Home

Ethereum и Solana продължават да се понижават, Raboo краде светлината на прожекторите като интересна опция за покупка на криптовалута в момента!

04.09.2024 8:36 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Ethereum и Solana продължават да се понижават, Raboo краде светлината на прожекторите като интересна опция за покупка на криптовалута в момента!

Напоследък криптопазарът е като на влакче в увеселителен парк, като Ethereum и Solana понесоха сериозни удари и оставиха инвеститорите да се тревожат - и да търсят следващото голямо нещо.

Докато тези някога могъщи криптовалути продължават да се спускат надолу, се появява нова звезда – Raboo.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Ако търсите най-интересната нова криптовалута, която да следите сега, Raboo ($RABT) бързо се превръща в лесен избор, като предлага свежа перспектива и вид потенциална възвръщаемост, която може да накара портфейла ви да заблести.

Борбите на Ethereum оставят инвеститорите несигурни

Ethereum отдавна е титан в света на криптовалутите като гръбнак на безброй проекти и истински пионер, но напоследък нещата не изглеждат толкова добре. ETH е един от OG проектите и е много добре познат, което означава, че инвеститорите нямат много предимства, от които да се възползват.

Тъй като борбата с цената на Ethereum продължава, става ясно, че това може би не е най-добрата криптовалута за покупка сега, ако преследвате големи печалби в краткосрочен план, а с промяната на пазара изглежда малко вероятно ETH да бъде в крак с по-бързите и по-иновативни проекти.

Спадът на цената на Solana тревожи притежателите

Solana е друга тежка категория в крипто пространството, която също е изправена пред труден период. Цената на Solana се насочва надолу и това предизвиква голяма загриженост сред притежателите. Ограниченото приемане през тази година разклати доверието дори на най-твърдите ѝ поддръжници, целящи голяма възвръщаемост.

Спадът на цената на Solana е ярко напомняне, че нито една криптовалута не е имунизирана срещу предизвикателствата, които пазарното приемане носи със себе си. Много притежатели се питат дали Solana може да се възстанови от неотдавнашния спад на цената или дали най-добрите ѝ дни са зад гърба ѝ – и в тази среда е ясно, че Solana не е най-добрата криптовалута за покупка сега, особено ако търсите нещо с по-голям потенциал за растеж през следващите няколко месеца.

Raboo: свежата възможност, за която всички говорят

Докато Ethereum и Solana се борят да намерят почва под краката си, Raboo е новата криптовалута, която задължително трябва да купите. Raboo е проект, задвижван от изкуствен интелект, който съчетава забавлението на меметата със сериозен инвестиционен потенциал. Токенът $RABT на Raboo ще стартира с гръм и трясък, а анализаторите вече прогнозират потенциално 10,000% рали в деня на старта, което би означавало такъв ръст, който е невъзможно да бъде пренебрегнат и който прави Raboo вероятно най-добрата криптовалута за покупка сега за тези, които търсят звездна възвръщаемост.

Това, което отличава Raboo, е нейният иновативен инструмент Rabooscan – генератор на мемета, управляван от изкуствен интелект, който претърсва социалните медии, за да намери следващите големи тенденции. Той позволява водене на групата и монетизиране на мемета, преди те да станат актуални, а екосистемата на Raboo също така е пълна с уникални NFT и функции, управлявани от общността – предлагайки множество потоци от приходи за своите потребители. Проектът вече е събрал наистина зашеметяващите $2.25 милиона в предварителната си продажба, което показва, че инвеститорите са сериозно развълнувани от това, което Raboo предлага.

Заключение

Raboo очевидно е интересна криптовалута за инвеститорите, които търсят следващата голяма възможност. Задвижваната от изкуствен интелект технология и модерния подход на Raboo предлагат уникална комбинация от забавление и инвестиционен потенциал, която трудно може да се намери на днешния пазар, така че ако сте на лов за най-интересните криптовалути за набкюдение сега, Raboo може да е джакпотът, който чакате.

Можете да участвате в предварителната продажба на Raboo тук.

Telegram: https://t.me/RabootokenPortal

Twitter: https://twitter.com/Raboo_Official


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Предварителната продажба на IntelMarkets (INTL) се разгаря с подкрепата на големи притежатели на Solana (SOL) и Toncoin (TON)

Майкъл ван де Поуп прогнозира, че крипто пазарът ще скочи до небето. Той вярва, че предстоящото нарастване на глобалната ликвидност, подхранвано от рефинансирането на дългове, може да предизвика следващия бичи поход.

18.09.2024 21:00 4мин. четене Alexander Zdravkov

Този съперник на Cardano (ADA) може да се превърне в успеха на 2025 г., тъй като китовете очакват масивно рали от 7,400%

Тъй като крипто пазарът е готов за това, което мнозина очакват да бъде експлозивно през 2025 г., инвеститорите и ключовите играчи внимателно следят новите алткойни, които се появяват на пазара и преминават всички критерии.

18.09.2024 20:05 6мин. четене Alexander Zdravkov

Инвестицията от $1,000 в тези монети може да осигури портфейл от $1 милион до 2025 г.

Превръщането на една скромна сума в огромно състояние може да изглежда като мечта, но с меме монетите това може да стане реалност.

18.09.2024 16:28 6мин. четене Kosta Gushterov

3 криптовалути под $1.5, които да разгледате днес и потенциално да създадете богатство за поколение напред до април 2025 г.

Криптовалутите променят начина, по който хората създават пари, и предоставят уникални възможности за инвеститорите.

18.09.2024 15:57 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.