Home

Анализатор предупреждава за по-слабо представяне на алткойните през настоящия пазарен цикъл

30.08.2024 21:00 1мин. четене Alexander Zdravkov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатор предупреждава за по-слабо представяне на алткойните през настоящия пазарен цикъл

Крипто трейдър и анализатор, известен като Altcoin Sherpa, съветва за предпазливост по отношение на потенциалното представяне на алткойните през настоящия пазарен цикъл.

Той смята, че алткойните може да се представят по-слабо в сравнение с предишни цикли и периоди.

Sherpa предполага, че те може да не достигнат същите значителни печалби, наблюдавани по-рано през годината, или да не установят нови исторически върхове, както през 2021 г. Той също така твърди, че някои от тях може вече да са достигнали своя връх за този цикъл.

Eкспертът подчерта, че е важно да се поставят реалистични очаквания. Според него фактът, че Биткойн може да се представи добре, не означава непременно, че алткойните ще го последват.

Той посочи, че пазарната динамика се е променила значително, поради което е малко вероятно много монети да реализират параболични движения на цените, каквито се наблюдаваха в миналото.

Въпреки тази предпазлива перспектива за алткойните, Sherpa остава оптимист за BTC и смята, че може да достигне $100,000 през следващите месеци. Анализаторът също така счита, че някои алткойни могат да достигнат нови исторически върхове в стойността си в американски долари, въпреки че не е сигурен кои конкретно ще го направят.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Алткойни Новини

Крипто трейдър реализира огромна печалба от инвестиция в меме монета

Търговец на криптовалути превърна инвестиция от $800 в $400,000 само за една седмица, търгувайки с токена Moo Deng (MOODENG).

19.09.2024 8:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Прогноза за цената на XRP от експерт

Ripple, реномирана финтех компания, известна с постоянните си иновации и партньорства, се бори да отрази растежа си в цената на своята криптовалута XRP през последните седем години.

19.09.2024 7:30 2мин. четене Alexander Zdravkov

Ще успее ли да се възстанови цената на Етериум и кога?

Етериум (ETH), водещият алткойн, се представя по-слабо от Биткойн (BTC) от началото на 2024 г., което разочарова много инвеститори.

19.09.2024 6:30 1мин. четене Alexander Zdravkov

Виталик Бутерин твърди, че крипто секторът е преминал отвъд ранния си етап

На конференцията “Token2049” в Сингапур съоснователят на Етериум Виталик Бутерин обсъди еволюцията на криптовалутите, заявявайки, че индустрията е преминала отвъд ранната си фаза.

18.09.2024 21:01 1мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.