Home

Търговец на Dogecoin, който е купил PEPE по-рано, казва, че този токен, изграден на Етериум, на цена от $0.03 се е насочил към рали от 1,455% за 33 дни

03.09.2024 8:27 5мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Търговец на Dogecoin, който е купил PEPE по-рано, казва, че този токен, изграден на Етериум, на цена от $0.03 се е насочил към рали от 1,455% за 33 дни

Крипто пазарът се консолидира, след като се повиши през последната седмица. В резултат на това трейдърите започнаха да търсят токени с висок потенциал, които да купят преди следващия бичи цикъл.

За щастие, търговецът на Dogecoin (DOGE), който е купил Pepe (PEPE) рано, е забелязал RCO Finance (RCOF), нов токен, изграден на Етериум, който според него може да придобие потенциал да скочи с 1,455% за 33 дни.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Защо този инвеститор в Dogecoin, който е купил PEPE рано, вярва, че RCO Finance може да скочи с 1,455% за 33 дни? Нека разберем!

Dogecoin и PEPE се сриват с двуцифрени стойности: Какво предстои?

Цената на Dogecoin падна значително през последните седем дни. На 26 август DOGE сменяше собственика си на цена от около $0.1088. Същия ден активът тръгна по меча траектория, преди да се срине на 27 август поради воденото от Биткойн отстъпление.

До 2 септември Dogecoin (DOGE) се стабилизира на ниво от около $0.0967. Тази цена означава, че DOGE е загубил 11% в рамките на една седмица. Нещо повече, 24-часовият обем на търговията с Dogecoin е нараснал със 79%, демонстрирайки нарастващ натиск от продажби, което вероятно ще предизвика още загуби.

Подобно на Dogecoin, PEPE регистрира значителни загуби през изминалата седмица. На 26 август PEPE се колебаеше около $0.0000090. Цената на Биткойн обаче се срина под $60,000, повличайки PEPE и други алткойни.

Към 2 септември PEPE се изравни с нива от около $0.0000073. Тази цена означава, че PEPE се е понижил с 18% в рамките на една седмица. Освен това 24-часовият обем на търговията с PEPE е нараснал с 51, което сигнализира за нарастваща сила на продажбите, която вероятно ще тласне цената на PEPE още по-надолу.

RCO Finance обръща внимание на своите роботизирани съветници, работещи с изкуствен интелект!

Тъй като по-голямата част от крипто пазара е на червено, този търговец на Dogecoin, който е купил PEPE рано, се е прехвърлил към RCO Finance, за да предпази инвестицията си от загуби. Забележително е, че RCO Finance предлага изключителни възможности за хеджиране, тъй като разполага с множество авангардни инструменти за търговия, които работят с AI и блокчейн технология.

Въпреки че всички функции на RCO Finance са на най-високо ниво, роботизираният съветник на платформата, задвижван от AI, заема централно място. Робо съветникът използва усъвършенствани алгоритми и машинно обучение, за да предлага на инвеститорите персонализирани инвестиционни препоръки въз основа на техния рисков профил и финансови цели.

Този подход помага на инвеститорите да вземат информирани инвестиционни решения въз основа на точни пазарни данни и прогнози, управлявани от AI. По този начин инвеститорите могат да избегнат основаното на емоции инвестиране, което често води до загуби. Удивително е, че робоконсултантът може също така да предложи кога да се отварят или затварят позиции за повишаване на доходността.

Като черешка на тортата, робоконсултантът предлага безплатни данъчни и финансовоправни консултации, за да помогне на инвеститорите да разберат и да се ориентират безпроблемно в съответните разпоредби за съвместимо инвестиционно пътуване.

Платформа DeFi на едно гише!

RCO Finance предизвика интереса на този търговец на Dogecoin и заради богатата си DeFi платформа. Платформата поддържа над 120,000 актива, обхващащи над 12,500 крипто и традиционни финансови класове. По този начин инвеститорите могат лесно да диверсифицират портфейлите си с държавни ценни книжа, криптовалути и децентрализирани деривати като суапове, опции и фючърси.

Нещо повече, RCO Finance поддържа yield farming чрез стейкинг и отпускане на заеми, което позволява на инвеститорите да печелят пасивно. RCO Finance също така осигурява до 1,000-кратен ливъридж, което дава на инвеститорите достатъчно капитал, за да се възползват от пазарните възможности. И накрая, RCO Finance издава дебитни карти, които не са свързани с KYC процедури, за да опрости транзакциите с криптовалути.

Предварителната продажба на RCOF предлага рядка възможност!

RCO Finance предизвиква вълни в целия крипто сектор и заради своя токен, RCOF. RCOF може да се похвали с максимално предлагане от 800 милиона токена. Освен това този токен, изграден на Етериум има дефлационен механизъм, който помага да се контролира инфлацията, осигурявайки дългосрочна жизнеспособност.

Струва си да се отбележи, че SolidProof, водеща компания за сигурност на блокчейн, извърши задълбочен одит на смарт договорът на RCOF. Тази стъпка спомогна за повишаване на доверието на инвеститорите в този токен, което обяснява защо до момента той е осигурил финансиране в размер на $1.76 милиона.

Понастоящем RCOF се намира в етап 2 на текущата си публична предварителна продажба. По време на този етап инвеститорите могат да закупят RCOF на цена $0.0344. Когато RCOF се издигне до цената си на листване от $0.4- $0.6, инвеститорите от Етап 2 по план трябва да се радват на възвръщаемост на инвестицията от 1,455% според информацията, предоставена от разработчиците.

Удивително е, че този търговец на Dogecoin смята, че RCOF може да повтори скока на DOGE от 8,900% през 2021 г., след като бъде пуснат на водещите борси.

За повече информация относно предварителната продажба на RCO Finance:

Разгледайте предпродажбата на RCO Finance

Присъединете се към общността на RCO Finance


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Алткойн сезон 2024: Може ли Rexas Finance (RXS) да изпревари Chainlink (LINK) и Shiba Inu (SHIB) за позиция в Топ 15 на криптовалутите?

Влиянието на очакването може да се усети в целия свят на криптовалутите, тъй като алткойн сезонът на 2024 г. според мнозина бързо наближава.

20.09.2024 19:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Три крипто кита, които продадоха $1.4 милиона в XRP по-рано тази седмица, сега разглеждат същия подценен алткойн и какво може да означава това

Тази седмица беше особено наситена със събития на крипто пазарите, тъй като трима известни крипто кита продадоха XRP на обща стойност $1.4 милиона.

20.09.2024 17:02 4мин. четене Kosta Gushterov

3 причини за ръста на Биткойн: Ще стигне ли $65,000?

Скорошният ръст на цената на Биткойн привлича вниманието на крипто инвеститори и анализатори.

20.09.2024 15:05 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.