Home

Анализатор прогнозира нова посока за Ethereum (ETH) и Chainlink (LINK): По-добър чалог ли е DTX Exchange (DTX)?

12.09.2024 9:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор прогнозира нова посока за Ethereum (ETH) и Chainlink (LINK): По-добър чалог ли е DTX Exchange (DTX)?

Въпреки лекия отскок, крипто пазарът до голяма степен остава недостатъчно впечатляващ.

Подходящ момент за покупка предвид огромните отстъпки? Топ анализатор намеква за възстановяване на цените на Ethereum (ETH) и Chainlink (LINK) преди пробив.

Междувременно инвеститорите продължават да залагат на нововъзникващите криптовалути предвид няколкото им предимства: хеджиране срещу пазарни сътресения и значителен потенциал за растеж.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


В полезрението на инвеститорите е DTX Exchange (DTX), нов хибриден протокол за обмен.

DTX Exchange (DTX): По-добър залог пред утвърдените криптовалути?

DTX Exchange (DTX), нововъзникваща криптовалута, е в полезрението на инвеститорите по няколко причини. Токенит, които в момента са в етап на предварителна продажба са популярни по една голяма причина: осигуряване на хеджиране срещу пазарни сътресения. По-важното е, че те може да изобилстват от потенциал. Тази комбинация превръща DTX във фаворит на инвеститорите. Но какъв е неговият уникален принос?

Като платформа за търговия с много възможности, тя ще задоволи нуждите на всички търговци. Потребителите могат да търгуват с любимите си активи в TradFi и DeFi, а именно акции, суровини, облигации и криптовалути, чрез универсален портфейл.

Предварителната продажба е в третия кръг и струва само $0.06 за токена – доста намалена цена според експертите в бранша. След стартирането му разработчиците на проекта прогнозират 50-кратно повишение, което го превръща в убедителен начин да се възползвате от очаквания бичи ръст. Тъй като тя плава към приемане, не е изненадващо, че в текущата предварителна продажба са събрани над $2.5 милиона, които са готови да надминат такива като Ethereum (ETH) и Chainlink (LINK) след старта.

Ethereum (ETH): връщане под $2,000?

Ethereum (ETH), DeFi гигантът и водещият алткойн, е едно от най-популярните имена в крипто пространството. След дебюта си на Уолстрийт през юни той се присъедини към BTC – огромна крачка към масовото приемане на криптовалутите.

Предвид настоящите пазарни условия обаче цената на Ethereum се срина. На седмичната графика тя се консолидира между $2,100 и $2,300. Топ анализатор прогнозира спад под $2,000 преди пробив над $2,500. Въпреки че това е предположение, търговците все още са предпазливи, преди да навлязат на пазара или да търгуват с монетата Ethereum.

Chainlink (LINK): Цената се очаква да се понижи, преди да се появят повече бичи нагласи

Chainlink (LINK), водещата мрежа на Oracle, също се търгува в диапазон; на седмичната графика тя консолидира между $9.3 и $10.4.

Според прогнозата за цената на Chainlink може да се разиграе спад под $8 преди по-бичата тяга. Тъй като схватката между мечките и биковете се засилва – последните изглежда изчерпват дима си – отдръпването може да се окаже по-здравословно в дългосрочен план.

Според анализатора се очаква връщане към зоната на акумулация, което ще доведе до повишаване на цената на Chainlink над $15. С поглед, насочен към обръщането на това ниво преди края на третото тримесечие, това е обещаваща вълна, която не бива да се пропуска.

Заключение

С потенциалното отдръпване на цените на Ethereum (ETH) и Chainlink (LINK) преди пробива, тези алткойни може да навлязат в още по-привлекателни зони. Междувременно DTX Exchange, нова криптовалута, ще се бори за 50-кратно покачване след дебюта си.

Научете повече:
Купи по време на предварителна продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Централните банки се присъединяват към Фед в намаляването на лихвите: IntelMarkets на път да скочи с 2,000%, Solana и Dogecoin готови за подем

Намаляването на лихвените проценти е стъпка към повишаване на стойността на криптовалутите. Тъй като централната банка се присъединява към Фед, IntelMarkets е на път да се издигне със Solana (SOL) и Dogecoin (DOGE)!

20.09.2024 2:00 4мин. четене Alexander Zdravkov

Предпродажбата на IntelMarkets (INTL) се разраства с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че пазарът на криптовалути ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи цикъл.

19.09.2024 21:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Блокчейн гейминг: Бъдещето на дигиталните развлечения

Блокчейн технологията прави революция в гейминг индустрията, създавайки нова граница както за играчите, така и за разработчиците. За разлика от традиционните игри, при които активите са ограничени в рамките на екосистемата на играта, блокчейн позволява на играчите наистина да притежават предмети в играта. При децентрализираните игри доверието в централизираните сървъри става излишно. Блокчейн осигурява прозрачност, […]

19.09.2024 16:39 4мин. четене Alexander Stefanov

Bitcoin Amsterdam 2024: Обединяване на европейските Биткойн иноватори в Westergas

АМСТЕРДАМ, Нидерландия – 18 септември 2024 г. – Bitcoin Asmterdam, значима световна среща на Биткойн индустрията, ще се проведе в емблематичното място Westergas на 9-10 октомври 2024 г.

19.09.2024 14:15 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.