Home

Tether инвестира $100 милиона в селскостопанския сектор

09.09.2024 13:10 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Tether инвестира $100 милиона в селскостопанския сектор

Tether, емитентът на стабилната монета USDT, инвестира $100 милиона, за да придобие 9.8% дял в Adecoagro, голяма селскостопанска компания в Латинска Америка.

Adecoagro е виден играч в индустрията на региона, управлявайки значителни съоръжения за производство на млечни продукти и захарна тръстика в Аржентина и Бразилия. Компанията се отличава с мащабното си производство на мляко и обширните си плантации, използвани за рафиниране на захар и производство на етанол.

Инвестицията на Tether е описана в заявление по схема 13D, в което се посочва, че акциите са предназначени за инвестиционни цели. Подадената декларация също така предполага, че компанията може да коригира своя дял въз основа на фактори като представянето на акциите и пазарните условия.

В документа се намеква за възможни бъдещи действия, включително допълнителни придобивания, продажби или значителни корпоративни транзакции като сливания или реорганизации, включващи Adecoagro. Tether планира непрекъснато да анализира инвестицията си и да проучва стратегически възможности за повишаване на стойността на активите.

Този ход е част от по-широката стратегия на Tether да диверсифицира своите авоари, традиционно съсредоточени върху американски държавни облигации и парични еквиваленти, навлизайки в селскостопанския сектор, за да се възползва от стабилността и възможностите за растеж в производството на храни и възобновяемата енергия.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Други Новини

Основателят на Cardano ще се срещне с президента на Аржентина

Чарлз Хоскинсън, основател на Cardano, ще се срещне с президента на Аржентина Хавиер Милей през октомври, за да обсъди ролята на блокчейн в оформянето на бъдещите икономики.

19.09.2024 21:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Ще има ли други понижения на лихвите от страна на Фед?

На 18 септември Федералният резерв на САЩ направи забележителен ход, намалявайки лихвените проценти с 50 базисни пункта, с което постави началото на нов цикъл на облекчаване.

19.09.2024 20:00 1мин. четене Alexander Zdravkov

Стабилността на цената на Биткойн е от решаващо значение за миньорите

Биткойн миньорите може да отчетат GAAP нетна печалба през това тримесечие, ако цената на Биткойн остане над $62,000 до края на месеца.

19.09.2024 19:30 1мин. четене Kosta Gushterov

Binance отчита 40% ръст на институционалните инвеститори

Според главния изпълнителен директор Ричард Тенг интересът към Binance от страна на институционални и корпоративни инвеститори рязко се е увеличил с 40% през тази година.

19.09.2024 18:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.