Home

Дали DTX Exchange е следващата монета, която ще избухне? Tron и китовете на Solana може да мислят така

06.09.2024 11:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Дали DTX Exchange е следващата монета, която ще избухне? Tron и китовете на Solana може да мислят така

На крипто арената е важно да се знае коя е следващата голяма монета, която може да се покачи на ценовите графики.

В това отношение DTX Exchange (DTX) може да е една от монетите, които трябва да се наблюдават. DTX, която наскоро навлезе в етап 3 на предварителната си продажба, бързо привлича вниманието на китовете на Tron (TRX) и Solana (SOL).


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Докато при Tron се наблюдаваше значителен ръст на мрежата, а TradingShot направи смела прогноза за Solana, китовете все мислят дали да се насочат към DTX Exchange. Търсенето е толкова голямо, че експертите прогнозират 90-кратен скок за DTX през 2024 г.

DTX Exchange (DTX): Потенциал за растеж

DTX Exchange (DTX) в момента е най-горещата тема на крипто пазара. В момента тя е в етап 3 на предварителната си продажба и е набрала над $2.5 милиона. Прогнозите показват, че DTX Exchange може да достигне $3 милиона преди края на този месец. Тези, които са закупили в този проект в началото, също виждат 200% възвръщаемост.
Дори CryptoDexWorld каза на своите 145,000 абонати в YouTube, че DTX ще бъде следващата голяма платформа за търговия. Това е така, защото DTX Exchange ще стартира хибридна платформа за търговия, съчетаваща DEX и CEX. Следователно хората ще могат да купуват около 120,000 класа активи като акции, облигации и крипто монети с 1,000-кратен ливъридж.

Токенът за комунални услуги DTX ще захранва тази платформа. Сега той е на стойност $0.06, но ще се повиши до $0.08 след началото на Етап 4. Някои експерти дори прогнозират, че тази стойност ще нарасне 90 пъти, след като първокласни CEX регистрира DTX през третото тримесечие на 2024 г.

Tron (TRX): Нов крайъгълен камък

Tron (TRX) е друга криптовалута, при която се наблюдава добро развитие. Наскоро IntoTheBlock разкри, че мрежата на Tron е обработила близо 230 милиона транзакции през август. Това е голям крайъгълен камък, който се е увеличил с около 7.8% спрямо предходния месец. Хората все още се интересуват от това, което Tron може да предложи.

Стойността на монетата Tron е скочила с над 25% на едномесечната графика. Освен това TRX се търгува над 100-дневните си експоненциална и проста пълзяща средна, което предполага бичи импулс.

Поради всички тези новини и сигнали за Tron пазарните анализатори прогнозират, че стойността ѝ ще достигне $0.18 преди началото на октомври 2024 г.

Solana (SOL): Смела прогноза за цената

Междувременно при Solana (SOL) се наблюдават някои кървави ценови графики. CoinMarketCap показва, че цената на Solana е спаднала с близо 10% на седмичната графика. Въпреки това някои анализатори остават бичи настроени. Например анализаторът TradingShot направи смело изявление.

В неговия анализ TradingView се казва, че SOL може скоро да достигне $850. Анализът показва, че SOL е в режим на корекция от март 2024 г. насам и трябва да поддържа своята едноседмична MA50, за да се сбъдне тази ценова прогноза.

В резултат на това други експерти също направиха бича ценова прогноза за SOL – достигане на $140 през септември 2024 г.

Ще успее ли борсата DTX да задмине Tron и Solana?

Макар че Tron и Solana може скоро да видят добър растеж, китовете може би се интересуват повече от DTX Exchange. Това е така, защото DTX има по-малка пазарна капитализация от тези криптовалути и се възползва от валутния пазар с обем $1.4 трилиона. Благодарение на тези предимства DTX се нуждае от по-малко пари, за да може цената му да се покачи, като същевременно е по-стабилна (дори при нестабилни пазари).

Научете повече:

Разгледайте предварителната продажба
Посетете уебсайта на DTX
Присъединете се към общността на DTX


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на IntelMarkets (INTL) се разгаря с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че крипто пазарът ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи поход.

18.09.2024 21:00 4мин. четене Alexander Zdravkov

Този съперник на Cardano (ADA) може да се превърне в успеха на 2025 г., тъй като китовете очакват масивно рали от 7,400%

Тъй като крипто пазарът е готов за това, което мнозина очакват да бъде експлозивно през 2025 г., инвеститорите и ключовите играчи внимателно следят новите алткойни, които се появяват на пазара и преминават всички критерии.

18.09.2024 20:05 6мин. четене Alexander Zdravkov

Инвестицията от $1,000 в тези монети може да осигури портфейл от $1 милион до 2025 г.

Превръщането на една скромна сума в огромно състояние може да изглежда като мечта, но с меме монетите това може да стане реалност.

18.09.2024 16:28 6мин. четене Kosta Gushterov

3 криптовалути под $1.5, които да разгледате днес и потенциално да създадете богатство за поколение напред до април 2025 г.

Криптовалутите променят начина, по който хората създават пари, и предоставят уникални възможности за инвеститорите.

18.09.2024 15:57 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.