанзия, Rexas Finance (RXS), токен, фокусиран върху токенизацията на реални активи (RWA), сега е обект на сравнение с PEPE.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Един от най-вълнуващите токени, налични в момента, някои от разработчиците на проекта дори смятат, че Rexas Finance може да спечели 10,000% до 2025 г. Rexas Finance се разграничава от спекулативния характер на меме монети като PEPE, наблягайки на токенизирането на активи от реалния свят, включително недвижими имоти, изкуство и стоки, поради което за разлика от тях предоставя практически случаи на употреба. Въпросът сега е: „Може ли обаче Rexas Finance наистина да копира или дори да се изравни с експлозивния възход на Pepe Coin?“.

Нека разгледаме основните елементи, мотивиращи това сравнение, и дали Rexas Finance би могла да постигне такава забележителна възвръщаемост.

Ралито на биковете на PEPE Coin

Вдъхновен от добре познатия талисман жабокът Пепе, криптовалутата Pepe (PEPE) се изстреля към стойността си, като се носеше на вълната на спекулациите с меме криптовалути. PEPE привлече крипто общността заради своята меме привлекателност и модерен маркетинг, подобно на Dogecoin (DOGE) и Shiba Inu (SHIB) преди това.

PEPE беше сред най-забележителните спекулативни триумфи през последните години, като в разгара си донесе стотици процентни пункта възвръщаемост на ранните инвеститори. Но вместо чрез основна технология или практическа стойност, възходът на PEPE беше подхранван най-вече от вълнението в социалните медии и общността от спекуланти.

Въпреки че меме монети като PEPE се изплатиха на инвеститорите в краткосрочен план, липсата на присъща стойност прави дългосрочното им оцеляване неизвестно.

Rexas Finance (RXS): Токенизацията се движи от гледна точка на полезността

Rexas Finance (RXS) е основана на реална практическа основа, за разлика от монетата Pepe. Rexas Finance се стреми да трансформира начина, по който се купуват, продават и обменят високоценни активи, включително недвижими имоти, произведения на изкуството и стоки, в блокчейн като платформа, концентрирана върху токенизацията на реални активи (RWA).

Rexas Finance токенизира тези активи, за да осигури ликвидност на неликвидните пазари, като по този начин дава възможност на инвеститорите да притежават частични дялове от тези активи и да ги търгуват незабавно. За инвеститорите това осигурява реални предимства, поради което Rexas Finance е проект с възможности за дългосрочно разрастване.

Доказателство за печалба от 10,000% до 2025 г.

Какво тогава подхранва слуховете, че до 2025 г. Rexas Finance може да постигне 10,000% възвръщаемост, повтаряйки бичия подем на Pepe Coin?

Това са основните причини, които стоят зад положителната прогноза на RXS:

1.Перспективата за масов растеж на пазара на RWA

Активите в реалния свят имат световен пазар, оценяван на трилиони долари; токенизирането дори на малка част от този пазар има огромен потенциал. Докато пазарът на произведения на изкуството и стоковата индустрия се оценяват на милиарди повече, само пазарът на недвижими имоти възлиза на $379 трилиона.

Rexas Finance се възползва от пазар с почти безкрайно разрастване, като предоставя частична собственост върху тези имоти. Прогнозите са, че търсенето на RXS токени може да експлодира, тъй като все повече инвеститори търсят блокчейн достъп до реални активи.

Токенът може да стане свидетел на експлозивно увеличение на цената, тъй като Rexas Finance става по-популярен, следователно може да осигури 10,000% печалба през следващите няколко години.

2.Ниска входна цена с потенциален висок ръст

В момента Rexas Finance е в етап на предварителна продажба; токените са на цена под $0.20. Ранните инвеститори разполагат със скромна начална цена, което предоставя шансове за печалба от разрастването на токена, когато той става все по-използван. Анализаторите смятат, че RXS може да донесе на ранните инвеститори значителни печалби до 2025 г., като се търгува на цени от $10 до $20.

Този график на ценообразуване отразява ранните фази на Pepe Coin, която също беше оценена донякъде ниско преди бичия си ръст. От друга страна, Rexas Finance предлага практически приложения, които могат да му помогнат да продължи дългосрочното си нарастване, за разлика от PEPE.

3.Повече ликвидност на пазарите

Способността на Rexas Finance да осигурява ликвидност на исторически неликвидни пазари, като например изобразително изкуство и недвижими имоти, е едно от основните й предимства. Инвеститорите могат да купуват и продават части от много ценни активи чрез частична собственост, като по този начин генерират 24/7 ликвидност на разпръснати борси (DEX).

4.Реален институционален интерес

Акцентът върху реалните активи помага на Rexas Finance да привлече институционални инвеститори, които търсят сигурни и законни методи за токенизиране на активи. Rexas Finance може да се превърне в платформа за токенизация от институционален клас, тъй като все повече предприятия виждат предимствата на блокчейн за търговия и управление на активи.

Участието на институционални играчи би осигурило значителен финансов принос към екосистемата, а оттам и повишаване на цената на RXS. Това отличава Rexas Finance от меме монети като Pepe Coin, чийто спекулативен характер прави малко вероятно привличането на институционални инвестиции.

Може ли Rexas Finance да възпроизведе бичото рали на Pepe Coin?

Докато спекулациите и вълнението доведоха до скока на Pepe Coin, реалната функционалност и солидната пазарна нужда от токенизирани активи определят перспективния растеж на Rexas Finance. Следователно Rexas Finance може да отрази драматичните увеличения, наблюдавани от PEPE, но на много по-устойчива основа.

Сравнение на потенциала за развитие на Rexas Finance и PEPE

  • Случай на употреба: Rexas Finance се основава на практически случаи на използване на токени за активи, докато PEPE е по същество меме със спекулативна привлекателност. Това води до по-дългосрочен път на растеж за RXS, тъй като успехът му зависи от приемането на реалните пазари на активи.
  • Пазарен размер: Пазарът на RWA е по-малък от пазара на меме монети в стойностни трилиони. Следователно Rexas Finance може да има по-голямо пространство за разрастване от спекулативните токени като PEPE.
  • Институционален интерес: Меме валутите не са много привлекателни за институционалните инвеститори, но ориентираният към спазване на правилата подход на Rexas Finance може да привлече тези, които искат да токенизират активи по безопасен начин.

Като се имат предвид тези елементи, Rexas Finance може евентуално да осигури на ранните инвеститори забележителна възвръщаемост – вероятно надхвърляща 10,000% до 2025 г., ако успее да се възползва от нарастващия пазар за токенизация на реални активи.

Заключение: Rexas Finance е на път към експлозивен растеж

И накрая, пътят на експлозивно развитие за Rexas Finance Въпреки че бичият скок на Pepe Coin (PEPE) беше спекулативен феномен, Rexas Finance (RXS) е насочена към дългосрочна устойчивост, движена от използването на реални активи за токенизация. Цената на токена на Rexas Finance може да се покачи с 10,000% или повече до 2025 г., като по този начин разстрои пазарите на стойност трилиони долари, внесе ликвидност в неликвидни активи и привлече институционални инвеститори.

Rexas Finance представлява убедителна входна точка с голям потенциал за растеж за тези, които търсят следващата голяма перспектива в криптовалутите. През следващите няколко години RXS може да се превърне в един от най-ценните токени в блокчейн екосистемата, отразявайки или не бичия подем на PEPE.

За повече информация относно Rexas Finance (RXS) посетете линковете по-долу:

Уебсайт: https: //rexas.com

Бяла книга: https://rexas.com/rexas-whitepaper.pdf

Twitter/X: https://x.com/rexasfinance

Telegram: https://t.me/rexasfinance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Централните банки се присъединяват към Фед в намаляването на лихвите: IntelMarkets на път да скочи с 2,000%, Solana и Dogecoin готови за подем

Намаляването на лихвените проценти е стъпка към повишаване на стойността на криптовалутите. Тъй като централната банка се присъединява към Фед, IntelMarkets е на път да се издигне със Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)!

20.09.2024 2:00 4мин. четене Alexander Zdravkov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.