Home

FLOKI и PEPU се срещат: FoxLetFun запалва крипто света!

09.09.2024 8:00 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
FLOKI и PEPU се срещат: FoxLetFun запалва крипто света!

С разгара на септември на ринга излезе нов претендент, който привлича вниманието на целия криптовалутен пейзаж.

FoxLetFun (FLF) обръща внимание на потребителите с уникалната си комбинация от забавление, финанси и опазване на околната среда, предизвиквайки утвърдени играчи като FLOKI и PEPU.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Докато FLOKI се бори с 15% спад в стойността поради краткосрочни колебания на цените, а PEPU празнува своя крайъгълен камък за набиране на $5 милиона, FoxLetFun проправя нова пътека. Нека разгледаме това, което прави тези три токена интересни и защо FoxLetFun може да бъде меме монетата, която да наблюдаваме този месец.

FLOKI: Кучето викинг е изправено пред сага за къси продажби

FLOKI, меме монетата, кръстена на кучето на Илон Мъск и вдъхновена от викингската митология, се откроява в света на криптовалутите, като към август може да се похвали с пазарна капитализация от $340 милиона. Последните събития обаче не бяха благосклонни към проекта. FLOKI претърпя 15% спад в стойността си вследствие на масови къси продажби, които свалиха цената му от $0.000035 до $0.000029 само за седмица.

Въпреки тези сътресения, FLOKI все още има силен потенциал. С общо предлагане от 10 трилиона токена и над 400,000 притежатели, общността остава активна и обнадеждена. Ключови предстоящи функции като NFT пазара FlokiPlaces и метавселената за игри Valhalla ще бъдат пуснати до четвъртото тримесечие на 2024 г., което потенциално може да доведе до подновяване на интереса. Въпреки това, с навлизането на конкуренти като FoxLetFun, FLOKI трябва да изпълни обещанията си, за да остане актуална.

PEPU: Скъпата мемори монета празнува ICO за $5 милиона

Докато FLOKI се бори с пазарните предизвикателства, PEPU се превърна в нов любимец в сферата на меме монетите, като успешно набра $5 милиона само за 72 часа по време на първичното си предлагане на монети (ICO). Това бързо набиране на средства, задвижвано от първоначалната цена на токена от $0.0002, позиционира PEPU като сериозен претендент сред меме монетите, особено при сегашното предлагане, ограничено до 100 милиарда токена.

Успехът на PEPU не е само в цифрите; неговият отпечатък в социалните медии също се разширява бързо. С над 250,000 споменавания в Twitter и общност от 100,000 последователи, нарастваща със скорост от 10% седмично, PEPU използва ефективно своята меме култура.

FoxLetFun (FLF): Foxy Newcomer with a Green Twist

Сред хаоса FoxLetFun (FLF) се появи с предложение, което е едновременно игриво и целенасочено. За разлика от други меме токени, които се фокусират единствено върху хайпа в общността, FoxLetFun интегрира реалното въздействие с мисията си за опазване на дивата природа и залесяване. FLF бързо набра над $300,000 в първите пет етапа на предварителната си продажба, като се очаква да достигне $1 милион до етап 10.

Токеномиките на FoxLetFun са предназначени за устойчивост и растеж:

  • Общо предлагане: 28.7 милиарда токена.
  • Разпределение на предварителната продажба: 75% (21.5 милиарда токена) на 20 етапа, всеки от които с увеличение на цената от $0.0001 на етап 1 до $0.001 на етап 20.
  • Разпределение на DEX: 20% (5.7 милиарда токена).
  • Екипни токени: 5% (1.4 милиарда токена), заключени за една година, за да се гарантира ангажираност и стабилност.

Всяка транзакция допринася за екологичната мисия на проекта. FoxLetFun е поела ангажимент да засади 1,000 дървета за всеки набрани $50,000, като целта е до края на 2024 г. да бъдат засадени над 10,000 дървета. Освен това се работи по партньорства с три водещи организации за опазване на дивата природа, като целта е до 2025 г. да бъдат защитени 5,000 акра местообитания.

С над 8,000 членове на общността в Telegram и Discord, които растат с 20% на месец, и с пътна карта, която включва награди за стейкинг, функции за управление и допълнителни екологични инициативи, FoxLetFun може скоро да е готова за значителен растеж. Нейната уникална комбинация от ангажираност на общността и мисия в реалния свят я превръща в силен претендент в арената на меме монетите.

Заключение: Издига се нов претендент

Докато FLOKI се сблъсква с краткосрочна нестабилност, а PEPU се радва на славата си при набирането на средства, FoxLetFun очертава своя курс с уникална комбинация от забавление, финанси и грижа за околната среда. Всеки токен предлага нещо различно, но с бързия си растеж на общността и ангажимента си за въздействие върху реалния свят FoxLetFun може да се окаже звездата на септември.

Инвеститорите следят отблизо тези претенденти. Ще запази ли FoxLetFun възходящата си траектория и ще остави ли FLOKI и PEPU зад себе си? Само времето ще покаже, но едно е сигурно – FoxLetFun може скоро да е готова да събуди крипто света!

Присъединете се към предварителната продажба на токени FoxLetFun сега:

Официалният уебсайт на FoxLetFun Token

Посетете предварителната продажба на FoxLetFun Token

Присъединете се към официалната група в Telegram

Следвайте официалния профил в X

Следвайте официалния акаунт в Instagram


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Dogs (DOGS), Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL) и Rexas Finance (RXS): 4-те монети, които може да разгледате, за да спасите потъващото си крипто портфолио

Спадът на пазара на криптовалути стимулира търсенето на активи, които биха могли да обърнат нещата в полза на много инвеститори, които се стремят да предотвратят пълната загуба.

20.09.2024 13:00 7мин. четене Kosta Gushterov

Ако искате да забогатеете през този цикъл, този алткойн, изграден на Етериум може да се окаже на първо място в списъка ви

Бичите цикли предоставят привлекателна възможност на много опитни инвеститори да яхнат крипто вълната и да постигнат значително богатство.

20.09.2024 11:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Трети етап на DTX почти е разпродаден; Купи сега на $0.06 преди действията на Джером Пауъл да изпратят ETH и PEPE до нови върхове за всички времена

Вълнението около срещата на FOMC подхранва големи надежди в крипто общността за бичи рали при PEPE и Ethereum (ETH).

20.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Смелият ход на Фед предизвика вълнение в сектора на криптовалутите: Тези 3 меме монети могат да скочат 10 пъти

С изненадващ и смел ход Федералният резерв намали лихвените проценти за първи път от четири години насам, а крипто пазарът усеща шоковите вълни.

20.09.2024 8:55 6мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.