Home

Дебатът между Тръмп и Харис предизвика смущение в крипто пазарите. Pepe Unchained поема инерцията?

11.09.2024 11:40 4мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дебатът между Тръмп и Харис предизвика смущение в крипто пазарите. Pepe Unchained поема инерцията?

Снощи се проведе дългоочакваният президентски дебат в САЩ между Доналд Тръмп и Камала Харис, който оказа значително влияние върху глобалните пазари, включително и върху крипто индустрията.

Дебатът, който бе фокусиран върху икономическите политики на двете страни, създаде сътресения сред криптовалутите, но на фона на тези събития, проекти като Pepe Unchained продължават да набират скорост. 

С наближаването на края на ICO-то, Pepe Unchained привлича все повече внимание с потенциалните си резултати.

Купете Pepe Unchained

Какво е влиянието на Тръмп върху криптовалутите?

Доналд Тръмп, макар и в миналото да е изразявал скептицизъм относно криптовалутите, в последно време демонстрира благоприятна позиция спрямо индустрията. Той неведнъж е споменавал, че криптовалутите, особено Биткойн, могат да играят роля в глобалната финансова система, макар и с известни резерви за тяхната регулация и сигурност. Важно е да се отбележи, че Тръмп е отявлен фен на свободните пазари и иновациите, което би могло да е от полза за крипто ентусиастите.

От друга страна, правителството на Джо Байдън, в което вицепрезидент е Камала Харис, не е толкова благосклонно към криптовалутите. През последните години администрацията на Байдън демонстрира по-рестриктивна политика спрямо BTC и други дигитални активи, с акцент върху регулациите и данъчното облагане. Тази разлика в подходите на двете страни е ключова за бъдещето на крипто индустрията, особено в контекста на нарастващата популярност на блокчейн технологиите и дигиталните валути.

Тръмп може да се окаже по-благоприятен за криптовалутите, тъй като неговите икономически възгледи се основават на по-малко регулации и по-свободен пазар. Ако бъде избран за президент през 2024 г., това може да доведе до по-голяма свобода за крипто индустрията, което да отвори нови възможности за развитие, включително за проекти като Pepe Unchained.

Докато двама се карат…Pepe Unchained печели

Докато политическите лидери в САЩ спорят за бъдещето на икономиката, Pepe Unchained продължава да се възползва от вниманието на крипто инвеститорите. Проектът вече е събрал над $12.7 милиона в своята предпродажба, като краят на ICO-то наближава. Текущата цена на токена $PEPU достигна $0.0096126, което предполага ръст в сравнение с предишните етапи на предпродажбата.

Според разработчиците на проекта Pepe Unchained е един от обещаващите проекти в крипто сектора, особено в света на меме криптовалутите. Със стабилния си растеж и нарастващото доверие от страна на инвеститорите, проектът се очертава като потенциален лидер в меме сектора. Краят на ICO-то се очаква с голям интерес, като много анализатори предвиждат евентуално покачване на цената след листване на борсите.

Проектът съчетава популярността на меме културата с иновативни блокчейн технологии, което го прави много атрактивен за широк кръг от инвеститори. Освен това, високите стейкинг награди и солидната подкрепа от общността създават условия за дългосрочен успех. В момента, когато крипто пазарите са под натиска на глобалните икономически събития, Pepe Unchained изглежда като сигурна инвестиция за тези, които търсят нови възможности с висок потенциал.

Купете Pepe Unchained

Ползите от Pepe Unchained и неговия втори слой

There is note book with the word Layer 2 on desk. It is an eye-catching image.

Една от най-големите предимства на Pepe Unchained е неговата технология от втори слой, която осигурява по-бързи и по-евтини транзакции в сравнение с традиционните блокчейн решения. Това прави платформата изключително привлекателна за разработчици и потребители, които търсят ефективни и мащабируеми решения в света на меме криптовалутите.

Стейкинг програмата на Pepe Unchained предлага впечатляващи 160% годишни награди, което го прави един от атрактивните проекти за тези, които търсят възможности за евентуален пасивен доход. Тези стейкинг награди стимулират дългосрочното притежание на токени, което създава стабилност в мрежата и насърчава развитието на екосистемата.

Освен това, блокчейнът от втори слой на Pepe Unchained позволява интеграцията на множество меме криптовалути, което го превръща в хъб за иновации и нови проекти в сектора. Тази функция предоставя на потребителите възможност да взаимодействат с различни токени в една и съща платформа, което улеснява транзакциите и увеличава ликвидността на пазара.

Купете Pepe Unchained


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Смелият ход на Фед предизвика вълнение в сектора на криптовалутите: Тези 3 меме монети могат да скочат 10 пъти

С изненадващ и смел ход Федералният резерв намали лихвените проценти за първи път от четири години насам, а крипто пазарът усеща шоковите вълни.

20.09.2024 8:55 6мин. четене Kosta Gushterov

PEPE, DOGS или Rexas Finance (RXS): Коя от тях ще се пребори с Shiba Inu за място сред 15-те най-добри криптовалути?

Феноменът на меме монетите допринесе за бързата експанзия на Shiba Inu (SHIB) и сега тя принадлежи към топ 15 на валутите с най-голяма пазарна капитализация.

20.09.2024 8:35 7мин. четене Kosta Gushterov

Правната драма на Binance и съпротивата на TRX от $0.15 изпращат китове към интересен токен в етап на предварителна продажба през 2024 г.

Правните проблеми на Binance и съпротивата на TRX водят инвеститорите към IntelMarkets (INTL). С търговия, управлявана от изкуствен интелект, и обещаваща предварителна продажба INTL е интересна възможност.

20.09.2024 8:20 4мин. четене Kosta Gushterov

Етериум, Chainlink и FXGuys ($FXG) са на път да направят огромно ценово движение, тъй като отвореният интерес към алткойните спада от мартенския връх

Последните данни разкриват спад на отворения интерес към алткойните от историческия връх през март, което е сигнал за потенциална предстояща волатилност за тези основни играчи.

20.09.2024 7:59 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.