Home

Анализатори разглеждат нова монета, която може да отрази ранния растеж на XRP и BNB

28.08.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov
СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Анализатори разглеждат нова монета, която може да отрази ранния растеж на XRP и BNB

Binance Coin и XRP са две криптовалути, които имаха един от най-експлозивните ръстове. Въпреки неотдавнашния спад на пазара, и двете монети все още са нараснали с повече от 10,000% спрямо стартовите си цени.

Анализаторите смятат, че новият крипто проект, Intel Markets, може да повтори този успех. Междувременно през ноември в стрийминг платформите ще се появи документален филм за XRP. Също така Binance се подготвя да пусне стабилна монета в евро на своята платформа.

XRP: Документален филм, който ще се появи през ноември

Fruition Productions, продуцентска компания, намираща се в Лос Анджелис, информира обществеността, че ще пусне документален филм „XRP Unleashed“ през ноември. За да разшири аудиторията си, компанията възнамерява да пусне филма чрез сайтове за видео стрийминг като Apple TV, Amazon и други платформи.


Тази статия е спонсорирано съдържание и не отразява мнението на екипа на CryptoDnes. Материалът не представлява инвестиционен съвет и е предоставен от съответната компания.


Въпреки това монетата XRP все още не се е възстановила от неотдавнашната победа срещу регулатора на ценни книжа. Както се вижда от данните, получени от CoinMarketCap, цената на криптовалутата се е обезценила както в седмичен, така и в месечен времеви диапазон. Пазарната капитализация на криптовалутата варира от най-ниската стойност от $22.5 милиарда до $37.5 милиарда.

Цената на XRP все още е над 50-дневната SMA ($0.565823), което е знак, че биковете имат контрол. Пазарните експерти смятат, че стойността на криптовалутата може да се повиши през следващите месеци. Възможно е скоро да видим криптовалутата да се търгува на цена от $0.6944.

Binance (BNB) ще пусне на пазара нова стабилна монета

Binance, най-голямата централизирана борса в света на криптовалутите, иска да листне на платформата си стабилна монета, обвързана с еврото, наречен Eurite. Както е посочено в прессъобщението, стабилната монета ще се предлага с две търговски двойки: EUR и USDT.

Binance също така заяви, че търговията ще започне на 28 август 2024 г. в 10:00 ч. UTC. В други новини, BNB е една от най-зле представящите се монети на пазара в момента. Криптовалутата е меча на седмичните и месечните времеви рамки. Пазарната ѝ капитализация се колебае между $60 и $90 милиарда.

Въпреки продължаващите загуби, цената на Binance Coin е над 50-дневната SMA ($549.66) и 200-дневната SMA ($537.65). Това показва, че криптовалутата Binance Coin все още е с бичи настроения. Възможно е да станем свидетели на увеличение на цената през следващите седмици.

Intel Markets навлиза в пространството за търговия с криптовалути с нови функции

Нова крипто борса, Intel Markets (INTL), навлезе в пространството на платформите за търговия с криптовалути на стойност $36.5 милиарда. Тя иска да го трансформира с помощта на технология за изкуствен интелект. Тази технология ще позволи на потребителите на Intel Markets да вземат по-добри решения, докато търгуват с криптовалути като XRP и Binance Coin. Intel Markets разполага с бот с изкуствен интелект, който има добри постижения.

Повече от 1,200 търговци са използвали бота, за да получат печеливши сделки. Освен бота за търговия, Intel Markets разполага с усъвършенствани инструменти за търговия, от които търговците могат да се възползват, за да получат безпроблемно изживяване. Инструментите включват усъвършенстван софтуер за графики, инструмент, който предоставя данни за пазара в реално време, и инструменти за управление на риска.

Трейдърите вече проявяват интерес към предстоящата платформа за търговия на Intel Markets. Нейната съвместимост с множество портфейли и удобен за потребителя интерфейс привличат млади и стари трейдъри, които просто искат да търгуват и да печелят пари. Intel Markets има собствен токен, наречен INTL, чиято цена е само $0.009. Intel Markets вече е набрала над $160,000, като целта е да набере $1 милиона до септември.

Може ли Intel Markets да достигне ръста на XRP и BNB

Анализаторите прогнозират, че Intel Markets ще се превърне в огромна платформа за търговия в бъдеще, предвид многобройните ѝ функции. Според тях нейната функция за търговия с изкуствен интелект ще привлече много инвеститори през следващите месеци. Това ще доведе до достигане на $1 от монетата INTL преди края на годината.

Открийте повече за Intel Markets:
Предварителна продажба: https://intelmarketspresale.com/
Telegram: https://t.me/IntelMarketsOfficial
Twitter: https://x.com/intel_markets


Тази публикация е спонсорирана. CryptoDnes не одобрява и не носи отговорност за съдържание, точност, качество, реклама, продукти или други материали на тази страница. Читателите трябва да направят свое собствено проучване, преди да предприемат каквито и да е действия, свързани с криптовалутите. CryptoDnes не носи отговорност, пряко или косвено, за щети или загуби, причинени или предполагаеми, че са причинени от или във връзка с използването или разчитането на което и да е споменато съдържание, стоки или услуги.

Telegram

СПОДЕЛИ: СПОДЕЛЯНИЯ
Още Прессъобщения Новини

DeFi сензацията ETFSwap (ETFS) превзема пазара с нова платформа за търговия с крипто ETF

ETFSwap (ETFS) поражда вълнение в DeFi света със своята авангардна платформа за търговия с крипто ETF.

21.09.2024 10:00 4мин. четене Kosta Gushterov

Милиардер в Shiba Inu забеляза подценен алткойн за $0.03846, очаква 5,555% ръст за 30 дни

Милиардер в Shiba Inu, който направи състояние, купувайки SHIB в началото на 2020 г., и има добро око за забелязване на подценени алткойни, преди те да експлодират, предизвиква масово FOMO в крипто общността, тъй като се чуди дали DeFi токенът на ETFSwap (ETFS) ще се покачи с 5,555% през следващите 30 дни от очакваното му […]

20.09.2024 21:00 5мин. четене Kosta Gushterov

Алткойн сезон 2024: Може ли Rexas Finance (RXS) да изпревари Chainlink (LINK) и Shiba Inu (SHIB) за позиция в Топ 15 на криптовалутите?

Влиянието на очакването може да се усети в целия свят на криптовалутите, тъй като алткойн сезонът на 2024 г. според мнозина бързо наближава.

20.09.2024 19:10 5мин. четене Kosta Gushterov

Три крипто кита, които продадоха $1.4 милиона в XRP по-рано тази седмица, сега разглеждат същия подценен алткойн и какво може да означава това

Тази седмица беше особено наситена със събития на крипто пазарите, тъй като трима известни крипто кита продадоха XRP на обща стойност $1.4 милиона.

20.09.2024 17:02 4мин. четене Kosta Gushterov

Подкрепете CryptoDNES

QR код към биткойн адреса:

QR код към биткойн адреса:

Все още няма коментари!

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.