Home

Блокчейн компании създават ново звено за борба с крипто престъпленията

11.09.2024 14:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Блокчейн компании създават ново звено за борба с крипто престъпленията

TRON, Tether и TRM Labs стартираха T3 Financial Crime Unit (T3 FCU) - нова инициатива, предназначена за борба с финансовите престъпления в крипто сектора.

Това звено се фокусира върху наблюдението на незаконни дейности, свързани със стабилната монета USDT на Tether в мрежата на TRON.

FCU T3 съчетава експертния опит на трите организации, за да повиши сигурността и да предотврати измамите. Те ще работят с експерти от индустрията и правоприлагащите органи, за да предпазят потребителите.

Джъстин Сън, основател на TRON, подчерта, че сътрудничеството има за цел да гарантира, че блокчейн технологията е от полза за обществото, като същевременно отхвърля незаконните дейности. USDT на Tether, с пазарна капитализация от $117 милиарда, често е мишена на престъпниците поради своята стабилност. Т3 FCU се стреми да се справи с тези заплахи, без да компрометира целостта на блокчейн системата.

Крис Янчевски от TRM Labs подчерта важността на адаптирането към нововъзникващите крипто престъпления, а Паоло Ардоино от Tether потвърди ангажимента им за защита на блокчейн екосистемата.

Звеното вече е успяло да замрази над $12 милиона, свързани с престъпни дейности, което бележи значителна стъпка в осигуряването на сигурността на мрежата на TRON и по-широката индустрия на дигиталните активи.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Крипто Крими Новини

Крипто платформа преустановява дейността си след доклади за пробив в сигурността

The Block съобщи, че екипът на Banana Gun в момента разследва съобщенията за пробив в потребителския портфейл и временно е спрял платформата.

19.09.2024 20:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

SEC повдига обвинения на компания за крипто измама на стойност $1 милиард

Комисията по ценните книжа и фондовите борси на САЩ (SEC) започна съдебни действия срещу Rari Capital, децентрализирана финансова платформа, и нейните основатели.

19.09.2024 9:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Бившият директор на Celsius търси свидетели за предстоящия съдебен процес

Алекс Машински, който излежава присъда от 100 години затвор, иска свидетелските показания на шестима бивши служители в рамките на наказателното си дело.

17.09.2024 13:00 2мин. четене Alexander Zdravkov

Биткойн: Историческата кражба за $1.47 милиарда, която шокира крипто света

След създаването си през 2009 г. Биткойнът първоначално трудно получи признание като новаторска технология, като често бе определян като измама.

17.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.