Home

Dogecoin в опасност? Бивш анализатор на Goldman Sachs прогнозира, че той ще бъде заменен от други криптовалути с потенциално висока възвръщаемост на инвестициите

29.08.2024 15:00 3мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Dogecoin в опасност? Бивш анализатор на Goldman Sachs прогнозира, че той ще бъде заменен от други криптовалути с потенциално висока възвръщаемост на инвестициите

Бивш опитен анализатор на Goldman Sachs направи поразителна прогноза, според която дните на Dogecoin може би са преброени.

Вълнението в света на криптовалутите подсказва, че има нов претендент, който може да е готов да осигури висока възвръщаемост. Тази статия разглежда потенциалните кандидати, които са готови да се развихрят и евентуално да детронират Dogecoin на пазара.

Предварителната продажба на CYBRO достигна $1.8 милиона: Една на милион инвестиционни възможности

CYBRO привлича вниманието на крипто китовете, тъй като предварителната продажба на ексклузивен токен бързо надхвърля $1.8 милиона. Тази авангардна платформа предлага на инвеститорите несравними възможности да увеличат печалбите си при всякакви пазарни условия.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Разработчиците на проекта прогнозират потенциална възвръщаемост на инвестицията от 1,200%, като токените CYBRO са налични на цена при предварителна продажба от само $0.03 всеки. Този рядък, технологично усъвършенстван проект вече е привлякъл видни крипто китове и инфлуенсъри, което показва силно доверие и интерес.

В допълнение към токените CYBRO въвежда ексклузивни точки, които осигуряват още по-големи ползи за инвеститорите. Тези Точки дават автоматично участие в CYBRO Airdrop, където броят на токените, които получавате, е пропорционален на притежаваните от вас точки. Ежеседмично се разпределят до 1 милион точки, спечелени чрез инвестиране в DeFi Vaults на CYBRO.

Притежателите на токени на CYBRO ще се радват на изгодни награди за стейкинг, ексклузивни airdrop събития, кешбек при покупки, намалени такси за търговия и кредитиране и стабилна застрахователна програма в рамките на платформата.

Тъй като за тази предварителна продажба са налични само 21% от общия брой токени, а приблизително 80 милиона вече са продадени, това може да е златна възможност за съобразителните инвеститори да си осигурят дял в проект, който наистина е един на милион.

>>>Присъединете се към CYBRO и се стремете към бъдеща възвръщаемост до 1200%<<<

Dogecoin: Може ли тази игрива монета да заблести отново през следващия алткойн сезон?

Dogecoin започна като забавна, лека алтернатива в света на криптовалутите. Тя използва за логото си куче от породата шиба ину. Неограниченото ѝ предлагане означава, че винаги се правят нови монети. През 2021 г. стойността на Dogecoin рязко се повиши, до голяма степен благодарение на шума в интернет и кимването на хора като Илон Мъск. Тази история подсказва за потенциала му за бъдещ растеж, особено когато пазарът се превръща в оптимистичен. Със силната си подкрепа от общността и историята на бързо нарастване на стойността по време на бичи фази, Dogecoin предлага уникално място в диверсифициран крипто портфейл. За тези, които се интересуват от света на меметата и активите, управлявани от общността, Dogecoin може да бъде интересно допълнение.

Заключение

DOGE може да има по-малък потенциал в краткосрочен план. CYBRO, нова DeFi платформа, обещава потенциално високи печалби чрез агрегиране на доходността с помощта на изкуствен интелект в блокчейна Blast. Тя предлага атрактивни възнаграждения за стейкинг, ексклузивни airdrop събития и кешбек за покупки. Платформата блести с лесни депозити и тегления, силна прозрачност и се придържа към регулациите. Крипто китовете и инфлуенсърите проявяват голям интерес към CYBRO, което показва нейното силно обещание.

Сайт: https://cybro.io
Twitter: https://twitter.com/Cybro_io
Discord: https://discord.gg/xFMGDQPhrB
Telegram: https://t.me/cybro_io


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Популярни Новини
Още Прессъобщения Новини

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Алткойн сезон 2024: Може ли Rexas Finance (RXS) да изпревари Chainlink (LINK) и Shiba Inu (SHIB) за позиция в Топ 15 на криптовалутите?

Влиянието на очакването може да се усети в целия свят на криптовалутите, тъй като алткойн сезонът на 2024 г. според мнозина бързо наближава.

20.09.2024 19:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Три крипто кита, които продадоха $1.4 милиона в XRP по-рано тази седмица, сега разглеждат същия подценен алткойн и какво може да означава това

Тази седмица беше особено наситена със събития на крипто пазарите, тъй като трима известни крипто кита продадоха XRP на обща стойност $1.4 милиона.

20.09.2024 17:02 4мин. четене Kosta Gushterov

3 причини за ръста на Биткойн: Ще стигне ли $65,000?

Скорошният ръст на цената на Биткойн привлича вниманието на крипто инвеститори и анализатори.

20.09.2024 15:05 3мин. четене Alexander Stefanov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.