Home

Стартиране на крипто стартъп с най-добрите платформи за групово финансиране

09.09.2024 14:13 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Стартиране на крипто стартъп с най-добрите платформи за групово финансиране

Конкуренцията в крипто пространството се увеличава и изисква значителни инвестиции, за да останете начело.

Решението за малките и средните компании се крие в крипто краудфъндинга– стратегия за набиране на средства в синхрон с принципите на децентрализацията.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Топ 5 на платформите за крипто краудфъндинг за крипто проекти

Съществуват няколко онлайн платформи за набиране на средства, популярни сред предприемачите на крипто проекти, които могат да се похвалят с активна общност от поддръжници, потребители и ентусиасти. Нека разгледаме петте най-добри от тях, за да задвижите следващото си DeFi начинание:

  • Indiegogo

Създадена през 2008 г., Indiegogo е реномирана платформа за групово финансиране, която предлага финансова помощ на различни стартиращи предприятия, включително и на DeFi проекти. Тя е дала възможност на над 800,000 проекта да наберат около $1 милиард, като предлага усъвършенстван контрол на кампаниите, акции и опции за споделяне на приходите.

  • RealBlocks

Стартирала през 2015 г., RealBlocks е децентрализирана общност за групово финансиране, използваща блокчейн технология за инвестиране в недвижими имоти. Инвеститорите намират печеливши възможности чрез токенизиране на физически активи, които са достъпни на по-малки части. С удобен за ползване макет, тя е улеснила инвестициите в размер на над $77 милиарда в 100 държави.

  • GitCoin

GitCoin, платформа с отворен код, позволява на разработчиците да допринасят за различни проекти и технологии. Тя също така дава възможност на инвеститорите да инвестират, използвайки GitCoin Grants, като по този начин помага на хиляди стартъпи да разширят своите платформи с отворен код.

  • Crowdfunder

Crowdfunder е широко известна онлайн платформа за набиране на средства, която предлага лесни възможности за инвестиции на предприемачите. Тя е помогнала на над 300,000 проекта да наберат повече от $380,000. Организациите с нестопанска цел и благотворителните организации се възползват от нейната политика на нулеви такси.

  • Tecra Space

Tecra Space е платформа за групово финансиране DeFi, която подпомага научни проекти и иновативни технологии при набирането на средства. Проектите варират от видеоигри до крипто борси, децентрализирани приложения и проекти за добив.

Как работи криптографското краудфъндинг финансиране

За разлика от традиционното набиране на средства, при което се използват инвеститорски канали и бизнес платформи, крипто краудфъндингът използва различен път за осигуряване на средства, обикновено чрез блокчейн технология. То е новата норма за компаниите, които искат да наберат капитал, като същевременно запазват принципите на децентрализация.

Компаниите публикуват подробности за своите проекти на публични платформи и предлагат възможности за инвестиции в замяна на ексклузивни токени или акции на компанията. Ранните инвеститори често получават ексклузивни привилегии, права на глас, права на управление и др.

Заключение

Крипто груповото финансиране предлага на стартиращи предприятия, компании и разработчици, базирани на блокчейн, възможност да наберат средства от публичен фонд от инвеститори, ентусиасти, потенциални клиенти и предприемачи. С предлаганите възможности за токенизация, дялово участие и други привилегии за акционерите, най-добрите платформи за крипто краудфъндинг са помогнали на хиляди проекти да наберат милиони, за да подкрепят иновативните си идеи.


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Dogs (DOGS), Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL) и Rexas Finance (RXS): 4-те монети, които може да разгледате, за да спасите потъващото си крипто портфолио

Спадът на пазара на криптовалути стимулира търсенето на активи, които биха могли да обърнат нещата в полза на много инвеститори, които се стремят да предотвратят пълната загуба.

20.09.2024 13:00 7мин. четене Kosta Gushterov

Ако искате да забогатеете през този цикъл, този алткойн, изграден на Етериум може да се окаже на първо място в списъка ви

Бичите цикли предоставят привлекателна възможност на много опитни инвеститори да яхнат крипто вълната и да постигнат значително богатство.

20.09.2024 11:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Трети етап на DTX почти е разпродаден; Купи сега на $0.06 преди действията на Джером Пауъл да изпратят ETH и PEPE до нови върхове за всички времена

Вълнението около срещата на FOMC подхранва големи надежди в крипто общността за бичи рали при PEPE и Ethereum (ETH).

20.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Смелият ход на Фед предизвика вълнение в сектора на криптовалутите: Тези 3 меме монети могат да скочат 10 пъти

С изненадващ и смел ход Федералният резерв намали лихвените проценти за първи път от четири години насам, а крипто пазарът усеща шоковите вълни.

20.09.2024 8:55 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.