Home

Биткойн е изложен на риск от спад до $46,000 според експерт

06.09.2024 16:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Биткойн е изложен на риск от спад до $46,000 според експерт

В четвъртък крипто пазарът се разтърси значително, като само за ден бяха регистрирани ликвидации на стойност $100 милиона, които засегнаха предимно лонг позициите.

Тази нова вълна на нестабилност предизвика търсене на експертни мнения, за да се разбере настоящата ситуация. Известният трейдър Питър Бранд, който е неизменна част от финансовия свят от 70-те години на миналия век, сподели своя анализ на траекторията на BTC.

Той наблюдава това, което описва като “обърнат разширяващ се триъгълник“ или “мегафон“ в ценовата графика на Биткойн. Този модел предполага, че водещата криптовалута потенциално може да спадне до около $46,000, като се има предвид текущата му цена от $55,500.

Ако този модел се окаже верен, на хоризонта може да се появи срив от 17%. От друга страна, Бранд подчерта, че за значителен бичи обрат BTC ще трябва да достигне приблизително $74,000.

Това представлява увеличение с 32% спрямо сегашната му стойност, което според nego е от решаващо значение за положителна промяна в пазарната динамика.

В обобщение, експертът посочи, че настоящият пазар се влияе повече от продажбения натиск, отколкото от покупателния интерес, а степента на тази тенденция ще стане по-ясна в близко бъдеще.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Биткойн Новини

Водеща финансова институция в Германия навлезе в крипто сектора

Commerzbank, една от водещите финансови институции в Германия, официално навлезе на пазара на криптовалути, като вече предлага попечителски услуги и търговия, след като години наред наблюдаваше отблизо сектора.

19.09.2024 17:00 2мин. четене Kosta Gushterov

Биткойн скочи до $63,000, след като Фед намали лихвите за пръв път от 4 години насам

За първи път от 4 години насам Федералният резерв намали лихвените проценти, което доведе до ръст в цените на криптовалутите.

19.09.2024 15:35 1мин. четене Alexander Zdravkov

Доналд Тръмп направи първата си поръчка с Биткойн в заведение в Ню Йорк

Доналд Тръмп, кандидатът за президент на Републиканската партия, се прочу с това, че стана първият бивш президент на САЩ, извършил транзакция с водещата криптовалута.

19.09.2024 12:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Робърт Кийосаки: Цената на Биткойн ще се повиши след намаляването на лихвените проценти

Известният автор на книгата *Богат татко, беден татко* Робърт Кийосаки смята, че Биткойн е на прага на голямо увеличение на цената след решението на Федералния резерв да намали лихвените проценти.

19.09.2024 11:30 2мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.