Home

Кои са най-добрите възможности за инвестиция в криптовалути през уикенда?

06.09.2024 16:38 3мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Кои са най-добрите възможности за инвестиция в криптовалути през уикенда?

Криптовалутите предоставят множество възможности за печалба, особено през уикенда, когато пазарът често отчита повишена волатилност.

За инвеститорите, търсещи краткосрочни възможности, проектите, които набират инерция и предлагат по-висока възвращаемост, са от ключово значение. 

Тази статия ще разгледа четири криптовалути, с акцент върху инвестиции, които може да придобият нужния потенциал – Pepe Unchained (PEPU) и Crypto All-Stars (STARS), които предоставят евентуална възжможност за печалби в сравнение с утвърдените, но по-бавни Monero (XMR) и Лайткойн (LTC).

Kупете Pepe Unchained

1. Pepe Unchained (PEPU)

Според разработчиците на проекта Pepe Unchained е една от набиращите популярност меме криптовалути. Въпреки общото понижение на меме сектора с над 15%, $PEPU продължава да се отличава и вече е събрал над $12 милиона в своето ICO. Цената му достигна $0.0094603, като мнозина очакват евентуален ръст. 

В допълнение, Pepe Unchained предлага стейкинг награди, което позволява на притежателите да увеличават своите авоари. С предполагаем потенциал за растеж, този токен изглежда като възможност за инвеститорите.

Kупете Pepe Unchained

2. Crypto All-Stars (STARS)

Crypto All-Stars (STARS) е проект, който също привлича вниманието на крипто общността със своята иновативна платформа и бъдещи планове за разширяване. В момента $STARS се търгува на цена от $0.0014248 и до момента е събрал над $968,000 в предварителната си продажба. 

STARS предлага потенциални награди за ранните инвеститори, като има вероятност цената му да се покачи при официалното листване на борсите. Проектът също така предвижда стейкинг възможности, което допълнително увеличава интереса към него.

Kупете Crypto All-Stars

3. Monero (XMR)

Monero (XMR) е добре позната криптовалута с фокус върху анонимността и сигурността на транзакциите, като през последния месец се търгува между $130 и $180. 

Въпреки стабилност си, Monero не може да се похвали със същата възвръщаемост или иновации като новите проекти на пазара. Не предлага стейкинг награди или бързи печалби, което означава, което го прави по-малко привлекателен за краткосрочни инвеститори. Липсата на иновации също го поставя в сянка спрямо по-новите проекти на пазара. 

4. Лайткойн (LTC)

Лайткойн (LTC) е една от най-старите и добре познати криптовалути, но в последно време не успява да предостави същата възвращаемост като по-новите и иновативни проекти. 

Към момента на писане на статията LTC се търгува около $65, след спад от 13% през последния месец, но се очаква потенциален скок с до 6% до края на седмицата. Въпреки стабилната си мрежа и ниски такси, LTC не предлага стейкинг награди и растежът му е по-бавен в сравнение с по-новите проекти като Pepe Unchained и Crypto All-Stars. Това го прави по-малко привлекателен за инвеститорите, които търсят висока доходност в краткосрочен план.

Kупете Pepe Unchained


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Три крипто кита, които продадоха $1.4 милиона в XRP по-рано тази седмица, сега разглеждат същия подценен алткойн и какво може да означава това

Тази седмица беше особено наситена със събития на крипто пазарите, тъй като трима известни крипто кита продадоха XRP на обща стойност $1.4 милиона.

20.09.2024 17:02 4мин. четене Kosta Gushterov

3 причини за ръста на Биткойн: Ще стигне ли $65,000?

Скорошният ръст на цената на Биткойн привлича вниманието на крипто инвеститори и анализатори.

20.09.2024 15:05 3мин. четене Alexander Stefanov

Dogs (DOGS), Shiba Inu (SHIB), Solana (SOL) и Rexas Finance (RXS): 4-те монети, които може да разгледате, за да спасите потъващото си крипто портфолио

Спадът на пазара на криптовалути стимулира търсенето на активи, които биха могли да обърнат нещата в полза на много инвеститори, които се стремят да предотвратят пълната загуба.

20.09.2024 13:00 7мин. четене Kosta Gushterov

Ако искате да забогатеете през този цикъл, този алткойн, изграден на Етериум може да се окаже на първо място в списъка ви

Бичите цикли предоставят привлекателна възможност на много опитни инвеститори да яхнат крипто вълната и да постигнат значително богатство.

20.09.2024 11:01 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.